Kışın 2,5 lt yazın 3 lt su içiyorum asla terlemiyorum. Sadece temmuz ağustos ayında sporda terliyorum. Hoca sonunda seni terletmeyi başardım demişti. Ama her bir bardakta tuvalete çıkarım. Suyu sadece böbreklerle atıyorum sanırım.Ben hiç terlemiyorum normalde ama spora gittiğimde de kimse benim kadar terlemiyor. Çok merak ettim, sporda neden ben herkesten daha fazla terliyorum acaba diye, eşim dedi ki ne kadar su içersen o kadar terlersin, sen de çok su içtiğin için çok terliyorsun. İyi de ben normalde de güne suyla başlar, günü suyla kapatırım. Yazın 5 litreyi bulur hatta. Suyla yaşayan biri var mı derseniz, o benimGerçi sen de çok su içiyordun di mi, öyle hatırlıyorum.
Benim hatırlatıcım çiçek şeklinde su içmezsem küsüyor ve ölüyor. Her hafta farklı bir çiçek seçip isim veriyorsun. O ölmesin diye motive oluyorumBen su içmeyi unutuyorum ya
Bi ara hatırlatıcı indirdim sinirlenip sildimbu kadar suyu içemem yiterr diye
Elementim su diye mi sence S Skinkeyrlover
Ben de unutuyorum su içmeyiBen su içmeyi unutuyorum ya
Hadi ya hangi uygulama oBenim hatırlatıcım çiçek şeklinde su içmezsem küsüyor ve ölüyor. Her hafta farklı bir çiçek seçip isim veriyorsun. O ölmesin diye motive oluyorum
Cok güzel üstesinden gelirsin merak etme ❤Ben de unutuyorum su içmeyiama diyetteyken çok içiyorum. Bakalım haftaya zorlanmam inşallah. Dua edin bana kızlar
Plant Nanny. Su içtikçe büyüyor çiçek. Şu an benim ki küsmüş. Mutlu hali sevimli bir mantarHadi ya hangi uygulama o
Bide vicdanıma oynamayı deneyeyim
Görebileceğin yerlere su şişesi koy. Su içmezsem yağlar gitmez diye şartlandır kendini.Ben de unutuyorum su içmeyiama diyetteyken çok içiyorum. Bakalım haftaya zorlanmam inşallah. Dua edin bana kızlar
Oyş kıyamammmPlant Nanny. Su içtikçe büyüyor çiçek. Şu an benim ki küsmüş. Mutlu hali sevimli bir mantar
musluklu cam su sebili varya ben onu doldurup içine nane yaprağı,limon kabuğu ,tarçın,karanfil,salatalık elma dilimi bir tutam maydanoz koyuyorum o öyle bir 3 litrelik suGörebileceğin yerlere su şişesi koy. Su içmezsem yağlar gitmez diye şartlandır kendini.
Su fazlalığındanBen su içmeyi unutuyorum ya
Hadi hayırlı olsun ben yıllardır kullanıyorum her hafta bir niyetim için Esmaül hüsnadan bir isim seçiyorum. Çiçeğim ölürse niyetim olmayacak gibi düşünüyorum. Öldürmüyorum çiçeğiIndirdim bakalım
Bide böyle deneyeyim
çayı kolajeni falan su'dan sayiyormuyduk
Hadi hayırlı olsun ben yıllardır kullanıyorum her hafta bir niyetim için Esmaül hüsnadan bir isim seçiyorum. Çiçeğim ölürse niyetim olmayacak gibi düşünüyorum. Öldürmüyorum çiçeği
Tv de bir doktor yıkanamadığınız hiç bir sıvı su dan sayılmaz demişti
hayır hatta her çay ve kahve için +1 bardak su içmelisinIndirdim bakalım
Bide böyle deneyeyim
çayı kolajeni falan su'dan sayiyormuyduk
hayır hatta her çay ve kahve için +1 bardak su içmelisin
Oy çok tatlıııııııııııı vallahi bayıldım buna. Benim çiçeğim olsa çok sulanmaktan çürürdüBenim hatırlatıcım çiçek şeklinde su içmezsem küsüyor ve ölüyor. Her hafta farklı bir çiçek seçip isim veriyorsun. O ölmesin diye motive oluyorum
yemin ederim bu beeeenSu konusunda yazdıklarınıza bayıldım kızlar, çok güldüm çok tatlısınızBen kalkar kalkmaz hemen suya koşarım, içmeden kendime gelemem. Hemen sade filtre kahvemi yapar, güne su ile devam ederim. Fakat ben zorla hiç su içmem, vücudum ister zaten. Önümde su şişesi olmasına gerek yok, hiç su görmesem de sürekli susayan biriyim.
Bir de her akşam bir çaydanlık çayı tek içtiğim için sanırım vücut ancak dengeliyor. Hatta dışarıdaysam ve suya erişememişsem aşırı sinirleniyorum, işte o halim çok pis ve çekilmezdir