Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerginliğini sevsinler, gelir kız gelir 😂
Ben de aşırı sinirlendim. 2 tane 10 lt kedi kumunu bir çubivala koyup göndermişler. O kumlar patlamış, çuvalın içi kum dolu. Konserve mama da almıştım, insan o konserveleri bir kutuya koyar di mi? Konserveleri kumun içinde eğilmiş bükülmüş.

Gerçekten çok sinirlendim ya. Ben o kumu üst üste dizip düzenli bir stok yapıyordum, bu olacak iş mi?

Gerginliğini sevsinler, gelir kız gelir 😂
Ben de aşırı sinirlendim. 2 tane 10 lt kedi kumunu bir çubivala koyup göndermişler. O kumlar patlamış, çuvalın içi kum dolu. Konserve mama da almıştım, insan o konserveleri bir kutuya koyar di mi? Konserveleri kumun içinde eğilmiş bükülmüş.

Gerçekten çok sinirlendim ya. Ben o kumu üst üste dizip düzenli bir stok yapıyordum, bu olacak iş mi?
ne biçim satıcılar var müşteriye ulaştıktan sonra 14 gün boyunca hatta gönderdikleri üründen hala sorumlu oluyorlar üstelik. bak senide beni de kaybetti bu satıcılar . bunların karnı tok heralde ben babamın sabunlarını satarken yarabbim beni görsen kişilere 2 hafta sonra ulaşırdım memnun kaldınız mı bir şikayetiniz oldu mu diye :KK70:

ne biçim satıcılar var müşteriye ulaştıktan sonra 14 gün boyunca hatta gönderdikleri üründen hala sorumlu oluyorlar üstelik. bak senide beni de kaybetti bu satıcılar . bunların karnı tok heralde ben babamın sabunlarını satarken yarabbim beni görsen kişilere 2 hafta sonra ulaşırdım memnun kaldınız mı bir şikayetiniz oldu mu diye :KK70:
Aynen öyle, bir daha asla almam ve yorum olarak da iyi bir döşerim birazdan. Ayıptır ya, 225 liralık sipariş vermişim adam muamelesi göstermemişler. Yıllardır kedi kumunu internetten alırım, böyle rezillik görmedim.
Sen sabun alanları arıadığında müşterilerin hoşuna gidiyordur, harika bir şey bu. Keşke bunlar da beni arasa da ağızlarına tükürsem. İnstagram sayfalarını bulup oraya da yazıcam. Tepem attı mı korksunlar benden

yemin ederim bu beeeen :KK70: sinirden gözüm döner hatta zaman daha da geçerse bayılacak gibi olurum :KK70: o yüzden herzaman ne olursa olsun küçük su şişem yanımda mutlaka olur mutlaka azaldı mı hemen alırım çünkü gerçekten gözüm dönüyor :KK70:
Ay çok sevindim çünkü eşim benimle dalga geçiyordu hep. Su içmediğinde sinirlenen tek insan sensin diyordu😂 Hani bazılarının şekeri düşünce eli ayağı titrer ya öyle oluyorum 😂

İşte bebeytolatım. Bir tane daha arbutinim olsun istiyorum🥺 Bir tane Effectha onarıcı serumum olsun istiyorum 🥺 Bir tane SVR daha olsun istiyorum 🥺

Eklentiler

• IMG_20221117_175805.jpg
    IMG_20221117_175805.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 29
İşte bebeytolatım. Bir tane daha arbutinim olsun istiyorum🥺 Bir tane Effectha onarıcı serumum olsun istiyorum 🥺 Bir tane SVR daha olsun istiyorum 🥺
ben şuan orada yüzmek istiyorum :KK70: bunlarla dolu havuzda olayım tepemden yağdırın istiyorum :KK70:

Ay çok sevindim çünkü eşim benimle dalga geçiyordu hep. Su içmediğinde sinirlenen tek insan sensin diyordu😂 Hani bazılarının şekeri düşünce eli ayağı titrer ya öyle oluyorum 😂
eşine artık yalnız olmadığını söyleyebilirsin :KK70:

Bende çok su içerim ve yanımda hep su olur. Sinirlenme olmuyor ama evden çıkıp gittiğimiz yerde ilk tuvalet ararız. Daha oturmadan tuvalete giderim.
ben gittiğim yerde tuvalete de giremem ancak yakın akrabam olmalı :KK70: öyle de tikli biriyim :KK70: eve dönüşte evimin kapısını gördüğüm an nasıl kıvırtarak eve girdiğimi tahmin ediyorsundur :KK70: çekilin çekilin diye atarım kendimi eve :KK70:

ben şuan orada yüzmek istiyorum :KK70: bunlarla dolu havuzda olayım tepemden yağdırın istiyorum :KK70:
Bu bana da inanılmaz derecede bir mutluluk verirdi emin ol. Hepsinin değil de bazılarının yedekleri, bazılarının muadillerini kafamdan aşağı dökebilirsiniz valla :KK70:

Bu bana da inanılmaz derecede bir mutluluk verirdi emin ol. Hepsinin değil de bazılarının yedekleri, bazılarının muadillerini kafamdan aşağı dökebilirsiniz valla :KK70:
ya robin wiiliamsın öyle bir filmi vardı insanların hayallerini gerçekleştiriyordu makarna havuzu, jelibon havuzu falan :KK70:

ben gittiğim yerde tuvalete de giremem ancak yakın akrabam olmalı :KK70: öyle de tikli biriyim :KK70: eve dönüşte evimin kapısını gördüğüm an nasıl kıvırtarak eve girdiğimi tahmin ediyorsundur :KK70: çekilin çekilin diye atarım kendimi eve :KK70:
Ben de dışarıda tuvalete giremiyorum. Nasıl kıvırtarak girdiğini gözümüzde canlandırdık :KK70:

Şimdi beybiler şu görselden güneş kremlerini kaldıralım, onların yeri ve saati belli. Centellaları da kaldıralım, onlar da belli. E göz çevresi kremlerin zaten yeri ve zamanı belli...

Dermoskin tonik ve Dermoskin arbutin kombinlenerek kullanılacak onlar da belli.

Soru 1. Şu an kullandığım Purest arbutin bitince Jeuvenile arbutine mi, Dermoskin arbutine mi başlayayım?

Soru 2. Elimde 3 tane peptit var; Jeuvenile, Revolution ve Purest. Şimdi Purest kullanıyorum, bitince hangisine başlayayım?

Aha, Effectha'yı bir yere sığdıramadık iyi mi? :KK70::KK70::KK70:

Şimdi beybiler şu görselden güneş kremlerini kaldıralım, onların yeri ve saati belli. Centellaları da kaldıralım, onlar da belli. E göz çevresi kremlerin zaten yeri ve zamanı belli...

Dermoskin tonik ve Dermoskin arbutin kombinlenerek kullanılacak onlar da belli.

Soru 1. Şu an kullandığım Purest arbutin bitince Jeuvenile arbutine mi, Dermoskin arbutine mi başlayayım?

Soru 2. Elimde 3 tane peptit var; Jeuvenile, Revolution ve Purest. Şimdi Purest kullanıyorum, bitince hangisine başlayayım?

Aha, Effectha'yı bir yere sığdıramadık iyi mi? :KK70::KK70::KK70:
:KK70:
cevap 1: dermoskine başlamalısın
cevap 2: jeuvenile başlamalısın

effecthayı sabah kullanırsın akşam da arbutin veya peptit :KK66:

sepyacanım daha önce kullanmadığın ürünleri ilk kez kullanırken tavsiyem ,ilk 1 hafta başka birşeye başlamadan rutine koy derim, sonra yavaş yavaş eklersin, olurda biri irrite yaparsa hangisinden olduğunu bulabilmen için bizlerin bayıldığı svr bile bak kovahatunuyla arrtiye dokundu mesela iyi gelmedi hiç belli olmaz bu işler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X