Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazdıklarımı tek uygulayan benim sanırım burada :KK70: cildimde ve saçımda tırnaklarımda anormal bir değişim oldu çok güçlü parlak canlı oldular, sanırım cildimin bu kadar yağlı olmasının sebebi de bu hergün 2 avuç kuruyemişim mutlaka var hatta yağı uçucu olduğundan onu bile hesaplayıp maksimum faydayı sağlasın diye yerken anlık kabuğunu kırıp yiyorum düşün :KK70: öyle hesaplı kitaplı besleniyorum,ilik çıkartıp dondurup neredeyse hergün ilikle yapılmış çorba içiyoruz o yüzden açıkcası ihtiyaç duymuyorum. tüm değerlerimde çok iyi her sene mutlaka kan tahlili yaptırırım, doktor her seferinde görmek istediğimiz sonuçlar der. ben yaşlılığımı merak ediyorum şimdi bu kadar dikkat edipde buruş buruş yaşlanırsam :KK70: kendimi paralarım
Ya kaynattigim etin suyunu falan kullaniyorum bende ama ilik falan uğraşamam 😁 somon da tüketirim ama düzenli haftalık değil
Kuruyemiş tuketimim son 4 aydır artti bil bakalim neden 😂😂😁
Cekirdek her allahin günü hele kızlarla akşam çayında,cortlayacak bu cilt diye tirsiyorum ha artik
ama sac tırnak hiç problemim olmadı şükür ya o konuda hep okeydim genetik bence

Sen güzel yaş alırsın belli hiç dert bile etme.

Ya kaynattigim etin suyunu falan kullaniyorum bende ama ilik falan uğraşamam 😁 somon da tüketirim ama düzenli haftalık değil
Kuruyemiş tuketimim son 4 aydır artti bil bakalim neden 😂😂😁
Cekirdek her allahin günü hele kızlarla akşam çayında,cortlayacak bu cilt diye tirsiyorum ha artik
ama sac tırnak hiç problemim olmadı şükür ya o konuda hep okeydim genetik bence

Sen güzel yaş alırsın belli hiç dert bile etme.
doğru söylüyorsun aslında yüzde 60 genetik işin işinde annem-annanem-babanem yaşından fazlasıyla genç duran insanlar birine çekmesem kesin ötekine çekip her türlü yırtmışımdır :KK70:

Ha bu arada evde hep köyden gelen zeytinyağı ve tereyağı kullanılır domates salçası da yine ordan,bence bunlar da çok önemli seyler yapıtaşı herşeyin N nscckts
tabiiki bunlar çok önemli olabildiğince katkısız doğal yemek zorundayız herşeyde diğer türlü toksit birikiyor vücutda

Arkadaslar yüzüne microcurrent cihazi ya da "ionic massager" kullanan var mi? Bazi peptit, hyaluronik asit gibi ürünleri cildimiz iyi emmedigi icin öneriliyor. Bir calismaya göre cilt ürünlerinin emilimini %40 artiriyormus. Bir de yüz kaslarini sikistiriyor (muscle contraction) diyorlar.

Bende sundan vardi yillardir, nature republic set almistim icinden cikmisti ama hic kullanmiyordum ne ise yaradigini bilmedigim icin. Yukarida denilenlerinin hepsini bu cihaz yapiyor mu bilmiyorum. Bu konuda da uzun bir arastirma yapmam gerekecek gibi cünkü hic bir sey bilmiyorum:kahve: Bilenler var midir ki acaba burda :KK24:

1668512071986.png

S Skinkeyrlover
Nerelerdesin canım naptın?
Ben yapamadım ya bir şey 😂Biraz önce kargocunun zili hunharca çalmasına uyandım şimdi geldi daha 😂Uyandım çünkü hem yoldan geldim 4 gibi ama tabii yeni taşınan komşuların da etkisi var 2 gündür toplam 2 saat uyudum. Bayağı ciddi problemlerim var yani. Cüzdana para şöyle gelebilir evi satıp gidebiliriz yani ya da akıl sağlığı nanay😂

Ben yapamadım ya bir şey 😂Biraz önce kargocunun zili hunharca çalmasına uyandım şimdi geldi daha 😂Uyandım çünkü hem yoldan geldim 4 gibi ama tabii yeni taşınan komşuların da etkisi var 2 gündür toplam 2 saat uyudum. Bayağı ciddi problemlerim var yani. Cüzdana para şöyle gelebilir evi satıp gidebiliriz yani ya da akıl sağlığı nanay😂
Senin enerjin 2 gündür epey düşük hisseediyorum zaten ...olsun kalk cüzdanını olumla geç değil niyet mühim
Dobarlan kuzum 🤣🤣

yazdıklarımı tek uygulayan benim sanırım burada :KK70: cildimde ve saçımda tırnaklarımda anormal bir değişim oldu çok güçlü parlak canlı oldular, sanırım cildimin bu kadar yağlı olmasının sebebi de bu hergün 2 avuç kuruyemişim mutlaka var hatta yağı uçucu olduğundan onu bile hesaplayıp maksimum faydayı sağlasın diye yerken anlık kabuğunu kırıp yiyorum düşün :KK70: öyle hesaplı kitaplı besleniyorum,ilik çıkartıp dondurup neredeyse hergün ilikle yapılmış çorba içiyoruz o yüzden açıkcası ihtiyaç duymuyorum. tüm değerlerimde çok iyi her sene mutlaka kan tahlili yaptırırım, doktor her seferinde görmek istediğimiz sonuçlar der. ben yaşlılığımı merak ediyorum şimdi bu kadar dikkat edipde buruş buruş yaşlanırsam :KK70: kendimi paralarım
Sen yaşlanmazsın bacım anlaşıldı o😂 yaş aldıkça afetgörl olursun taş kalırsın hep. Maşallah sana🎈

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X