- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
rica ederim canım kadının kanalında gerçekten faydalı içerikler var işin uzmanı kendisi zatenBaştan sona dinledim, teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canım kadının kanalında gerçekten faydalı içerikler var işin uzmanı kendisi zatenBaştan sona dinledim, teşekkürler
Teşekkür ederim memnuniyetler çok yazılınca kayıtsız kalamadımBacım ne yaptın sen ya? Cennet gibi buralar Güle güle kullan bayıldımmmmm
Ya kaynattigim etin suyunu falan kullaniyorum bende ama ilik falan uğraşamam somon da tüketirim ama düzenli haftalık değilyazdıklarımı tek uygulayan benim sanırım burada cildimde ve saçımda tırnaklarımda anormal bir değişim oldu çok güçlü parlak canlı oldular, sanırım cildimin bu kadar yağlı olmasının sebebi de bu hergün 2 avuç kuruyemişim mutlaka var hatta yağı uçucu olduğundan onu bile hesaplayıp maksimum faydayı sağlasın diye yerken anlık kabuğunu kırıp yiyorum düşün öyle hesaplı kitaplı besleniyorum,ilik çıkartıp dondurup neredeyse hergün ilikle yapılmış çorba içiyoruz o yüzden açıkcası ihtiyaç duymuyorum. tüm değerlerimde çok iyi her sene mutlaka kan tahlili yaptırırım, doktor her seferinde görmek istediğimiz sonuçlar der. ben yaşlılığımı merak ediyorum şimdi bu kadar dikkat edipde buruş buruş yaşlanırsam kendimi paralarım
doğru söylüyorsun aslında yüzde 60 genetik işin işinde annem-annanem-babanem yaşından fazlasıyla genç duran insanlar birine çekmesem kesin ötekine çekip her türlü yırtmışımdırYa kaynattigim etin suyunu falan kullaniyorum bende ama ilik falan uğraşamam somon da tüketirim ama düzenli haftalık değil
Kuruyemiş tuketimim son 4 aydır artti bil bakalim neden
Cekirdek her allahin günü hele kızlarla akşam çayında,cortlayacak bu cilt diye tirsiyorum ha artik
ama sac tırnak hiç problemim olmadı şükür ya o konuda hep okeydim genetik bence
Sen güzel yaş alırsın belli hiç dert bile etme.
Ohooo sen vip kulsun işte daha neydoğru söylüyorsun aslında yüzde 60 genetik işin işinde annem-annanem-babanem yaşından fazlasıyla genç duran insanlar birine çekmesem kesin ötekine çekip her türlü yırtmışımdır
Çek çek gözümüz gönlümüz aydınlansınAy dur çok özendim, ben de fotoğraf çekeyim kız
Ohooo sen vip kulsun işte daha ney
Düşün ne kadar çok kisepyacan resim bekleniyor beni de heyecanlandırdın
Ben yapamadım ya bir şey Biraz önce kargocunun zili hunharca çalmasına uyandım şimdi geldi daha Uyandım çünkü hem yoldan geldim 4 gibi ama tabii yeni taşınan komşuların da etkisi var 2 gündür toplam 2 saat uyudum. Bayağı ciddi problemlerim var yani. Cüzdana para şöyle gelebilir evi satıp gidebiliriz yani ya da akıl sağlığı nanay
Kuzenim dr en az 10.000 olmalı günde demişti.Bende tam tersini duydum hep doktorlardan...10.000 mg dan düşüğü boşuna alıyormusuz gibi...ben konuyu bir daha araştırayım bakim
Senin enerjin 2 gündür epey düşük hisseediyorum zaten ...olsun kalk cüzdanını olumla geç değil niyet mühimBen yapamadım ya bir şey Biraz önce kargocunun zili hunharca çalmasına uyandım şimdi geldi daha Uyandım çünkü hem yoldan geldim 4 gibi ama tabii yeni taşınan komşuların da etkisi var 2 gündür toplam 2 saat uyudum. Bayağı ciddi problemlerim var yani. Cüzdana para şöyle gelebilir evi satıp gidebiliriz yani ya da akıl sağlığı nanay
Yaş farketmeksizin dimi,bende öyle biliyordum ama işte...Kuzenim dr en az 10.000 olmalı günde demişti.
Çok karışık ya. Seninki hoşuma gitti, marka sabitliği var en azından. Effectha aşkım da gelsin öyle çekeyim. Karışık benim bayağıÇek çek gözümüz gönlümüz aydınlansın
Sen yaşlanmazsın bacım anlaşıldı o yaş aldıkça afetgörl olursun taş kalırsın hep. Maşallah sanayazdıklarımı tek uygulayan benim sanırım burada cildimde ve saçımda tırnaklarımda anormal bir değişim oldu çok güçlü parlak canlı oldular, sanırım cildimin bu kadar yağlı olmasının sebebi de bu hergün 2 avuç kuruyemişim mutlaka var hatta yağı uçucu olduğundan onu bile hesaplayıp maksimum faydayı sağlasın diye yerken anlık kabuğunu kırıp yiyorum düşün öyle hesaplı kitaplı besleniyorum,ilik çıkartıp dondurup neredeyse hergün ilikle yapılmış çorba içiyoruz o yüzden açıkcası ihtiyaç duymuyorum. tüm değerlerimde çok iyi her sene mutlaka kan tahlili yaptırırım, doktor her seferinde görmek istediğimiz sonuçlar der. ben yaşlılığımı merak ediyorum şimdi bu kadar dikkat edipde buruş buruş yaşlanırsam kendimi paralarım
Effectha'sız bir yanım eksik... Ürünlere bir baktım da gözüm korktu kargılar anormal yavaş geliyor, o gelsin de hepsini bir çekeyim.sepyacan resim bekleniyor beni de heyecanlandırdın