- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Tek fotoğraf karesine sığmadıDüşün ne kadar çok ki
Çeke çeke bitiremedi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek fotoğraf karesine sığmadıDüşün ne kadar çok ki
Çeke çeke bitiremedi daha
hepsi çok güzel ürünler canım, ben yıkamaları yan yana ,nemlendiricileri yan yana ,serumları yan yana asit ve peelingleri yan yana güneş kremlerini yan yana boy hizasıyla koyuyorum sırayla o zaman kolaylık oluyor böyle sanki çok ürün var ama az ürün var gibi yani üün var ama eksik çok gibi his oluyor . dediğim gibi dizersen tatmin olacaksınEksik olanlar da gelsin, bu bebekleri yan yana dizip çekeyim. Tövbeler olsun, pedim de çıkmış. Stock loading
Hepsi bebek,cildini de bebek gibi yapsınlarEksik olanlar da gelsin, bu bebekleri yan yana dizip çekeyim. Tövbeler olsun, pedim de çıkmış. Stock loading
Benimde bircok ürün bitti ya yeni almam lazım dermokil güneş kremi benim gözleri mahvetti La Roche doncem ama fiyatlar çok uçuk nemlendirici olarakta effectha ve arbutin krem düşünüyorum burda denmisti ayin 15 i ancak paralandımEksik olanlar da gelsin, bu bebekleri yan yana dizip çekeyim. Tövbeler olsun, pedim de çıkmış. Stock loading
Bacım bu dolap çok yüksek. Banyoya tavana yakın yapmışlar. 1,63'lük boyumla bir tabure bulup düzenlemem lazım. Bence çok ürün yok zaten. Mesela yıkama jeli yok, temizleme yağı yok, kil şeysi yok. Mesela arbutin neden bir tane daha olmasın, neden bir tane daha göz çevresi kremi olmasın? Neyse bugünden itibaren moneylerime money katılacağı için düzgün stok yaparımhepsi çok güzel ürünler canım, ben yıkamaları yan yana ,nemlendiricileri yan yana ,serumları yan yana asit ve peelingleri yan yana güneş kremlerini yan yana boy hizasıyla koyuyorum sırayla o zaman kolaylık oluyor böyle sanki çok ürün var ama az ürün var gibi yani üün var ama eksik çok gibi his oluyor . dediğim gibi dizersen tatmin olacaksın
Güle güle kullan. İndirim koduna HOSGELDIN30TL yazdın mı?Almış bulunmaktayim teşekkür ederim
Benimde bircok ürün bitti ya yeni almam lazım dermokil güneş kremi benim gözleri mahvetti La Roche doncem ama fiyatlar çok uçuk nemlendirici olarakta effectha ve arbutin krem düşünüyorum burda denmisti ayin 15 i ancak paralandım
Bana artık karışmıyorsun biliyorum ama sormadan edemeyeceğim enzim peeling alacagim dermoskin arbutin alacağım onlar cepte de niacinamide alayım mı yoksa nemlendirici deki arbutindeki niacinamide yeter mi bana aldığım onarıcı krem sivilce kremindede o var ama hazır elime para geçmişken sorayim dedim cnm N nsccktsyüzeysel yeni oluşmuş sivilce lekelerini giderir ve leke baskılar niacinimade ama en az 6 ay gerekir ...
Gelecekteki marka adı buNisamed Hanım harika ☺
Evet çok iyi olur. Marka adı hazır. Müşteri kitlesi hazırGelecekteki marka adı bu
Aa yok kullanmadım onuGüle güle kullan. İndirim koduna HOSGELDIN30TL yazdın mı?
Nisamed Hanım harika ☺