Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eksik olanlar da gelsin, bu bebekleri yan yana dizip çekeyim. Tövbeler olsun, pedim de çıkmış. Stock loading😂

Eklentiler

• IMG_20221115_161506.jpg
    IMG_20221115_161506.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 49
Eksik olanlar da gelsin, bu bebekleri yan yana dizip çekeyim. Tövbeler olsun, pedim de çıkmış. Stock loading😂
hepsi çok güzel ürünler canım, ben yıkamaları yan yana ,nemlendiricileri yan yana ,serumları yan yana asit ve peelingleri yan yana güneş kremlerini yan yana boy hizasıyla koyuyorum sırayla o zaman kolaylık oluyor böyle sanki çok ürün var ama az ürün var gibi :KK70: yani üün var ama eksik çok gibi his oluyor . dediğim gibi dizersen tatmin olacaksın :KK70:

Benimde bircok ürün bitti ya yeni almam lazım dermokil güneş kremi benim gözleri mahvetti La Roche doncem ama fiyatlar çok uçuk nemlendirici olarakta effectha ve arbutin krem düşünüyorum burda denmisti ayin 15 i ancak paralandım😁

hepsi çok güzel ürünler canım, ben yıkamaları yan yana ,nemlendiricileri yan yana ,serumları yan yana asit ve peelingleri yan yana güneş kremlerini yan yana boy hizasıyla koyuyorum sırayla o zaman kolaylık oluyor böyle sanki çok ürün var ama az ürün var gibi :KK70: yani üün var ama eksik çok gibi his oluyor . dediğim gibi dizersen tatmin olacaksın :KK70:
Bacım bu dolap çok yüksek. Banyoya tavana yakın yapmışlar. 1,63'lük boyumla bir tabure bulup düzenlemem lazım. :KK70: Bence çok ürün yok zaten. Mesela yıkama jeli yok, temizleme yağı yok, kil şeysi yok. Mesela arbutin neden bir tane daha olmasın, neden bir tane daha göz çevresi kremi olmasın? :KK70: Neyse bugünden itibaren moneylerime money katılacağı için düzgün stok yaparım :KK70:

Benimde bircok ürün bitti ya yeni almam lazım dermokil güneş kremi benim gözleri mahvetti La Roche doncem ama fiyatlar çok uçuk nemlendirici olarakta effectha ve arbutin krem düşünüyorum burda denmisti ayin 15 i ancak paralandım😁

La roche severimmmmm

Arbutin severimmmmm

Dermoskin Severimmmmm

Effectha denemek isterimmmmmmm

yüzeysel yeni oluşmuş sivilce lekelerini giderir ve leke baskılar niacinimade ama en az 6 ay gerekir ...
Bana artık karışmıyorsun biliyorum ama sormadan edemeyeceğim enzim peeling alacagim dermoskin arbutin alacağım onlar cepte de niacinamide alayım mı yoksa nemlendirici deki arbutindeki niacinamide yeter mi bana aldığım onarıcı krem sivilce kremindede o var ama hazır elime para geçmişken sorayim dedim cnm🤗 N nscckts

Kızlar yine geldim sorularımla.Ben bu iki ürünü aldım..birini sabah birini gece kullanıyorum..Dermoskin iyi nemlendirdi beğendim..ama Mia 2 gündür kullanıyorum..hemen emiliyor ve el vurduqca sanki hiç nemlenmemiş.Kullanan varmi aranızda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X