- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ayyyyyyy1 hafta oldu olacak,yahu cilt kalitesini güçlendiriyor diyeyim daha diri geliyor diyeyim öyle daha anlaşılır olur galiba
Yani yüzüme dokunduğumda cilt daha diriymis gibi bir hissiyat oluyor
Hani spor yapan insanin cildi sıkı hissedilir ya öyle bir his anlatamiyorum kullan gör
Iltifatlaruna ayrica mersi
Ben onun verdiği nemi, dolgunluğu çok beğeniyorum fakat ben haftada 2 ya da 3 gece kullanıyorum, her gün değil. Aslında Watsons'taki kız bana her sabah kullan ki farkı anlayasın demişti ama ben sabahları sadece niacinamide kullandığım için deneyemedim.alla alla.benim the purest peptid öyle mucizeler yaratmadı.yüze kadifemsi bir his veriyor hepsi bu.bitince bir de senin kullandığını deneyeyim.
Bak benim paylaştığım bir hareket vardı, deodorant kapağı ile yapılan. Sadece o hareket bile çok büyük fark oluşturuyor. Onu paylaşan kadın harika hareketler gösteriyor İnstagram'da bir bak istersen. Sayfanın adı yuzyogasi_bernasevindim beğenmene.ben yüz yogasına merak sardım.bu gece bir araştıracağım.kremler serumlar kadar etkili olur bence.bir de zayıflasam bahara 10 yaş genç gireceğim.5 kilo 5 yaş ekliyor insana.
Ay hep beraber hadi bakalım canım. Çok fazla inandım. O kadar çok konuştular ki kayıtsız kalamadım.Güzel günlerde kullan, bolluk bereketle inşallah
kremsi formunu çok beğeniyorum.her gün kullanıyorum ben.uzun vade kullanımda etkisi görülür sanırım.ben de zaten 2 kutu var.etkisini görmeye yeter.Ben onun verdiği nemi, dolgunluğu çok beğeniyorum fakat ben haftada 2 ya da 3 gece kullanıyorum, her gün değil. Aslında Watsons'taki kız bana her sabah kullan ki farkı anlayasın demişti ama ben sabahları sadece niacinamide kullandığım için deneyemedim.
Peptitleri sabah akşam günlük kullanmak çok faydalıymış ama nedense ben güneş kreminin altına öyle ürünler kullanınca güneş kremi yüzüme oturmuyor. Cildim emmiyor mu anlamadım gitti. Yalnız Purest peptit serumu kullandığımda sabah yüzüm ışıldıyor resmen. Her akşam kullansam mı acaba? Ben henüz hiçbir ürünü üst üste sürmüyorum, hep tek ürün kullanıyorum. Stoğum da bayağı sağlam oldu ama ben bu şekilde gıdım gıdım kullanmaya devam edersem stok 2 senede zor biter.kremsi formunu çok beğeniyorum.her gün kullanıyorum ben.uzun vade kullanımda etkisi görülür sanırım.ben de zaten 2 kutu var.etkisini görmeye yeter.
Kullanmak daha güzel olur tabi deAy hep beraber hadi bakalım canım. Çok fazla inandım. O kadar çok konuştular ki kayıtsız kalamadım.TL, altın, Euro ne bulursam koyayım içine Kova hatunu cüzdanı aktif olarak kullanalım mı, yastık altı mı yapalım?
15'inde tanışacağım. 12.30 - 13.00 saatlerinden önce güzel bir adaçayı ritüeliKullanmak daha güzel olur tabi de
Olmazsa da sorun yok arada para girdisi çıktısı yap cüzdanda öksüz kalmasin
15ine kadar elleme ama tanımıyormuş gibi davran
Bolluk bereket getirsin inşallah hepimize ya..lazim çünkü hangi birine yetiscez bakım parfum giyim pff ve bu sadece bizlik kısmı15'inde tanışacağım. 12.30 - 13.00 saatlerinden önce güzel bir adaçayı ritüelisonrasında niyetlenerek, güzel enerjiler eşliğinde cüzdan dolumu yapacağım
Her ay, gelecek ay hiçbir şey almayacağım diyorum. Yok ona indirim, şuna indirim derken stok ihtiyacı bitmedi bir türlü. Daha benim iki fıstık kızımın aşıları var. Bir aşı 300Bolluk bereket getirsin inşallah hepimize ya..lazim çünkü hangi birine yetiscez bakım parfum giyim pff ve bu sadece bizlik kısmıdaha çocuğu kedisi kopeğisi olanlarin masraflari amağannn
Aynen hepimizin allah yardımcısı olsu valla...hangi göz kremini kullanıyorsun su an? Ya ayni etkileri görmene cok sevindimHer ay, gelecek ay hiçbir şey almayacağım diyorum. Yok ona indirim, şuna indirim derken stok ihtiyacı bitmedi bir türlü. Daha benim iki fıstık kızımın aşıları var. Bir aşı 300Mamaları indirime girmedi, alamadım. Çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun.
Bu arada centella ile göz kremini kombinliyorum bir süredir. Mimik çizgilerimde olumlu gelişmeler var.
Aldığımız Effectha'nın içinde de centella vardı sanki. Bir de şu senin yeni favorin Mary&May ürünlerinin çoğunda centella varAynen hepimizin allah yardımcısı olsu valla...hangi göz kremini kullanıyorsun su an? Ya ayni etkileri görmene cok sevindimcentella aşktır...centella sürülen şeyin etkisini çoğaltıyor bence,biraz zaman geçsin peptitimi centella ile kombinliycem bakalım öyle nasıl olucak ama iyi olur gibime geliyor
Ben de cok abanmak istemiyorumAldığımız Effectha'nın içinde de centella vardı sanki. Bir de şu senin yeni favorin Mary&May ürünlerinin çoğunda centella varBen diğer %70'lik centelladan da aldım ama henüz kullanmadım. Sanki şu an kullandığımız daha işlevsel bir ürün gibi geldi bana. Bir türlü indirime girmiyor ki zalım!
Şu an gündüz Dermoskin göz çevresi kremini kullanıyorum, akşam da Cosmed peptitli kremini kullanıyorum. İkisi de güzel ama Dermoskin'i bayağı sevdim. Senin kullandığın göz çevresi krem de dolapta sırasını bekliyor.
%70'lik centellaya Skingörl bayılmıştı, içeriğini çok başarılı bulmuştu. Güveniyorum onaBen de cok abanmak istemiyorum
Enzim ve fiddy sonrasi niacinamide
Haftanın 2 günü retinol diğer günler pepti kullansam aksamlari,geriye gündüz bir tane serum sokma hakkim kalıyor70'lik centellayi mi eklesem ne etsem uyar mi diğerleri ile veya gündüz kullanım için hassas bir ürün mü? Bilemedim
Dimi cok abanmak istemiyorum dedikten sonra saydığımız şeyler allahtan abanmadin dedirten cinsten%70'lik centellaya Skingörl bayılmıştı, içeriğini çok başarılı bulmuştu. Güveniyorum onaOnun içinde %4 ya da 5 niacinamide var. Ben Nisa'ya dedim ki gündüz centella kullanayım, okeyledi. Bir de ben geçen gün 200 ml centellayı 103 TL'ye aldım diye seviniyordum, tonikmiş Sabahları kullanıyorum, üstüne güneş kremi sürüyorum çok güzel oturuyor cildime. Bu arada Dermoskin'in Tranexamic Acid içeren güneş kremi ile aşk yaşıyorum.
Yani ben de güya sade bir rutin oluşturacaktım ama dolabımda peptitler, retinoller, centellalar, arbutinler havada uçuşuyor
Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorumYa zaten yaz mevsiminde ara veriyoruz kışın azıcık çıldırabiliriz bence
Nisa beybisinin ürünlerinin fotoğrafını ilk gördüğümde kafam allak bullak olmuştu. Ay ne kadar çok ürün var demiştim. Şimdi Nisa benim dolabı görse "abartsaydın" falan derDimi cok abanmak istemiyorum dedikten sonra saydığımız şeyler allahtan abanmadin dedirten cinstenama öyle değil işte,içinde olmayan yuh be beni de sür üstüne der, e bizzat ben diyordum arada denk geldikçe sonra işin içine girince diyorsun ki ha bi dakka o iş öyle değil
Yanlış hatırlamıyorsam peptit ve retinole gecit yok yazınBen de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorumYazın peptit kullanmayalım mı ya? Akşamları kullansak olmuyor mu? Benim o minnoş peptitlerim yazın öksüz mü kalsın?
Ufff sorma bide minimal ürün, yani nesi minimal bunun bir sürü bunlar diye baka kalışımNisa beybisinin ürünlerinin fotoğrafını ilk gördüğümde kafam allak bullak olmuştu. Ay ne kadar çok ürün var demiştim. Şimdi Nisa benim dolabı görse "abartsaydın" falan derBir de 50'şer 100'er zamlanınca panikle ne bulduysam almışım
Retinol kesinlikle yok, ben peptit de yok diye biliyorum ama mağaza çalışanları peptitin yazın da kullanılabileceğini söylüyor. Yine de Nisa kullanmayın derse benim için bitmiştir, kullanmam. Yazın yine sadece niacinamideşovYanlış hatırlamıyorsam peptit ve retinole gecit yok yazın