- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Anlaşılan mery maylen de aşk yaşayacağızBen hatırladım aynen güneş kremini de çok seviyordunuz hatta. Ben de alacağım bir alamadım sıra gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşılan mery maylen de aşk yaşayacağızBen hatırladım aynen güneş kremini de çok seviyordunuz hatta. Ben de alacağım bir alamadım sıra gelmedi
yok canım ya bildiğin sarıyım gümüş çok güzel saatim var çok sırıtıyor bana takamıyorum kendime yakıştıramıyorum maalesef eğer beyaz renk falan giyersem bana hastamısın rengin sapsarı diyorlar tenim bildiğin sarıSana bir mesaj mı var acaba gümüş renk takı takmalısın mesajı bu kadar da olmaz yani hepsi gümüş Sen aslında fotilerde çok sarı durmuyorsun nötr gibisin olur bence sana ben sarıyım net mesela
Alin vallahi. Harika gunes kremiBen hatırladım aynen güneş kremini de çok seviyordunuz hatta. Ben de alacağım bir alamadım sıra gelmedi
Ben hatırladım aynen güneş kremini de çok seviyordunuz hatta. Ben de alacağım bir alamadım sıra gelmedi
merhaba ilk tavsiyem yüzünüze ağda yapmamanız olacaktır :) cildinize uygun epilasyon yöntemini dermatoloğa sorabilirsiniz ya da evde kendiniz ipl uygulaması yapabilirsiniz lumia gibiMerhaba kadınlar
Topiği okudum ama acemisiyim hala. Benim karma t bölgesi yağlı bir cildim var. 1 hafta önce aşırı sivilcelenme yaşadım. Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum o yüzden marka vermeden yazacağım. Kore markasına ait fondöten ve baz kullanıyordum. Cilt bakım ürünleri olarak da İngiltere markası var jel, peeling ve köpük kullanıyordum. Ama sivilcelerim öyle kötüydü ki neyin yaptığını aradım başta yüz ağdası sandım ama değildi ürünleri ve makyajı tamamen kesince sivilceler kurudu ve şuan iyileşme sürecinde. Kendime yeni bir cilt bakım rutini oluşturmak istiyorum. Sizlerden de tavsiye almaya geldim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurummmm
Çok teşekkür ederim. Düzenli olarak ağda yapmıyorum zaten. Tüylenme sorunum yok. Kuafördeyken hadi bi yaptırayım dedim. Sonraki hafta yüzümü aşırı sivilce bastı. Ağda alerji yaptı diye düşündüm cilt doktoruna gittiğimde bana ağdadan olacağını sanmıyorum ürünlerini değiştirmeni tavsiye ederim dedi. Yeni ürünlere bakıyorum şu aralar kendime uygun bir düzen bulmaya çalışıyorummerhaba ilk tavsiyem yüzünüze ağda yapmamanız olacaktır :) cildinize uygun epilasyon yöntemini dermatoloğa sorabilirsiniz ya da evde kendiniz ipl uygulaması yapabilirsiniz lumia gibi
Liiink verir misiniz benimde var seçemiyorum hiç ya da bakıp pahalı aliyorrrekozmetiğe ihtiyacım yok da iç çamaşırına var.penti kampanya yapmış.ordan alacağım birazdan.1 alana 1 bedava.yok gibi olan bir modeli var basic .ondan 2 tane alayım.
Been de aslan Çok ince düşünürüm maalesef ama sevmediğim bi özelliğim burnum düşse yerden eğilip almam çok gururluyumdurBen de aslanım başka aslan arkadaşlar varsa bi çay içmek isterim hahaahaahh
Ağdadan oluyor bence ya ben yaşadım. Yeni rutin valla diğer konuda da dedim burada çok bahsettik ürünlerden baştan sona okumak zor tabii o kadar zaman bulmak ama yavaş yavaş okumak mantıklı olabilir. Orada da attım linkleri mesela güzel bir yap bazlı temizleyici ile başlayabilirsin nasifiği atmıştım benim en sevdiğim o bu konuda en popüler olan Nisoşun ünlü ettiği siberianın yağ balsı temizleyicisi var o da olabilir cosmed var o tartışmalı seveni de çok sevmeyeni de. Güneş kremi olarak 2 tane örnek la rocje atmıştım aşırı mantıklışov bence taş gibi koruyor karma yağlı ciltli için bulunmaz nimet avene cleanance da olabilir. Niacinamide kesinlikle demiştim Biz burada çok seviyoruz O içeriği bizim kraliçemiz Çünkü çok fazla ürün de var uygun fiyatlı ürününün seçenekleri de olan bir içerik ben çok fazla ürün denedim Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım Ama tabii ciddi sıkıntı yaşayanlarda var denemek lazım o konuda değil linkini atmıştım. Gene bu konun popüler olanı Nisoşun önerdiği svrnin yeşil olan serumu karma ciltli biri için çok iyi bir seçenek. için çok seviliyor burada. Svrnin aslında ürünleri size çok uygun olabilir çok fazla karma yağlı ciltlere uygun sivilce baskılayan çok güzel ürünleri var bir de nazik ürünler. La rocheunkini atmıştım link olarak o yeni biraz pahalı ama çok gene dermokozmetik olsun dersen onu tercih edebilirsin Ama tabii ki bu diğerlerine göre yüksek fiyatlı. Daha uygun fiyatlı olarak gene lik attığım luv it olabilir doa kozmetik olabilir hem yüzde 5i var hem de 10 u var. The purest solitionsunkini atmıştım o da yüzde 5 o da çok iyi. Salisilik asit olarak nip and fabe bakabilirsin. Fiyatları da iyi.Çok teşekkür ederim. Düzenli olarak ağda yapmıyorum zaten. Tüylenme sorunum yok. Kuafördeyken hadi bi yaptırayım dedim. Sonraki hafta yüzümü aşırı sivilce bastı. Ağda alerji yaptı diye düşündüm cilt doktoruna gittiğimde bana ağdadan olacağını sanmıyorum ürünlerini değiştirmeni tavsiye ederim dedi. Yeni ürünlere bakıyorum şu aralar kendime uygun bir düzen bulmaya çalışıyorum
Haha evet onları ben de görmüştüm az da kimlik yasını degistereceklero kadar da değil .benjamin button değilim.tüm kozmetikleri sürsem estetikleri de yaptırsam senin gibi olur mu?bdv de vardı bir ara bir moda.herkes liseli sanıldığını iddia ediyordu .
Ya canım neden kendini bu kadar üzdün sonradan görüyorum mesajları yeni okuma fırsatı buldum ama ben de üzüldüm senin adına üzülmene bu kadar açıklama yapmana gerek yok bdvyi aktif kullanan saldırgan biridir. Ne zamandır görüyorum seni güzel niyetli birisinDaha bu hafta kızın değeri en az 1500 TL olan 4 5 kez kullanılmış bisikletini 4 yaşında bir kıza hediye etttim yanında oyuncaklarla. Kızımın ölüsünü öpeyim hediye ettim. Böyle çok hediye veririm sevdiğim daha dar gelirli çocuklara. Herşeyi mi satıyorum? Ne yapsın ihtiyaç sahibi benim taytımı abiyemi topuklu çizmemi ayakkabı mı kullanmadığım takımı? Ya da ayak numarası uyacak çocuk mu arayayım kapı kapı pes. Uygun olanları sadece bildiğim çocuklara veriyorum gerisini satıyorum. Sattıklarımın bir kısmıyla da tekrar hediye alıyorum . Ama bu görgüsüzlükle eşitmiş pes. Yorumlarını beğenenler de olmuş arkadaşlar arasında buna da şaşkınım. Kişiliğime saldırılmış resmen . Beni bambaşka insan gösterilmeye çalışılmış. Zengin değiliz çocuklara burs veremiyoruz diye de suçlu olduk. Ben kendi çocuğumu zor okutuyorum bu ekonomide. Asgari ücretten çok fazla ödüyorum okuluna. Asgari ücretle geçinenlere de AA siz de okutun demiyorum. Bundan utanırım ar ederim. Heveslenen çocuklara AA sizin okulda çok güzel diyorum . Diyeceklerim bu kadar. Anlayan anladı ne demek istediğimi zaten.
Çok teşekkür ederim. Sivilce izlerim insülin direncim olduğu için çok geç iyileşiyor. Cilt doktoru bana iz giderici bir krem kullan demişti daha önceden yüzümde çocuk severken bi kaza sonucu yırtıklar oldu izi kalmasın diye noskar diye bir krem kullandım ve cildime de inanılmaz iyi geldi. Şimdi yine bu kremi kullanabileceğimi söyledi. Normal zamanda da sivilce atakları yaşadığında sivilceleri söndürmek için iyi olur izleri de çabuk iyileşir dedi. Geceleri bu kremi sürüp yatacağım. Sonrasında attığın ürünleri de inceler ve içlerinden cildime uygun olanı almış olurum. Teşekkür ederimAğdadan oluyor bence ya ben yaşadım. Yeni rutin valla diğer konuda da dedim burada çok bahsettik ürünlerden baştan sona okumak zor tabii o kadar zaman bulmak ama yavaş yavaş okumak mantıklı olabilir. Orada da attım linkleri mesela güzel bir yap bazlı temizleyici ile başlayabilirsin nasifiği atmıştım benim en sevdiğim o bu konuda en popüler olan Nisoşun ünlü ettiği siberianın yağ balsı temizleyicisi var o da olabilir cosmed var o tartışmalı seveni de çok sevmeyeni de. Güneş kremi olarak 2 tane örnek la rocje atmıştım aşırı mantıklışov bence taş gibi koruyor karma yağlı ciltli için bulunmaz nimet avene cleanance da olabilir. Niacinamide kesinlikle demiştim Biz burada çok seviyoruz O içeriği bizim kraliçemiz Çünkü çok fazla ürün de var uygun fiyatlı ürününün seçenekleri de olan bir içerik ben çok fazla ürün denedim Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım Ama tabii ciddi sıkıntı yaşayanlarda var denemek lazım o konuda değil linkini atmıştım. Gene bu konun popüler olanı Nisoşun önerdiği svrnin yeşil olan serumu karma ciltli biri için çok iyi bir seçenek. için çok seviliyor burada. Svrnin aslında ürünleri size çok uygun olabilir çok fazla karma yağlı ciltlere uygun sivilce baskılayan çok güzel ürünleri var bir de nazik ürünler. La rocheunkini atmıştım link olarak o yeni biraz pahalı ama çok gene dermokozmetik olsun dersen onu tercih edebilirsin Ama tabii ki bu diğerlerine göre yüksek fiyatlı. Daha uygun fiyatlı olarak gene lik attığım luv it olabilir doa kozmetik olabilir hem yüzde 5i var hem de 10 u var. The purest solitionsunkini atmıştım o da yüzde 5 o da çok iyi. Salisilik asit olarak nip and fabe bakabilirsin. Fiyatları da iyi.
Her şey hallolur iyileşir gayet izler de sivilcelerde.Tabii hekim ne dediyse onu yap görl. İnsülin direnci sivilceye de sebep oluyor tabii ama baskılayıcılar kullanarak pcos sendromu olanlar dahi cilt lerini kontrol altında tutup gayet güzel ciltlerle geziyorlar. Kesinlikle niacinamide bakmalısın çok fazla ürün var bütçene göre ya da işte tercihlerine göre Örneğin ben eczane Ürünü almak istiyorum diyebilirsin Örneğin benim alışkanlığım var sephora'dan alıyorum bütçem var diyebilirsin ç ama gerçekten çok iyi gelecektir. Svr yeşil olur bak efso. Bir de yaraların geç iyileştiği için centella çok iyi gelecektir. Gene o da o kadar çok üründe var ki gene eczane kanalından la roche posay in cica gel olan versiyonu olabilir. Kore kozmetiği hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama eğer Zaten ona girersem çıkması zor olur Çünkü bir Derya Deniz kendisi Onda da çok var centellalı ğrğn ama bınaların hepsinin babası la roche.Çok teşekkür ederim. Sivilce izlerim insülin direncim olduğu için çok geç iyileşiyor. Cilt doktoru bana iz giderici bir krem kullan demişti daha önceden yüzümde çocuk severken bi kaza sonucu yırtıklar oldu izi kalmasın diye noskar diye bir krem kullandım ve cildime de inanılmaz iyi geldi. Şimdi yine bu kremi kullanabileceğimi söyledi. Normal zamanda da sivilce atakları yaşadığında sivilceleri söndürmek için iyi olur izleri de çabuk iyileşir dedi. Geceleri bu kremi sürüp yatacağım. Sonrasında attığın ürünleri de inceler ve içlerinden cildime uygun olanı almış olurum. Teşekkür ederim
EffecthaBana bir gündüz kremi tavsiye edebilir misiniz? Cildim normalde yağlıydı ama retinol kullanmaya başladım ve cildim de biraz kurumaya başladı bu yüzden gibi.
Ya ben birçok mesajı atlamışım galiba. Hangi ürün bu?Hatirlasam önereni öpücemmm öpücemmm
Keske 5 yıl önce önerseydi
Cildi güçlendiriyor bariz bi şekilde hissediliyor bence cok bebek bir serum bu böyle hani spor yaparsın ve bir süre sonra cildin sıkılaşır ufaktan aynen bu his
L LADY VEGA bak bu da efso olur sana görlEffectha
Bak bir daha bu indirimi bulamazsın
EffectHA Cream Yağlı ve Karma Ciltler Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Için Nemlendirici Bakım Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mary May peptit serumu görlYa ben birçok mesajı atlamışım galiba. Hangi ürün bu?