Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harbiden ben de almadım. Bir de içine para koymak şart mı Koyduğumuz para kendiliğinden mi çoğalıyor? Ne yapıyoruz kısa bilgi lütfen
O gün göksel hesaplara göre mor bir cüzdan bir kese vs girmesi yani yeni alınması bereket getirir,ben bu yil başında denedim benden geçer not aldı ama cok borc vardı bu sefer borçsuz bakıcam

O gün göksel hesaplara göre mor bir cüzdan bir kese vs girmesi yani yeni alınması bereket getirir,ben bu yil başında denedim benden geçer not aldı ama cok borc vardı bu sefer borçsuz bakıcam
yarın lcw ye kotona bakayım mor cüzdan.içine ne koyacağız?dolar eoro altın tl?

O gün mü alınması, haneye girmesi gerekiyor? 15'inde sabah gidip mor cüzdan bulmalıyım, 12.30 gibi de kullanmaya mı başlamalıyım? Ay dur heveslendirdin iyice, burdan yürürüm ben Hadi bakalım, hepimize bereket getirsin.

aaa yarın alsam olmuyor mu?15 inde dışarı çıkamam ben.

yarın lcw ye kotona bakayım mor cüzdan.içine ne koyacağız?dolar eoro altın tl?
Ne istersen içi dolu olsun da...güzelce bi berekete niyetlen ayın 15'inde öğlen saat 13.00 gibi niyetini yap cüzdanı bi adacayi tütsüsu ile once bi enerji alanini temizle
Yaparsın be baliksin sen kendine gel enerjinin en alasını yaparsin hemide

aaa yarın alsam olmuyor mu?15 inde dışarı çıkamam ben.
Yok önceden de alınabilir o saate ama paranizi niyetinizi yerleştirin

Durun, SS alıyorum Çok yükseldim ben bu işe

İkinci elde bir sefer doktora icin gerekli bir kitap almistim. Kitapta bile sevmem acikcasi. :/ Ama oglumun neredeyse tum esyalari yegenimden kalanlar. Ozellikle 3 yas icinde kullanilacak esyalara verilen paraya uzuluyorum acikcasi.

Ama kendim giymem, bendekini satmak yerine ihtiyaci olanlara vermeyi, hic olmadi giysi konteynerlerine atmayi tercih ediyorum. İkinci el uygulamalari yuzunden insanlar yardimlasmayi unuttu sanki.

Ben de hiç satmadım hep bağışladım. Ama benim zaten öyle aşırı lüks satayım aşırı iyi para getirir dediğim tasarım bir şeyim yok. Gerçi millet her şeyi satıyor bazısı çöp ürünleri bile Birkaç kez aldım çok değil bir sorun yaşamadım gayet güzellerdi.

30’larimin basinda marka ve tasarimlari biraktim. Simdi hosuma gideni giyerim. Dahasi aldigim kiyafet iyice eskimeden vazgecemem.

Ama kalem, kirtasiye demeyin. Bir kaleme 5 haneli para verebilirim.

Son düzenleme:
Merak ettiğim biri daha kaldı. Yazıldıysa ve bu eşek kadar reklamlar yüzünden göremediysem kusura bakmayın artık. A Ametistt de aslan deyin de düşüp bayılayım hadi
Aslan grubuna katılamıyorum. Akrep im yanlış öğrenmediysem yükselenim balık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…