- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
O kendi ablalığıhe valla.abla abla yazıp duruyor.sinirlerim bozuldu.
o kadar da değil .benjamin button değilim.tüm kozmetikleri sürsem estetikleri de yaptırsam senin gibi olur mu?bdv de vardı bir ara bir moda.herkes liseli sanıldığını iddia ediyordu .Benden bile genç görünüyorsundur aşko
Genç görünmüyor, genç zatenBenden bile genç görünüyorsundur aşko
ruhum genç o doğru bak.Genç görünmüyor, genç zaten
O gün göksel hesaplara göre mor bir cüzdan bir kese vs girmesi yani yeni alınması bereket getirir,ben bu yil başında denedim benden geçer not aldı ama cok borc vardıHarbiden ben de almadım. Bir de içine para koymak şart mıKoyduğumuz para kendiliğinden mi çoğalıyor? Ne yapıyoruz kısa bilgi lütfen
Dimi haklısın cnnO kendi ablalığıOy Sebbo sen ne olmayasın ya
yarın lcw ye kotona bakayım mor cüzdan.içine ne koyacağız?dolar eoro altın tl?O gün göksel hesaplara göre mor bir cüzdan bir kese vs girmesi yani yeni alınması bereket getirir,ben bu yil başında denedim benden geçer not aldı ama cok borc vardıbu sefer borçsuz bakıcam
sana artık sebbo abla diyeceğim.kabul etmezsen yarın kendini bu gruptan engellenmiş bulabilirsin bak.Dimi haklısın cnn
O gün mü alınması, haneye girmesi gerekiyor? 15'inde sabah gidip mor cüzdan bulmalıyım, 12.30 gibi de kullanmaya mı başlamalıyım? Ay dur heveslendirdin iyice, burdan yürürüm benO gün göksel hesaplara göre mor bir cüzdan bir kese vs girmesi yani yeni alınması bereket getirir,ben bu yil başında denedim benden geçer not aldı ama cok borc vardıbu sefer borçsuz bakıcam
aaa yarın alsam olmuyor mu?15 inde dışarı çıkamam ben.O gün mü alınması, haneye girmesi gerekiyor? 15'inde sabah gidip mor cüzdan bulmalıyım, 12.30 gibi de kullanmaya mı başlamalıyım? Ay dur heveslendirdin iyice, burdan yürürüm benHadi bakalım, hepimize bereket getirsin.
Ne istersen içi dolu olsun da...güzelce bi berekete niyetlen ayın 15'inde öğlen saat 13.00 gibi niyetini yap cüzdanı bi adacayi tütsüsu ile once bi enerji alanini temizleyarın lcw ye kotona bakayım mor cüzdan.içine ne koyacağız?dolar eoro altın tl?
O gün mü alınması, haneye girmesi gerekiyor? 15'inde sabah gidip mor cüzdan bulmalıyım, 12.30 gibi de kullanmaya mı başlamalıyım? Ay dur heveslendirdin iyice, burdan yürürüm benHadi bakalım, hepimize bereket getirsin.
Yok önceden de alınabilir o saate ama paranizi niyetinizi yerleştirinaaa yarın alsam olmuyor mu?15 inde dışarı çıkamam ben.
Durun, SS alıyorumNe istersen içi dolu olsun da...güzelce bi berekete niyetlen ayın 15'inde öğlen saat 13.00 gibi niyetini yap cüzdanı bi adacayi tütsüsu ile once bi enerji alanini temizle
Yaparsın be baliksin sen kendine gel enerjinin en alasını yaparsin hemide
Online'dan bakalım nerede varmış, fellik fellik gezmeyelim mor cızdan diyeaaa yarın alsam olmuyor mu?15 inde dışarı çıkamam ben.
Koç
İkinci elde bir sefer doktora icin gerekli bir kitap almistim. Kitapta bile sevmem acikcasi. :/ Ama oglumun neredeyse tum esyalari yegenimden kalanlar. Ozellikle 3 yas icinde kullanilacak esyalara verilen paraya uzuluyorum acikcasi.aa sevindim.valla ben akşamları bir yarım saat araştırırım.fav larım.neler var neler etiketli orada.hatta 2. eller çok daha ucuz.ben almadım ama sattım.mağazalarda sadece bakabilecekleri markalara rahatça ulaşıyor sahip oluyor insanlar.bence harika bir olay bu.
Ben de hiç satmadım hep bağışladım. Ama benim zaten öyle aşırı lüks satayım aşırı iyi para getirir dediğim tasarım bir şeyim yok. Gerçi millet her şeyi satıyor bazısı çöp ürünleri bileİkinci elde bir sefer doktora icin gerekli bir kitap almistim. Kitapta bile sevmem acikcasi. :/ Ama oglumun neredeyse tum esyalari yegenimden kalanlar. Ozellikle 3 yas icinde kullanilacak esyalara verilen paraya uzuluyorum acikcasi.
Ama kendim giymem, bendekini satmak yerine ihtiyaci olanlara vermeyi, hic olmadi giysi konteynerlerine atmayi tercih ediyorum. İkinci el uygulamalari yuzunden insanlar yardimlasmayi unuttu sanki.
30’larimin basinda marka ve tasarimlari biraktim. Simdi hosuma gideni giyerim. Dahasi aldigim kiyafet iyice eskimeden vazgecemem.Ben de hiç satmadım hep bağışladım. Ama benim zaten öyle aşırı lüks satayım aşırı iyi para getirir dediğim tasarım bir şeyim yok. Gerçi millet her şeyi satıyor bazısı çöp ürünleri bileBirkaç kez aldım çok değil bir sorun yaşamadım gayet güzellerdi.