- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Aslında hem farkındalık oluşturmaya çalışıyorlar hem de duyarlı olduklarını belirttikleri için kendi gibi duyarlı müşterileri kendilerine bağlıyorlar. Benim de var böyle bir iki mağazam. Sokak hayvanları için mama yolladıkları için favlamışım onlarıEvet çok sevindim kalbim çalındı.Kedi ve köpek için diyor fark etmiyor mu yani cahoyum kusura bakma.Diyorlar ya bu da bir yöntem tüketicileri etkilemek için herhalde etkilenen tüketici burada benim. Belki de saflık yapıyorum She vecin azaleik asidini ve pepititini de merak ediyorum iyi çıkarsa süper olur.
Bilmiyordum kedi mamasını köpeğin de yediğini teşekkür ederim süper bilgi. Caho olduğum belli telaş oldum hemen yanlış bir şey yapıp iyi bir şey yapayım derken zarar vermiyeyim diyeAslında hem farkındalık oluşturmaya çalışıyorlar hem de duyarlı olduklarını belirttikleri için kendi gibi duyarlı müşterileri kendilerine bağlıyorlar. Benim de var böyle bir iki mağazam. Sokak hayvanları için mama yolladıkları için favlamışım onlarıKedi mamasını köpek yer canım ama köpek maması büyük olduğu için kedi yemez. Koy bir köşeye, ihtiyacı olan yesin Ürünlerini güle güle kullan beybi, cildinde parlasın, yine merakşov
Evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet SebboBu ürünü sipariş vercem doğrusu bu dimi yağ bazlı temizleyicinin
Ay harikasınevet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo,
evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo, evet Sebbo.
Evet ay hadi şükürBu ürünü sipariş vercem doğrusu bu dimi yağ bazlı temizleyicinin
Sepete at Sebbo, sepete at Sebbo, sepete at Sebbo, sepete at Sebbo, sepete at Sebbo, sepete at Sebbo, sepete at SebboSepete atıyorum ozaman balım S sepyazeytin
aa yoksa senin trendyolun mu var kızSepete atıyorum ozaman balım S sepyazeytin
İlkAz once L’occitane’dan temsilcim aradi. Sali gunu ozel bir cihaz ve uzmanlar gelip cilt bakim analizi yapacak, ozel ucretsiz bakim uygulayacak, urunlerde indirim olacak ve hediye kutumuz olacak randevunuzu kaca yazayim dedi. Ama bilin bakin ben Sali gunu ne yapamayacagim?
Neyse ki siparis edecegim urunleri indirimli fiyattan uygulatma ve hediye kutusuyla birlikte kargolatma sozu aldim. He bir de goruntulu arayacaklar ve online cilt analizimi yapacaklar.
Cosmedi Allah bildiği gibi yapsın mahvetti çene bölgemi onarıcı kremle onaricam inşallah cosmed bedava olsa almam artıkEvet ay hadi şükür
Gerçek yağ gör sebbo
Kanki şimdi seni telaşlandırmayayım ama o krmei almana şaşırdım probiyotikli krem de mi ben kullanmadım ama o kuır ciltlere uygun diyebiliyorum senin cildin kuru muydu görlDiğerleri de geliyor yolda kızlar çok heyecanlıyım evt artık bir trendyolum var internetten siparişi öğreniyorum yetti canımaS sepyazeytin Kova hatunu B bensimo
Ohh misDiğerleri de geliyor yolda kızlar çok heyecanlıyım evt artık bir trendyolum var internetten siparişi öğreniyorum yetti canımaS sepyazeytin Kova hatunu B bensimo
Karma cnm sadece sivilcelerime surucem cnm bunu onarıcı krem başka geliyor resimde görebiliyormusunKanki şimdi seni telaşlandırmayayım ama o krmei almana şaşırdım probiyotikli krem de mi ben kullanmadım ama o kuır ciltlere uygun diyebiliyorum senin cildin kuru muydu görl
Probiyotikli krem gibi geldi bana de mi öyle olmalı kuru ciltler çok seviyor diye biliyorum ondan ben almadım denemedim mesela belki ağır gelir diye ama kış da geldi sonuçta kullanırsın tabii.Karma cnm sadece sivilcelerime surucem cnm bunu onarıcı krem başka geliyor resimde görebiliyormusun