Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16680891057515701591244263078903.jpg

Evimizin kıymetli üyesi geldi sonunda :)

Kızlar bu trendyolda sayfalari beğendikçe kupon geliyor ne işe yarar ve harcanirsa geri istenir mi bilen anlatabilir mi acaba
Yaptığın alışverişten puan kadar düşüyor. Elbette geri istenmiyor. İndirim gibi düşün

S sepyazeytin bu minik benim evimin verandasını seçti uyumak için. Yaklaşık 1 aydır her gece uyumak için geliyor. Mama veriyorum sanıyorum evlat edineceğiz.

Golden de benim canım oğlum.

Eklentiler

• E429E140-0998-432D-9936-4A10B64472D4.jpeg
    E429E140-0998-432D-9936-4A10B64472D4.jpeg
    100,5 KB · Görüntüleme: 28
  • D5A84C1B-D5A7-46B8-9BAE-7EE643FD0BE8.jpeg
    D5A84C1B-D5A7-46B8-9BAE-7EE643FD0BE8.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 31CEBE8B-448A-46EC-819C-BAB4D9C0F3E5.jpeg
    31CEBE8B-448A-46EC-819C-BAB4D9C0F3E5.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 26
Normal fiyat ne kadarsa biriktirdiğin kupon kadar düşüyor fiyatı ozaman doğru anladım değil mi cnm A Ametistt
Bazen limit oluyor 200 tl alışverişine 20 tl gibi. Sürekli birikmiyor kuponlar süreli oluyor aynı ürüne 1 tane kupon kullanabiliyorsun.

S sepyazeytin bu minik benim evimin verandasını seçti uyumak için. Yaklaşık 1 aydır her gece uyumak için geliyor. Mama veriyorum sanıyorum evlat edineceğiz.

Çok tatlılar ve çok şanslılar 😍

Bazen limit oluyor 200 tl alışverişine 20 tl gibi. Sürekli birikmiyor kuponlar süreli oluyor aynı ürüne 1 tane kupon kullanabiliyorsun.
Kuponu sadece kuponlu ürünler için mi kullanabiliyorsun yoksa her ürün için geçerli mi cnm son sorum🤗🥰 A Ametistt

Allah'ımmmmmmmm😍😍😍 telefon ekranından geçip yanınıza gelesim var🐾💕

Bizde çok şanslıyız. Evde hiç kedi bakmadım ve kedi sokağa alışkın eve alışması zor mu olur diye düşünüyorum
O belli olmuyor canım, hepsinin karakteri farklı. Küçükken eve alınası en doğrusu aslında ama hiç belli olmaz. Kapıyı çın kendi isteğiyle gelsin, en güzeli o. 💕 Kedi profesörü olarak her türlü soruya açığım, bilgin olsun balım😍

Allah'ımmmmmmmm😍😍😍 telefon ekranından geçip yanınıza gelesim var🐾💕
Gel gel yardıma ihtiyacım var. Veterinere götürüp kimlik kartı mı çıkartmalıyız.
Sokağa alışkın ya eve alınca tuvalet eğitimini nasıl vereceğim. Köpeğimiz bahçede yaşıyor ve 2 aylıktı geldiği zaman onu alıştırmıştık.

O belli olmuyor canım, hepsinin karakteri farklı. Küçükken eve alınası en doğrusu aslında ama hiç belli olmaz. Kapıyı çın kendi isteğiyle gelsin, en güzeli o. 💕 Kedi profesörü olarak her türlü soruya açığım, bilgin olsun balım😍
Çok teşekkür ederim. Kapıyı açınca geliyor eve. Ben yemek yaparken mutfak kapısında bekliyor. Mama veriyorum yemiyor sadece öyle durup beni izliyor. Bazen veranda da otururken kucağıma gelip yatıyor.

Gel gel yardıma ihtiyacım var. Veterinere götürüp kimlik kartı mı çıkartmalıyız.
Sokağa alışkın ya eve alınca tuvalet eğitimini nasıl vereceğim. Köpeğimiz bahçede yaşıyor ve 2 aylıktı geldiği zaman onu alıştırmıştık.
Kedilerde tuvalet eğitimi kadar kolay bir şey yok inan. Bir tane tuvalet kabı, bir de kum hepsi bu. Kediyi kumun üzerine bırakıyorsun, o kendi dönüyor oradan. Dönerken de kumun yerini öğreniyor. Bu şekilde bir kere göstermen yeterli.
Kum kabı ve kum için marka verebilirim, en iyisi proline bentonit kum, hiç koku yapmıyor ve aşırı güzel topaklanıyor.

Veteriner şart. Hemen iç dış parazit aşısını yapacak ki tüyleri size zarar vermesin. Kimlik de çıkarır hemen😍 en önemlisi, sakın yıkmayın kediyi, o kendini temizliyor antibiyotikli tükürüğüyle

Çok teşekkür ederim. Kapıyı açınca geliyor eve. Ben yemek yaparken mutfak kapısında bekliyor. Mama veriyorum yemiyor sadece öyle durup beni izliyor. Bazen veranda da otururken kucağıma gelip yatıyor.
Ooooy o seni çoktan seçmiş bile😍

Kedilerde tuvalet eğitimi kadar kolay bir şey yok inan. Bir tane tuvalet kabı, bir de kum hepsi bu. Kediyi kumun üzerine bırakıyorsun, o kendi dönüyor oradan. Dönerken de kumun yerini öğreniyor. Bu şekilde bir kere göstermen yeterli.
Kum kabı ve kum için marka verebilirim, en iyisi proline bentonit kum, hiç koku yapmıyor ve aşırı güzel topaklanıyor.

Veteriner şart. Hemen iç dış parazit aşısını yapacak ki tüyleri size zarar vermesin. Kimlik de çıkarır hemen😍 en önemlisi, sakın yıkmayın kediyi, o kendini temizliyor antibiyotikli tükürüğüyle
Çok teşekkür ederim. Köpeği yıkıyoruz ya ilk işimiz yıkamak olacaktı.
Kumu proline alırım. Mama için tavsiyen var mı. Bir de günde 1 kaşık ev yoğurdu veriyorum yiyor zararı olur mu.
Tuvaletini kapalı mı açık mı alayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X