Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında genel olarak işletmelere karşı kişiler var lazere de işte lekeleri daha kötü hale getirip orada tahribat yaptığı için. Dermapene falan da karşılar.
o iğneli ve lazerli işlemler uzman doktor tarafından gerçekten çok gerekliyse tedavi amaçlı düzenli yapılmalı aslında ciltle o kadar oynanmamalı ...

Yaa benim babam da Antepli teknik olarak ben de Antepliyim Ama en son 2010da geldim bir daha hiç gelmedim
kanında anteplilik var sen anteplisin birbirimizi görsek tanırız yemin ederim antepli antepliyi nerede görse tanır

sen buraya gelsen artık tanımazsın o zaman tramvaylarımız halıların üstünde gidiyor ahahahah istanbuldan gelen arkadaşım şok oldu ohaaa ilk kez görüyorum tramvaylarınız halı üstünde gidiyor ne keyifçisin be dedi

gözaltı ışık dolgusu yapan doktorlar var ya gözaltına asla ama asla öyle şeyler yapılmamalı o kadar hassas bi yer ki bir yan etki olsa asla düzelmez aslaaaa çok şaşırıyorum sırf para için
Gözaltı gerçekten çok sakat ya benim de çöküş gözaltlarım ama cesaret edemem. Dolfularla ilgili yabancı doktorların vidoalarını izlemiştim hatta sepya ile de konuştuk Aşkım İrem Aktulgada görmüştüm diye dolgular yüze dağılıyor falan erimiyor. Çok garipti. Emin olamadım yani.

kanında anteplilik var sen anteplisin birbirimizi görsek tanırız yemin ederim antepli antepliyi nerede görse tanır
Seni tanımamak mümkün mü ışığınla her yeri aydınlatırsın sen Evet annem Bursalı yarı Bursalılık var yarı Anteplilik. Masterşefte full Antep yemekleri yapılıyor ben de babam hep abartıyor sanıyordum hak verdim valla.Somer Şef Ali Nazikle Avustralyada dünyanın en iyi yemeği ödülünü almış ya kaç kere yaptılar ve bilimum yemekler dedim bu işi biliyorsun baba Babam şey diyor hatta vejetaryen yemek diye konuşursun en iyi vejetaryen yemek nohut dürüm

Halı mı Çocuktum aynen.Zaten 3 4 kere falan geldimç

doğruuu insanlar nasıl ya nohut dürümümü ıy falan yapıyorlar ,yiiicen hacı yiceeen tadına bakıcan sonra konuşcan diyorum yedikten sonra soruyorlar burada başka nohut dürümcü var mı

Halı mı Çocuktum aynen.Zaten 3 4 kere falan geldimç
valla halı tramvay neredeyse tüm şehirde ve halıda gidiyor öyle ucuz halıda değil ha bildiğin insanlar evlerine kış bahçesi balkonlarına falan yaptırıyorlar ondan

Ya aslında bi ara aşırı kuruydu şuan değil sanırım tam da anlayamıyorum sadece bi kac hafta öncesine kadar kup kuruydu,
şuan rutininizi bana tam yazın elinizdeki ürünleri eksiksiz yazın bakalım neler var neler neye sebep oluyor anlayalım isterseniz

gözaltı ışık dolgusu yapan doktorlar var ya gözaltına asla ama asla öyle şeyler yapılmamalı o kadar hassas bi yer ki bir yan etki olsa asla düzelmez aslaaaa çok şaşırıyorum sırf para için
Benim doktorum göz altlarım çukur olduğu için ışık dolgusunun benim için uygun olduğunu, morluklarımı da azaltacağını söylemişti. Herkese önermiyorum, gereksiz bir işlem ama sende iyi olacak çünkü göz altlarında yağ dokun az demişti. Sonra tekrar görüştüm, şu an hiç gerek yok ne kullandıysan kullanmaya devam et dedi.

Bence de gereksiz bir işlem ama botoksa karşı değilim, botoks candır. Kaz ayakları gereksiz çizgilerdir.

Görl yaptırdın mı daha önce hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…