- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Benim de öyleydi ilk defa vücudum daha koyu. Çünkü bu yaz yandım. Durun durun taşlamayın anlatayımbenimde boynum ve vücudum yüzümden daha beyaz , herkesde öyle olur güneşten korundun diyelim aydınlatıcı renk açıcı ürün kullandın 30 sene geçti ... yine her zaman boyun daha açık olurçünkü daha örtülü ve arada kalıyor,yüzümüz kabak gibi ortada tv ışığı bile etki ediyor aynı ton olması imkansız küçük çocuklara bak onlarda bile öyle canım...
15 dk parka giderken yürüdüğüm için amele yanığım olduBenim de öyleydi ilk defa vücudum daha koyu. Çünkü bu yaz yandım. Durun durun taşlamayın anlatayımNormalde tabii ki vücudumu bronzlaşrayım falan öyle şeyler yapmıyorum ama d vitaminim o kadar düşük ki en kaliteli lipozamal de kullandım işte sürfüllenmeye dikkat ettim magnezyumuma falan ama asla istenilen düzeye gelemedi çok kötü ben de haftada 2 gün falan sadece 15 dk falan yüzümü çok iyi koruyup kol ve bacak güneşlendim mecbur. Ama kol ve bacağım sanki bir kötü oldu net farkı gördüm ben daha bir kuru givi yaşlı gibi garip oldum. Ki ben saatlerce bronzlaştırıcı yağ falan sürüp yatmadım yani güneşte ona rağmen.
Nisoş Best canımAy hiç dinlemiyorum Yağmur, Çisem falan. Dinlesem kafam iyice karışıyor yalan yok. Arada açıp izliyorum ama orada kalıyor yani, Nisa ne derse o. Nisa benim youtuber'ım
Ay aman bir vücudumuza bakın bir de yüzümüze. Hele kol iç kısımlarımız bebek bebek. Geçen yıl bu gözenek meselesine çok takılmıştım, şimdi çok da tınaynen öyle ... cilt soyma işlemleri yapılıyor lazerle üst deri komple kaldırılıyor hatta altdan pembe yeni deri çıkar kaç gün yüzünü yıkamak yasak saçın bile değmemeli vs öyle bir işlem. onda bile kişi gözenekli oluyorgözenekler sayesinde nefes alıyor derimiz gözeneksiz olmamız imkansız yani. yüzde daha belirgin olmasının sebebi en savunmasız yerimiz herşeyle ilk temas eden yer rüzgar güneş yağmur ışık su elimiz sürekli yüzümüzde saçlarımız yüzümüzde yatıyoruz sürtünüyor . nasıl olmasın anlatırken bile gözenek olup yayılasım geldi yani
Aynen Green peel falan ya da innoa yellow peel onları da bayağı araştırdım biraz agresif ama çok etkili fazla mı hasaslaştırır işin uzmanı kişilerce nasıl olur diye. Hatta hazır pandemide evdeyken yaptırsaydım dedim.aynen öyle ... cilt soyma işlemleri yapılıyor lazerle üst deri komple kaldırılıyor hatta altdan pembe yeni deri çıkar kaç gün yüzünü yıkamak yasak saçın bile değmemeli vs öyle bir işlem. onda bile kişi gözenekli oluyorgözenekler sayesinde nefes alıyor derimiz gözeneksiz olmamız imkansız yani. yüzde daha belirgin olmasının sebebi en savunmasız yerimiz herşeyle ilk temas eden yer rüzgar güneş yağmur ışık su elimiz sürekli yüzümüzde saçlarımız yüzümüzde yatıyoruz sürtünüyor . nasıl olmasın anlatırken bile gözenek olup yayılasım geldi yani
Aynen aynen markanın başka değişik serumları var illa almak istiyorsam onlar daha mantıklı teknoloji olarak daha değişikler. Enzim peelingi almaktansa serum daha mantıklı olur. Benimki tamamen merakşovbenzer çalışıyor gereksiz pahalı bence ya
iyiki yaptırmadın sakınn, çok özel durumu olanlar için mecbur kalınırsa yapılıyor mesela şarkıcı izel varya onun cildi gibiler içinAynen Green peel falan ya da innoa yellow peel onları da bayağı araştırdım biraz agresif ama çok etkili fazla mı hasaslaştırır işin uzmanı kişilerce nasıl olur diye. Hatta hazır pandemide evdeyken yaptırsaydım dedim.
Aynen yazdığın gibiler çevremdekiler valla. Güzel değil ya biz daha güzelizfondoteni açık ton alıyorlardır, bronzerla yüzü ısıtıp biraz da boyuna fırçada süngerde elde kalanları geçmeleri gerekiyor yüz boyundan beyazsa bu bir makyaj kusurudur canım eskiden bülent ersoy öyle makyaj yapardıo bile yapmıyor artık onu...
Aynen onları ben de takip ediyorum asıl Yağmur Çisemden de çok tavsiye etti daha bu kadar kimse kullanmıyordu bu kadar meşhur olmamıştı. Bence de mantıklı güzel içerik hassasiyeti yok eczane markası Türk markası çok ideal yani.Bemimki kudurukluk hepçisem uzun süre dermoskin kullandı hepde tavsiye eder eczabakım varya eczacı meliha o ve ezgi okur o da hep tavsiye eder ezgide doçent dermatolog... gerçekten çok güzel temiz etkili ve uygun fiyatlıdır. birçok ünlü marka da benzer içerikler var
canım benimAy aman bir vücudumuza bakın bir de yüzümüze. Hele kol iç kısımlarımız bebek bebek. Geçen yıl bu gözenek meselesine çok takılmıştım, şimdi çok da tınZaten iyi temizlik yapınca irilikleri silikleşti biraz. E ben önceden çift aşamalı temizlik de yapmıyordum ki güneş kremini sürüp sürüp cildimizde biriktiriyormuşuz meğer. İyi ki hayatıma dokundun da şimdi her gören beğeniyor beni
Geçen hafta bir arkadaşımı gördüm kimyasal peeling yaptırmış. Cildi soyulmuş hep. Yüzünün her yeri kalkık derilerle doluydu. Bazılarına laf da anlatılmıyor, çok mutluydu o soyuk haliyle.
Evet Ayenen benim öyle çok da bir ihtiyacım yok çok abrazif işlemler ama işte merakşov ama cesaret edemem yani lafta benimiyiki yaptırmadın sakınn, çok özel durumu olanlar için mecbur kalınırsa yapılıyor mesela şarkıcı izel varya onun cildi gibiler için
o acısına değmez valla birkaç skarla birşey olmaz o da güzelliğinin nazarı olsunEvet Ayenen benim öyle çok da bir ihtiyacım yok çok abrazif işlemler ama işte merakşov ama cesaret edemem yani lafta benimBenim laflara baksan oho her yerim estetik bombası olurdu Bir de bende de skar var maalesef cildim çok iyi değil diyorum zaten.
Sensin ocanım benim
İnan ben de çok üzülüyorum. Bu hafta sordum telefonda, çok mutlu olmuş bayağı gençleştim diyor. Yüzündeki çizgilere de fayda ettiğini düşünüyor. Üstelersem kıskançlıktan falan bir daha yaptırmamasını söylüyorum zannedebilir. İnsanlar böyledir, iyi uyarıları kötü algılıyorlar çoğu kez.inşallah ilerde lekelenmez yazık ben üzülüyorum o işlemleri yaptıranlara
Eskiden benim cildim dillere destandı nasıldı ya sonra akne sorunum oldu geçemedi bir süre falan cildim bozuldu yao acısına değmez valla birkaç skarla birşey olmaz o da güzelliğinin nazarı olsun
ilerde derisini incelttiği için minik çatlakları mor damarları olacak birde onları lazerle tedavi ettirir artık yaşasında görsün . sen arkadaş olarak üstüne düşeni yapmışsınSensin o
İnan ben de çok üzülüyorum. Bu hafta sordum telefonda, çok mutlu olmuş bayağı gençleştim diyor. Yüzündeki çizgilere de fayda ettiğini düşünüyor. Üstelersem kıskançlıktan falan bir daha yaptırmamasını söylüyorum zannedebilir. İnsanlar böyledir, iyi uyarıları kötü algılıyorlar çoğu kez.
Aslında bu konular biraz tartışmalı ya herkes parasında kimseye güven olmuyor. Herkes kendi işlemini ürününü öneriyorçSensin o
İnan ben de çok üzülüyorum. Bu hafta sordum telefonda, çok mutlu olmuş bayağı gençleştim diyor. Yüzündeki çizgilere de fayda ettiğini düşünüyor. Üstelersem kıskançlıktan falan bir daha yaptırmamasını söylüyorum zannedebilir. İnsanlar böyledir, iyi uyarıları kötü algılıyorlar çoğu kez.
o çizgiler şahsen tüm antepde olduğu için bana normal geliyorEskiden benim cildim dillere destandı nasıldı ya sonra akne sorunum oldu geçemedi bir süre falan cildim bozuldu yaBir de çok gülmekten herhalde Allah daha da güldürsün tabii de nazolabiallerde çıkıyor
Aslında genel olarak işlemlere karşı kişiler var lazere de işte lekeleri daha kötü hale getirip orada tahribat yaptığı için. Dermapene falan da karşılar.ilerde derisini incelttiği için minik çatlakları mor damarları olacak birde onları lazerle tedavi ettirir artık yaşasında görsün . sen arkadaş olarak üstüne düşeni yapmışsın
gözaltı ışık dolgusu yapan doktorlar var ya gözaltına asla ama asla öyle şeyler yapılmamalı o kadar hassas bi yer ki bir yan etki olsa asla düzelmez aslaaaa çok şaşırıyorum sırf para içinAslında bu konular biraz tartışmalı ya herkes parasında kimseye güven olmuyor. Herkes kendi işlemini ürününü öneriyorç
Yaa benim babam da Antepli teknik olarak ben de Antepliyimo çizgiler şahsen tüm antepde olduğu için bana normal geliyoryanakda çizgisi olmayan var mı ya ahsende bile var bence o çizgiler güzel ,aksi halde kedi gibi görünürdük