- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Görl ya HyramHayyam mı? Hayyam'sa candır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görl ya HyramHayyam mı? Hayyam'sa candır.
Aşka bir de şunu aldım kartlık olarak.Kartla para aynı yerde olmasın diye. Garbalia Chain Unisex Kırmızı Deri Kartlık Cüzdan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLAynısından mi aldın bende küpeyi alicam sirasini bekliyo
Ya eğer guvenilir insanlara denk gelirsen o eminim çok guzel gelişmeler olur ama piyasasi o kadar ayağa düştü ki güvenmek de zor...umarım hep iyilere denk gelirsin çünkü hak ediyorsun❤
Döktüm geri kalanı çok az kalmıştı görmek istemiyorum lanet olasıcayiE birak kullanma vücuduna kullan
siberian al eline para gecer geçmez
Sen bi gözlemle bakalım ...allahim bi alt mesaja da bak iptal da demiyoAynısından aldım aynen tükendi şimdi Ya şöyle beni tanısan şaşırırsın öncesinde aşırı bilim görl falandım yani. Hayatta her şeyi çat çat yapan disiplinli başarılı sonra ciddi sorunlar yaşıyorum 2 buçuk yıldır ama hiç girmedim bu işlere sürekli bilimsel denemelerde bulundum doktor doktor gezdim ama düzlemeyince en son kendi fizyoterapistim bir arkadaşına yönlendirdi gene fizyoterapist aynı zamanda bu işlere girmiş ama tabii 15 20 gün oldu çok kararsızım korkuyorum. Öyle. Büyük ihtimalle gitmem ya aman paramı alıp kızıklarlar beni kesin
İptal iptal iptal diyeyim pekiSen bi gözlemle bakalım ...allahim bi alt mesaja da bak iptal da demiyo
Kırmızı olmayaydi iyidi hızlı gelir hizli giderAşka bir de şunu aldım kartlık olarak.Kartla para aynı yerde olmasın diye. Garbalia Chain Unisex Kırmızı Deri Kartlık Cüzdan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Yaaa niye mor kırmızı turuncu iyi derler aslında iptal iptal iptal ya Öyle demeKırmızı olmayaydi iyidi hızlı gelir hizli gider
Mor ve yeşil olur en fazla hani ama asıl renk mordur olsun kız bi sürü para gelecek bi sürü sey alcan demek hoş düşünelimYaaa niye mor kırmızı turuncu iyi derler aslında iptal iptal iptal ya Öyle deme
72722636462 taneAşko ya alemsin Matematik sorusu gibi soralım her sette 3 ürün vardır nisanın 10 seti olduğuna göre nisoşun kaç tane ürünü vardır
Yok kız beni etkiledin ipto ettim yeni aldım şunu Garbalia Adanus Hakiki Deri Mürdüm Akordiyon Kartlık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLMor ve yeşil olur en fazla hani ama asıl renk mordur olsun kız bi sürü para gelecek bi sürü sey alcan demek hoş düşünelim
Acaba Dermoskin arbutin de öyle midir ya? Kafamda deli sorularAşko arbutinin net aydınlatıyor ben de fark ettim onu. Akça pakşa oluyorsun. Ojem rujum da bahsetmişti o da çok esmer bir kadın ama arbutini çok seviyor hep kullanıyor o da demişti yüzüm aşırı açıldı diye kadının yüzü buğday gibi ama vücut bayağı bir esmer.
Kız bilmiyom ben onu cahilşovGörl ya Hyram
Onu da kullandım ben evet o da bir aydınlık veriyor cilde doğru. Güzel o da.Acaba Dermoskin arbutin de öyle midir ya? Kafamda deli sorular
Aynı gözwneklerden bende de var. Hatta fotoğrafı görünce kendi yanağım sandım niacinamide kullanmaya başlayalı 5 ay oldu, faydası var. Bir aydır haftada 3 gün peptit kullanıyorum, bir tık gelişme oldu fakat gözenek öyle açılıp kanan bir şey değil, maalesef tamamen düzelmez. Lazerle küçültüyorlar galiba ama gerek yok gibi.Kızlar bu ürünü deneyen var mııı. Kuru nemsiz ciltliyim güneş lekelerim var resim ekliyim hatta son zamanlarda oluşan gözenek sorunum da var, burnuma doğru devam ediyor burnumda fazlasıyla siyah nokta var. sivilce haric birsürü sorunum var hiç bilgim yok. hyalüronik serum ve C vitamin serum kullanıyorum birde arada bi claderm kil maskesi yapiyorum. Nemlendirici olarakta diadermine kuru ciltler için olan. Bu delikler daha da büyür mü
sizce gerek var mı bu tarz ürünlere kullaniyor musunuz?
Purest arbutinden bir şişe daha kullanırım. Dermoskin aydınlatıcı tonik de aldım, umutluyum skingörlOnu da kullandım ben evet o da bir aydınlık veriyor cilde doğru. Güzel o da.
Hayyam demene çok güldüm ya Arkadaşım ve kardeşimle konuşuyorduk söyledim aşırı güldük Arkadaşım da bilmiyormuş o da ben de Hayyam sanardım dediKız bilmiyom ben onu cahilşov
İyi ki öyle demiş yoksa tüm canki camiasına rezil olacaktımHayyam demene çok güldüm ya Arkadaşım ve kardeşimle konuşuyorduk söyledim aşırı güldük Arkadaşım da bilmiyormuş o da ben de Hayyam sanardım dedi
Mor cüzdanı da mı sipariş verdin, link attıysan görmedim. Ben de mi yapsam o totemi?Aşka bir de şunu aldım kartlık olarak.Kartla para aynı yerde olmasın diye. Garbalia Chain Unisex Kırmızı Deri Kartlık Cüzdan Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ay bu çoğzeeeeel güle güle kullan, kartlarına bol para yağsınYok kız beni etkiledin ipto ettim yeni aldım şunu Garbalia Adanus Hakiki Deri Mürdüm Akordiyon Kartlık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL