Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Içeriği değişti diyorlar,nasıl memnunmusun?
Valla ilk başlarda sivilce yaptı ama sonradan düzeltti bn aynı markayı en fazla iki kere alınir üçüncü olarak marka değişimi yapılır çünkü o marka görevini tamamlamış olur diye birşey okudum ondan bir sorayım dedim canım memnunum yani şuan ama bitecek bir iki güne yedeklemem lazim bu arada bu ikinci alışım olacak alırsam Kova hatunu

Evet geçmiş sayfalarda öyle bir muhabbet döndü anımsadım bende sanki su an
aaa centallacimla ayrılamayız kız biz ne diyorsun
Valla purestle ilk ve tek deneyimim peptit oldu ve o da sarmadı
neyseki mary.may geldi akşama peptitshow var umarım

ay nerede yazıldı 2 kerede marka görevini tamamlar marka değiştirilmeli diyeeeeee benim niye haberim yok bundan tam aksine ürün 1.de çalışmaya başlar etkiyi 2. alışında görürsün tam etki görüldüğü an bırakıp başka markaya geçmek sürekli sıfırdan başlamak olur. başka ürün denemek istendiğinde bile devamlı kullandığın ürünü bırakmaz başka ürünüde sadece günde 1 kere sürerek rutine katarsın hatta...

şampuanda 2-3 ayda bir değişiklik yapmak lazım sadece o da saç alışıyor diye

seneleeeeeerrdir kullandığım asla vazgeçmediğim ürünler var öyle 2. de bırakılır çünkü görev tamamlanır diye birşey yok charlinin meleğimiyiz biz görev mörev
Sen aksine önceden çok ürün denemiş neyin ne olduğunu görmüş hevesini almış artık çok da ürün değiştirmeyen birisin. Centella serumu denemene şaşırdım ben mesela zaten dream teami kurmuşsun. Tabii arada transferler olabilir Ben mesela bir tık fazla deniyorum. Bir kaç yıl daha böyle sürer ama sonra senin gibi olurum gibi geliyor.

nadiren okuyorsun okuduğunu da yanlış okuyorsun konunun başından beri herkese uzun süre ve düzenli kullanmak lazım etkiyi görebilmek için diyorum

aynen öyle düşün bak 14 yaşımdan beri cilt bakımı yapıyorum piyasada kullanmadığım kalmamıştır heralde en kötü ihtimal testerını denemişimdir . 5 sene önce tam oturtmuştum cilt bakımı rutinimi aslında ama asıl bu sene daha netleşti kafamda uzuuun uzzuuuunnn kullandığım ürünler sayesinde hangisinin gerçekten etkili olduğunu anladım yani resmen 20 yılımı aldı centelleda yaş ilerledikçe eller boyun gögüs kısmı ekstra özen istiyor ben boynumda daha çok sevdim yüze süreyim bakayım eksik kalmayayım zaten ihtiyacım yok boynuma kullanırım dedim aynen de öyle yapıyorum şuan

bu arada S Skinkeyrlover senin önerdiğin gümüş parlatma mendili ve solisyonunu aldım dün , önerdiğin küpeyide aldım kova hatununun önerdiği küpeyide aldım kendimde birkaç küpe aldım epey küpelere belendim. solisyon sadece altın ve gümüş içinmiş keşke imitasyonda da işe yarasa sen denedin mi imitasyonda hiç

14 süpermiş ya maşallah aile farkı işte. Ben tam yeni 20 olmuştum hatırlıyorum keşke 17de falan başlasaydım.Asıl bu sene netleştiyse tamam ben bir kaç sene daha serseri serbest stilimde takılayım. Ay görl çok iyi bir yere parmak bastın. El, boyun, dekolte çok önemli bir de göz çevresi asıl sorunlu yerler bunlar. Müdehalesi de zor. Ele c serum sürenler falan var. Ama nasıl kıyacağım bilmiyorum ya skinceuticals mesela 2000 serumu nasıl süreyim elime kıyamam

Hayır denemedim ben işe yaramıyor diye daha doğrusu benim hiç imitasyon takım yok Hatta altınla gümüşü de aynı solüsyonla yapmadım farklı solüsyon karla yaptım.

seneleeeeeerrdir kullandığım asla vazgeçmediğim ürünler var öyle 2. de bırakılır çünkü görev tamamlanır diye birşey yok charlinin meleğimiyiz biz görev mörev
Oyle bir muhabbet dönmüştü gündemde vardi ama sonucu nasıl bağladık hatırlayamadim hatta sen demistin ürünler aylar icinde etkisini göstermeye başlar vardi oyle bi muhabbet yanisi
Melek gibi kadınlarız ayol biz

Şeytan da bir melektir Ancak kendimize yaparız şeytanlığı daha doğrusu cüzdanlarımıza 520

Aha grup kupesi enerjiyi başlattı nisa

Ay cüzdan dedin de ayin 15inde mor cüzdan alan alsın astrolojik olarak bereket enerjisinde bir gün
Aşko aynen ben de mor cüzdan alacaktım Şey diyeceksin sandım cüzdan dedin de aklıma trendyol cüzdan geldi Kırmızı ve turuncu da iyiymiş. Bir de kartlar ile parayı aynı yerde tutmamak ayrı bir kartlık almak Küpe de enerji oluşturacak centella serum da galiba Ben traneksamik asitli olanı aldım gerçi ama belki onu da alırım. Bir de mavi olanı aldım centella hyaluronik. Bir de dalba güneş kremi aldım artık Allahın emriydi o aşırı merak ediyordum Bir de mjcare arbutin maske aldım. Çünkü ben bir arbutin cankisiyim Uygun fiyatlı iki serum da aldım bakalım deneysel çalışacağız. Shevec niacinamid ve ludita gece serumu. Ama ümitliyim onlardan da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…