N nscckts canım beybim ben bugün bir stok alışverişi yaptım ki sormaEvde Eczane'de Heliocare güneş kremini daha uyguna buldum. Yanına da Dermoskin aydınlatıcı tonik, arbutin ekledim. 2. Dermoskin ürününe %15 indirim şeysi var o yüzden siparişimi sonlandırıp bir sipariş daha oluşturdum. Oy dünyaları stokladım
hayırlı olsun canım güzel ürünler aldın hep... ben gece 12 yi bekliyorum 8 kasım indirimi için daha indirime girer diye bekliyorum150 TL alışverişe 25 TL indirim kuponu vardı mağazada. Bu ürün 200 ml sürer dururum artık dekolteye falanBir de bunu yanına cica krem ekledim, kışın eşimin yüzüne cica onarıcı krem şart, kabuklanıyor soğukta. Ay ben bunu da aldım Nisaaa
200 TL'ye aldığım ürün 133 TL olmuş. Ah ben nerelere gidem, derdimi kimlere yanam oyyyyyy
Skin1004 Madagascar Centella Tone Brıghtenıng Capsule Ampoule -günlük Aydınlatıcı Kapsül Ampül 30ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Skin1004 Madagascar Centella Tone Brıghtenıng Capsule Ampoule -günlük Aydınlatıcı Kapsül Ampül 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
200 TL'ye aldığım ürün 133 TL olmuş. Ah ben nerelere gidem, derdimi kimlere yanam oyyyyyy
Skin1004 Madagascar Centella Tone Brıghtenıng Capsule Ampoule -günlük Aydınlatıcı Kapsül Ampül 30ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Skin1004 Madagascar Centella Tone Brıghtenıng Capsule Ampoule -günlük Aydınlatıcı Kapsül Ampül 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cosmed alabilirsin o bitince birde onu dene bence yada bitmeden dene:)
Cosmed yağ bazlisi adam seçiyor
Siberian alsın
Cosmed kullanmıştım, yüzümü kızartıyordu. İlk fırsatta siberian şart oldu.sivilce için özel krem verdi doktorun onu kullanıyordun onu kullanırken çenende ağrılı sivilce çıktıysa hormanal olabilir ki genelde çenedeki sivilcelerde hormonaldir
ben hep ilk siberian tavsiye etmemin sebebi bu. hiç bir cildi asla irrite etmez rozalı ciltler içinde enfes yağ bazlı temizleyicidir .
N nscckts canım beybim ben bugün bir stok alışverişi yaptım ki sormaEvde Eczane'de Heliocare güneş kremini daha uyguna buldum. Yanına da Dermoskin aydınlatıcı tonik, arbutin ekledim. 2. Dermoskin ürününe %15 indirim şeysi var o yüzden siparişimi sonlandırıp bir sipariş daha oluşturdum. Oy dünyaları stokladım
Güle güle kullan sepya, şifa olsun150 TL alışverişe 25 TL indirim kuponu vardı mağazada. Bu ürün 200 ml sürer dururum artık dekolteye falanBir de bunu yanına cica krem ekledim, kışın eşimin yüzüne cica onarıcı krem şart, kabuklanıyor soğukta. Ay ben bunu da aldım Nisaaa
He heee, topiğin indirim duyurucusu SepyaZeytin yazmıştı ilkhayırlı olsun canım güzel ürünler aldın hep... ben gece 12 yi bekliyorum 8 kasım indirimi için daha indirime girer diye bekliyorumnerede yazılmıştı burada mı yazılmıştı 8 kasım indirimi diye bir yerde gördüm sanki
Trendyol'a mobil uygulamaya 6 gün boyunca her gün girince ve ziyaretini onaylayınca 15 TL indirim kuponu kazanıyorsun. Onu bilmeyenler varsa duyurmuş olayım. Ben her gün girip ziyaretimi onayla butonuna tıklıyorum, 6 günün sonunda 15 TL indirim kazanıyorum. Onu da duyurmuş olayım. Ay ben de köyün tellalı gibi oldum hahayırlı olsun canım güzel ürünler aldın hep... ben gece 12 yi bekliyorum 8 kasım indirimi için daha indirime girer diye bekliyorumnerede yazılmıştı burada mı yazılmıştı 8 kasım indirimi diye bir yerde gördüm sanki
Evet ph düzenlemek nemden ziyade doğru kelimeKova hatunu S sepyazeytin canlarım centella için görüşüm şöyle. bu ürün aslında çok da nem veriyor denmez ciltde ph düzenliyor yani dengeyi sağlıyor . ph düzenlediği için ve ayrıca centellanın özünden kaynaklı bir cam görüntü effecthi verdiği için daha sağlıklı görünen cilde kavuşmanızı sağlıyor. çok güzel baz olur bundan . kuru ve kuruya dönük karmalar nemlendiricilerinin nem kalitesini arrtırmak için nemlendirici öncesi de sürebilirler .yüzde kabuksu görüntü varsa onu alıyor yüzü blurluyor dediğim gibi bir baz. dünyanın en sağlıklı ve her cilt tipine uygun bazı olabilir :)Eki Görüntüle 3157442 testerıda akşam kullanıcam
Ben bazen unutuyorum emeğim çöpTrendyol'a mobil uygulamaya 6 gün boyunca her gün girince ve ziyaretini onaylayınca 15 TL indirim kuponu kazanıyorsun. Onu bilmeyenler varsa duyurmuş olayım. Ben her gün girip ziyaretimi onayla butonuna tıklıyorum, 6 günün sonunda 15 TL indirim kazanıyorum. Onu da duyurmuş olayım. Ay ben de köyün tellalı gibi oldum ha
Sevgilim olur kendisiKızlar bu ürünü atmıştınız kullanıp memnun kalan var mı ? Etki alanı nedir
İlk defa gördüm bunu saç dökülmesine karşı mi kullanıyorsunBu arada gecenlerde banyo sonrasi icin saten sac bonesi aldim ve cok büyük bir fark gördüm saclarimda, sacimda güzel lüleler olustu ve cok daha saglikli görünüyor. Tek denemede bu kadar fark görecegimi bilseydim bunu 15 yil önce alirdim. Saten yastik kilifi da kullaniyorum bir kac aydir ama onun belirgin bir faydasini görmedim. Düz saclarda nasil olur bilmiyorum, ama saciniz dalgali veya kivirciksa cok tavsiye ederim.
Gerçekten mi neye etkisi var alsam mı karasız kaldımSevgilim olur kendisi
yoo tek kimyasal ile değil bak yüzde yüz centella da yapıyor bluru tamamen organikEvet ph düzenlemek nemden ziyade doğru kelimeama yinede her gün kullanınca alnım bi tık yağlı oluyor benim belki iyice kış olunca kaldırır...tester ne geldi ?
Ha gördüm tamam solda diğerigözüm sari centelladan baskasini görmüyor zaaarrr benim anladığım blur ürünlere bayıldığım peki bu blur olayı kimyasal bir olay dimi? Yani doğal bir ürünün blur olayi olmaz
Son iki sayfadır ve önceki sayfalarda da hep anlatılan bu ürün zaten. Hiç okumadan sorulduğunda tuhaf oluyor gerçekten.Kızlar bu ürünü atmıştınız kullanıp memnun kalan var mı ? Etki alanı nedir
O benim de başıma sık sık geliyor, başa dönmek çok pis. Halbuki her gün giriyorum, girdiğimi de görüyorsun nedir yani oraya tıklamayınca niye başa döndürüyorsun di mi?Ben bazen unutuyorum emeğim çöp
EffectHA, Mia Klinika, Dermoskin ürünlerinde de indirim başladı. Kredi çekip alınacak ürünler var valla