Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayırlı olsun canım güzel ürünler aldın hep... ben gece 12 yi bekliyorum 8 kasım indirimi için daha indirime girer diye bekliyorum nerede yazılmıştı burada mı yazılmıştı 8 kasım indirimi diye bir yerde gördüm sanki

AAAAAAAAAAA BU yuzde 77 OLAN DEMI ben alcam bundan :)

aaaaaaaaaa bu 77 OLAN DEMI BU

ALDIM SIMDI
HAHDAHDAHJS

cooooooooook tesekkur ederım :)

Cosmed alabilirsin o bitince birde onu dene bence yada bitmeden dene:)

Cosmed yağ bazlisi adam seçiyor
Siberian alsın

Siberian dururken Cosmed tavsiye edilmez yav. Zaten problemli bir cildi var B bensimo 'nun. Cosmed out

Cosmed kullanmıştım, yüzümü kızartıyordu. İlk fırsatta siberian şart oldu.

Dra gittiğimde sivilcem yoktu Nisa, yeni çıktı vicdansızlar

Güle güle kullan sepya, şifa olsun

He heee, topiğin indirim duyurucusu SepyaZeytin yazmıştı ilk Bindirip indirirler gene.

Kendime alacaklarım tamamdır şimdilik. Yarın kedi maması ve kedi kumuna hücum edeceğim.

Trendyol'a mobil uygulamaya 6 gün boyunca her gün girince ve ziyaretini onaylayınca 15 TL indirim kuponu kazanıyorsun. Onu bilmeyenler varsa duyurmuş olayım. Ben her gün girip ziyaretimi onayla butonuna tıklıyorum, 6 günün sonunda 15 TL indirim kazanıyorum. Onu da duyurmuş olayım. Ay ben de köyün tellalı gibi oldum ha

Son düzenleme:
Evet ph düzenlemek nemden ziyade doğru kelime ama yinede her gün kullanınca alnım bi tık yağlı oluyor benim belki iyice kış olunca kaldırır...tester ne geldi ?
Ha gördüm tamam solda diğeri gözüm sari centelladan baskasini görmüyor zaaarrr benim anladığım blur ürünlere bayıldığım peki bu blur olayı kimyasal bir olay dimi? Yani doğal bir ürünün blur olayi olmaz

Ben bazen unutuyorum emeğim çöp

İlk defa gördüm bunu saç dökülmesine karşı mi kullanıyorsun

yoo tek kimyasal ile değil bak yüzde yüz centella da yapıyor bluru tamamen organik bende 2 buçuk gün boyunca günde 2 kere sürdüm tam etkisini anlamak için başka birşey kullanmadım,burnumun üstünü yağlandırdı çenemin altında dokununca minikminik pıtırcıklar yaptı .en azından karma ve yağlı ciltlerde günde 1 kereden fazla kullanmaması gerektiğine emin oldum

Kizlarrrr facelab ürünlerim geldi bunlar biraz bekleyecek tabii

Onun dışında da watsons indirimden bir şeyler almıştım hala ses seda yok kargoya bile verilmemiş ınsalah sikinti çıkmaz

Indiirmler başlamış trendyol ama çok acildim bu ay baska stokluk almak istediklerim var denemek iatediklerim var ama kalsın artık

Yilbaisna yine indirim olur inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…