Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisa pureste devam dedi öyle yapacağım ikinciyide bitirince bakalım neler olacak:)) Kova hatunu

Okurken yoruldum ayol şifa güzellik getirsin conema
Cüzdan meselesi bence o gun fiziksel elinde bulunmalı,niyetlenip enerjiyi calistirmalu
mine ölmez diye bi astrolog var kadin işinde baya iyi iste bu yilin basında da oyle bi tarih vardı yaptim ne parlar gördü bu cüzdanım varya fiyuuu hepsi borca gitti o ayri ama borçsuz olmak da ayrı zevkliymis ha biraz daha tadini çıkarıcam sonra delirmelerim başlar cüzdanimi yenilemem lazim yırtıldı enerjisi gitti yani

Ben bir süre bir şey almayacağım Aldı Yok gerçekten almayacağım ama tarihleri falan ayarladım. Sadece ğgbeş kremi alırım bitiyor yani. Bilmiyorum bu indoda bir kaç şey daha alırım belki Aşko o zaman teslimat noktasına sipo vereyim 3 güne alman gerek ama 15inde teslim alırım

Öncesinde alırsan da koy kenara işte 15inde enerji çalışması yap yani en azından bolluğa berekete niyetlenip koy paranı içine...meesela bu sefer şöyle bisey deniycem 20 tl varya önüne 5 yaz tut cuzdaninda 520 paran olsun ben daha ne diyemmm

Pekiii hocammm şey gibi olacak güldür güldürdeki hocaya sorulan sorular Enerji çalışması yaparken bir yanımız yapmak istiyor ve böyle şeyler araştırıyor ama bir yanımız gülüyorsa işe yaramaz mı ve çarpılır mıyız 20 tieli feda edelim diyorsun yani Ay ben de ne cimriyim ya kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez 20 tiel gidip kaç milyon tiel gelecek Umarım dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayıziptal iptal iptal

Benim adımın anlamı da bolluk bereketle alakalı Kendi üstüme 520 yazsam mesela adımın etkisini artırır mıyım hocam

ben konuşmasam da sessizliğimle konuşuluyor sanırım 1-2 dk önce alayımmı dedi cevap daha gelmeden hemen akabinde nisa al dedi alıcam dedi. yemin ederim öyle birşey yazdım mı diye baktım sayfaya

ben konuşmasam da sessizliğimle konuşuluyor sanırım 1-2 dk önce alayımmı dedi cevap daha gelmeden hemen akabinde nisa al dedi alıcam dedi. yemin ederim öyle birşey yazdım mı diye baktım sayfaya
Caholuk yapma telepati diye bir şey var aşko

Inanç o kadar onemli ki yani senin bi yanın gülüyorsa da yapacak bisey yok gül ne olacak yalnız bu enerjisel isler cok bağlantılı mesela bi cüzdan kestirdim gözümde ve fava atmıştım ertesi gün misal annem kolye hediye etti ve cüzdandaki bir sembole cok benziyor bağlantı yeri mesela böyle sembol okumak hayatın minik renklerinden yeter ki gözün açık olsun,çünkü bunu bende düşündüm bu cüzdana bu fiyatı verirmiyim diye sonra dalga gecen tarafım neyi neyden esirgiyon diye dalgaya aldim kendimi çünkü insanız frekans düzeyimiz hep ayni olmaz
Bu işlerle ilgilenmeme rağmen bende girgirini yapiyorum bu da cok doğal,anı yaşıyoruz çünkü...yani demem o ki o gülen tarafını farkındalığın ikna eder anca
Off ne yazmışım yine bee

Helal be görl. Kanaat önderi Osho musun be Aklıma oysho gelmesi normal mi Material görl müyüm neyim Parti kur oy verelim Benim şöyle ya genel olarak kendimi çok ciddiye alamıyorum ben gülerim yani Aslında çok ciddi ortamlarda bulunuyorum ve dışarıdan belli olmaz ama ne bileyim kendimde dahil böyle ciddi ciddi hom hom konuşunca biri gülesim geliyor Frekanstan konuşurken kardeşimle o tam bir Başak burcu mantıklı görl gül suyu sıkıyorum gülüyor bana terbiyesiz Ama çok kahve içiyorum, yalancıyım, dedikoducuyum, küfürbazım tek gül suyu kurtarmaz Değilim bu arada şaka şaka iptal iptal

Sen dedin ki iki markayı kullanıp başka markaya geçmek gibi birşey yok dedin cnm orayı anladım zaten bu ürünü Zamaninda siz bana aldirdiniz ve memnun kaldım öyle bir şey yoksa tekrardan bu markayi almamda sorun olmaz ya ondan öyle dedim cnm :) N nscckts

Son düzenleme:
Hic kendini kasma ne isen o
Sadece 'tesadüf' dediğimiz olayları algılarsan zaten farklı bir evre başlıyor insan için ve bunun olması için kendin olman lazım ben inanıyorum kendi kendine epey yol katedeceksin,özüne kapalı bir insan değilsin çünkü
O mantık abidesi başakları da yerim
Benim evde ki koca da yükselen bir başak arada şaşırtıyorum ama mantığı kabul eder mi ? Nooo etse de etmiyor

Başaklar ilginç ama seviyorum da bir yandan garipler Trollemeyi çok seviyorum onları Sert duruşlaırnın altında minnoş bir kalp var bence Bir de kendilerine zararları Annemin element tablosuna baktık bende su ve toprak çok azdı ya kadında su ve hava yok full ateş ve toprak Aslana aslan Aşko bana da inananmıyorlar bu işlere annemle kardeşim babam canım bak daha dinliyor inanıyor yargılamıyor Balık o da Daha doğrusu koç ama diyor ki ben 1ay geç yazıldım ona da çok inanmadık çünkü tamam 50 yaşında ama köyde değil şehir merkezinde yaşıyorlarmış büyük şehir ve dedemin işi de buna uygun geç yazılmamışsındır tam bir koçsun falan diyoruz ama galiba gerçekten 1 ay geç yazılmış hapis şoku balık çıktı ama bence koç gibi fahri koç ilan ediyorum ben banane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…