- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Okuyamadım çocuk hasta diye topiği tam. Gümüş parlatıcısı bana da lazım. Kapkara oldular .bu arada S Skinkeyrlover senin önerdiğin gümüş parlatma mendili ve solisyonunu aldım dün , önerdiğin küpeyide aldım kova hatununun önerdiği küpeyide aldım kendimde birkaç küpe aldımepey küpelere belendim. solisyon sadece altın ve gümüş içinmiş keşke imitasyonda da işe yarasa sen denedin mi imitasyonda hiç
Okuyamadım çocuk hasta diye topiği tam. Gümüş parlatıcısı bana da lazım. Kapkara oldular .
Teşekkür ediyorum. Okula gidemedi. Sağlık ocağına götürdüm ilaçlar verdi onlara başladık.çok gecmıs olsun ceycey kızına
Geçmiş olsun görls. Bendekiler Küf Vintageninkiler. Küf Vintage Gümüş & Altın Bakım Losyonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLOkuyamadım çocuk hasta diye topiği tam. Gümüş parlatıcısı bana da lazım. Kapkara oldular .
bunlardı aldıklarım canımOkuyamadım çocuk hasta diye topiği tam. Gümüş parlatıcısı bana da lazım. Kapkara oldular .
Hiç kullanmadığından kararmışlar. İyi gümüşler. Bazıları da zen in hediyeleriydi. Parlatayım bu üründen alıp.Geçmiş olsun görls. Bendekiler Küf Vintageninkiler. Küf Vintage Gümüş & Altın Bakım Losyonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Küf Vintage Gümüş & Altın Bakım Mendili Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bir de şunlar iyi diye biliyorum ama denemedim.Connoisseurs Altın Ve Gümüş Takı Temizleme Ve Parlatma Mendili Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Connoisseurs Hızlı Mücevher, Altın, Değerli Taş Ve Saat Temizleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bir de kapkaraysa işe yarar mı bilemedim Benimkiler kapkara değildi. Kaplatabilirsin de o da mantıklı.
Merhaba Ahu, benim saclarim dalgali, dalgalari güzel parlak saglikli görünsün diye kullaniyorum. Son zamanlarda dalgalarim hic de düzgün degildi, yani dogal salik haliyle güzel görünmüyordu saclarim. Hatta bu yüzden hep bir sekilde toplamaya calisiyordum sacimi.İlk defa gördüm bunu saç dökülmesine karşı mi kullanıyorsun
Kullanmamak evet karartır denir zaten. Gümüş kalitesi çok fark ediyor haklısın. Görl sen zaten kalite kokan bir görlsün sen dando şey almazsınHiç kullanmadığından kararmışlar. İyi gümüşler. Bazıları da zen in hediyeleriydi. Parlatayım bu üründen alıp.
Eve gidince bakayim bulursam yazarim, ama onu ben güney koredeyken almistim, Orada da hatirlamiyorum tam ama ucuz degildi (200 dolar olabilir mesela), ama senin resmini koydugunun kenarlari daha güzel görünüyor, daha cok begendim. Benim yüzüme yakisan günes gözlügü bulmak zor oldugu icin hemen almistimÇok benziyor vallaBen hep daha dikdörtgen modelleri kullanırdım, bu tarzın bana yakışacağını bilmiyordum. Dün onca gözlük denedim, bu hem şık, hep havalı, hem spor hem de klasik kullanılır. Seninkinin modeli, markası nedir bi' bakayım. Belki daha uygundur. markasını paylaşır mısın rica etsem?
Ahsensu şanslı görl ya. Anne baba olmak böyle işte bu yaşımda annem babam da bana skinkeyr hediye alıyorlar. Hatta şey diyoruz evlenirsem takı olarak biologique recherche zo obagi falanCEYLİN Plastik Tek Kullanımlık Kendinden Kapaklı 20 Gr /cc Sızdırmaz Sos Kabı 100 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ahsene beslenme için şundan aldım evdeki bitmişti , ya buna bal falan koyuyorum zeytin ezmesi yoğurt koyuyorum beslenmesinin içinde batmıyor akmıyor rahat oluyor benim çantamda bile içinde kuruyemiş var kullanıyorum
ikiside ahsenin, tam onun tarzı gördüğüm an kaçırmak istemedim eminim bayılacakAhsensu şanslı görl ya. Anne baba olmak böyle işte bu yaşımda annem babam da bana skinkeyr hediye alıyorlar. Hatta şey diyoruz evlenirsem takı olarak biologique recherche zo obagi falanBir de iki çanta linki attın ya ikisi de mi Ahsensunun? Ben bu yaşta bunları takmıyorum ya Maşallah tam kontes Ben de kanken, kaft takılıyorum. Büyüyünce bu tarza geçerim artık 30da falan Hayırlı olsun bu arada hepsi çok tatlı. Ben de bir skinkeyr vurgunu yaptım yazdım aldıklarımı birkaç hain planım daha var Grubu bozmayalım en iyisi centella sarıyı alayım ay ı markanın mavi ve beyazını aldım ama Bir süre daha skinkeyr almayacağım sadece kıyadet alacağım kıyafet eksiğim var dedikten 1 dk sonra ben
... ve robotik ses devreye girer: "Görev tamamlandı, yeni görev için marka araştırması yapabilirsin."seneleeeeeerrdir kullandığım asla vazgeçmediğim ürünler var öyle 2. de bırakılır çünkü görev tamamlanır diye birşey yok charlinin meleğimiyiz biz görev mörev
Allahım ya bu ne maşallahikiside ahsenin, tam onun tarzı gördüğüm an kaçırmak istemedim eminim bayılacakanneciiim bunu takar büyük babaneye el öpmeye gideriz diyecek yüzde yüz eminim
kendisinin önceki çantalarıda bu tarzdı hep ama daha bıcırık renklerdeydi o öyle giyer kıyafet aksesuar ayakkabı seçimlerinde de karışmıyoruz , mağazaya gidiyoruz bütçemiz şu kadar bunun dışına çıkamayız neleri beğendin diyoruz bir kombin yapıyor en son kendi seçtiği kombini bak yazayımbağcıklı rugan bot, simli puantiyeli çorap, kadife bordo etek,antrasit balıkçı kazak ve fötr şapka ,şapka koyu bordo kenarında siyah kurdalesi var
her sabah görsen yüzünü yıkar dişini fırçalar ahsenin cildi çok kuru el yüz kremini sürer güneş olduğunda güneş kremini asla ihmal etmiyor onuda sürer dudak nemlendiricisinide sürer mutlaka ama mutlaka kokoş kafam kadar büyük fiyonk tokasından takarsabahın köründe yanımıza öyle gelir kendisine lavanta yağı aldım boş parfüm şişesine sulandırarak koydum onuda parfüm olarak kullanıyor
... ve robotik ses devreye girer: "Görev tamamlandı, yeni görev için marka araştırması yapabilirsin."
Üffffffff
Okumaz okumaz, no problemya keşke böyle birşey olsa ürünün içine bir içerik eklense görevi tamamlanınca haber verse . bunu okuyan sebo cilt ürünleriyle gözeneklerimize çip yerleştiriyorlar demez inşallah