Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyamadım çocuk hasta diye topiği tam. Gümüş parlatıcısı bana da lazım. Kapkara oldular .

Okuyamadım çocuk hasta diye topiği tam. Gümüş parlatıcısı bana da lazım. Kapkara oldular .
Geçmiş olsun görls. Bendekiler Küf Vintageninkiler. Küf Vintage Gümüş & Altın Bakım Losyonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Küf Vintage Gümüş & Altın Bakım Mendili Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bir de şunlar iyi diye biliyorum ama denemedim.Connoisseurs Altın Ve Gümüş Takı Temizleme Ve Parlatma Mendili Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Connoisseurs Hızlı Mücevher, Altın, Değerli Taş Ve Saat Temizleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bir de kapkaraysa işe yarar mı bilemedim Benimkiler kapkara değildi. Kaplatabilirsin de o da mantıklı.

bunlardı aldıklarım canım

demin trendyol exprese verdiler büyük ihtimal cuma elimde olur

Hiç kullanmadığından kararmışlar. İyi gümüşler. Bazıları da zen in hediyeleriydi. Parlatayım bu üründen alıp.

İlk defa gördüm bunu saç dökülmesine karşı mi kullanıyorsun
Merhaba Ahu, benim saclarim dalgali, dalgalari güzel parlak saglikli görünsün diye kullaniyorum. Son zamanlarda dalgalarim hic de düzgün degildi, yani dogal salik haliyle güzel görünmüyordu saclarim. Hatta bu yüzden hep bir sekilde toplamaya calisiyordum sacimi.
tatlicincap
Merhabalar :) Bende büyük degisiklik yapan rutini anlatayim. Sacimi sampuanla yikadim. Sac kremini yedirdim ve sonrasinda sac kremini sadece bir kac saniyeligine duruladim, tamamini durulamadim, sacimda kremden gelen kayganlik mutlaka kalmali. Sonra ilk bir havlu veya tshirte sardim, saci ovalamak veya bastirmak yok, sadece sactan akan su yerlere damlamasin diye alinan bir yöntem, kurulamak icin degil. Dermatologlarin tshirt önerdigini biliyorum, ama ben tshirt ve havlu arasinda bir fark göremedim kendi sacimda, yani ben havlu kullanmistim o gün. Bir 5 dk falan sonra sacimdaki havlu veya tshirti cikarttim ve bu banyo sonrasi icin olan saten boneyi taktim. Yine hic bir bastirma veya ovalama yapmadim. Bonenin saci toplayan kismi aslinda kalin, ve icinde suyu emecek materyal var, bir cesit havlu gibi. Ben bu sekilde evde rahat rahat dolanip isimi yaptim, hatirlamiyorum net ama iki saat falan bone kafamda durdu. Bone hic rahatsiz etmedigi icin ve yakistigi icin cikarma istegi de duymadim (ki tshirt veya havluyu bu kadar uzun süre kafamda tutamiyorum, rahatsiz ediyor). Sacimin kurudugunu hissettigim zaman cikarttim. Cikarinca gördüm ki saclarimda cok iyi lüleler olusmus. Bir kac saat sonra da saten yastiga kafami koyup yattim. Boneyle yatiladabilir sanirim ama henüz denemedim, iyi sonuc verir mi bilmiyorum. Ben 35 yasindayim ve son 15 yildir sacimi hic bir zaman kurutmuyorum, zarari olabilir, ya da bazilarini hasta ediyor olabilir, ama bana bir sey yapmadi :) Ama kurutanlar icin de kivircik sac icin özel kurutucular var, 20 yasimdan önce de onlardan kullaniyordum, bayagi kivircik yapiyordu sacimi. Lülelerinizle güzel bir gün dilerim <3

birde şunları aldım

ahsenede çanta aldım küçük hanımın çantası artık eskimişti bizim kontesin tam tarzı bir tane kalmıştı kaptım
DMT Kadın Renkli Şık Küçük El Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
13 ocakta doğum günü direkt o zaman hediye veririm

birde kendisine şunu aldım

Hiç kullanmadığından kararmışlar. İyi gümüşler. Bazıları da zen in hediyeleriydi. Parlatayım bu üründen alıp.
Kullanmamak evet karartır denir zaten. Gümüş kalitesi çok fark ediyor haklısın. Görl sen zaten kalite kokan bir görlsün sen dando şey almazsın İyi kaliteyse hiç sorun olmaz. İşe yarıyor küfünkiler ben çok fayda gördüm. Ara ara kaplatmak da mantıklı. Bazı yerleirn ömür boyu ücretsiz hizmeti oluyor ben yaptırıyorum çünkü patlatmak kapatmak kadar etkili değil tabii ki.

şunlarıda aldım

Eve gidince bakayim bulursam yazarim, ama onu ben güney koredeyken almistim, Orada da hatirlamiyorum tam ama ucuz degildi (200 dolar olabilir mesela), ama senin resmini koydugunun kenarlari daha güzel görünüyor, daha cok begendim. Benim yüzüme yakisan günes gözlügü bulmak zor oldugu icin hemen almistim

Ahsensu şanslı görl ya. Anne baba olmak böyle işte bu yaşımda annem babam da bana skinkeyr hediye alıyorlar. Hatta şey diyoruz evlenirsem takı olarak biologique recherche zo obagi falan Bir de iki çanta linki attın ya ikisi de mi Ahsensunun? Ben bu yaşta bunları takmıyorum ya Maşallah tam kontes Ben de kanken, kaft takılıyorum. Büyüyünce bu tarza geçerim artık 30da falan Hayırlı olsun bu arada hepsi çok tatlı. Ben de bir skinkeyr vurgunu yaptım yazdım aldıklarımı birkaç hain planım daha var Grubu bozmayalım en iyisi centella sarıyı alayım aynı markanın mavi ve beyazını aldım ama Bir süre daha skinkeyr almayacağım sadece kıyafet alacağım kıyafet eksiğim var dedikten 1 dk sonra ben

ikiside ahsenin, tam onun tarzı gördüğüm an kaçırmak istemedim eminim bayılacak anneciiim bunu takar büyük babaneye el öpmeye gideriz diyecek yüzde yüz eminim

kendisinin önceki çantalarıda bu tarzdı hep ama daha bıcırık renklerdeydi o öyle giyer kıyafet aksesuar ayakkabı seçimlerinde de karışmıyoruz , mağazaya gidiyoruz bütçemiz şu kadar bunun dışına çıkamayız neleri beğendin diyoruz bir kombin yapıyor en son kendi seçtiği kombini bak yazayım bağcıklı rugan bot, simli puantiyeli çorap, kadife bordo etek,antrasit balıkçı kazak ve fötr şapka ,şapka koyu bordo kenarında siyah kurdalesi var

her sabah görsen yüzünü yıkar dişini fırçalar ahsenin cildi çok kuru el yüz kremini sürer güneş olduğunda güneş kremini asla ihmal etmiyor onuda sürer dudak nemlendiricisinide sürer mutlaka ama mutlaka kokoş kafam kadar büyük fiyonk tokasından takar sabahın köründe yanımıza öyle gelir kendisine lavanta yağı aldım boş parfüm şişesine sulandırarak koydum onuda parfüm olarak kullanıyor

seneleeeeeerrdir kullandığım asla vazgeçmediğim ürünler var öyle 2. de bırakılır çünkü görev tamamlanır diye birşey yok charlinin meleğimiyiz biz görev mörev
... ve robotik ses devreye girer: "Görev tamamlandı, yeni görev için marka araştırması yapabilirsin."
Üffffffff

Allahım ya bu ne maşallah Gerçekten ben takmam bunları neyse ben kanken ve kafta devam Ahsen bana süslülük dersi versin Güneş kremini şimdiden başladıysa sürmeye asla yaşanmayacak Ahsensu Allahım yerim onun parfümünü Aslında oğlakmış tam mantık fonksiyon insanı ama. O terazi ben oğlak gibiyim Bu işler küçüklükten belli oluyor benim gardaşım da böyleydi mesela. Ben hep mantık insanıydım. Mesela benim çocukluk fotolarım daha derli toplu düzgün kardeşiminki daha deneysel. İşte konuşunca annem de diyor kardeşime hep kendin alıp kendin kombin yaparsın. Hatta işte bir gün kombin yapmamış bakıcı için o gün stres olmuş tüh annem ne koydu diye. Ben hiç koymadım hep annem koydu. Hiç de stres olup merak etmedim. Bir şey koymuştur elbet. Şimdi de bana diyorlar seviyorsun başkası iş yapsın Aynen diyorum mesela kardeşim öyle değil her şeyini kendi yapar delege edemez. Ben ederim valla. Mesela araba kullanmak da öyle tamam güzel kullanıyorum ama yanımda kullanan varsa işte kullansın ne güzel Karışmam hatta bana hep yanında oturduğum insanlar derler aşırı rahar hiç müdehale etmiyorsun falan site Kuzenim yeni başladı kullanmaya hep beni çağırıyordu yazın en iyi kopilot sensin diye

... ve robotik ses devreye girer: "Görev tamamlandı, yeni görev için marka araştırması yapabilirsin."
Üffffffff
ya keşke böyle birşey olsa ürünün içine bir içerik eklense görevi tamamlanınca haber verse . bunu okuyan sebo cilt ürünleriyle gözeneklerimize çip yerleştiriyorlar demez inşallah

hissediyorum cilt bakım ürünlerinde aşama kaydedicez, cildimiz o ürüne doyunca bir üst basamağa geçebileceğimizi sürdüğümüz serum yüzümüzde renk değiştirince anlayacağız ahahah bunu okuyan bilim insanları ağladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…