Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yoo tek kimyasal ile değil bak yüzde yüz centella da yapıyor bluru tamamen organik :KK66: bende 2 buçuk gün boyunca günde 2 kere sürdüm tam etkisini anlamak için başka birşey kullanmadım,burnumun üstünü yağlandırdı çenemin altında dokununca minikminik pıtırcıklar yaptı .en azından karma ve yağlı ciltlerde günde 1 kereden fazla kullanmaması gerektiğine emin oldum :KK70:
Peki sence yüzde yüz mu gercekten de ?
Biz kizlarla acaba bi olduk yani geçmiş sayfalarda ...benim kotam 3 gün 🤣🤣 sonrası cazgirlik çıkıyor aramiza tam bir gerçek ilişki bizimkisi 🤣🤣🤣

Kova hatunu Kova hatunu S sepyazeytin canlarım centella için görüşüm şöyle. bu ürün aslında çok da nem veriyor denmez ciltde ph düzenliyor yani dengeyi sağlıyor . ph düzenlediği için ve ayrıca centellanın özünden kaynaklı bir cam görüntü effecthi verdiği için daha sağlıklı görünen cilde kavuşmanızı sağlıyor. çok güzel baz olur bundan . kuru ve kuruya dönük karmalar nemlendiricilerinin nem kalitesini arrtırmak için nemlendirici öncesi de sürebilirler .yüzde kabuksu görüntü varsa onu alıyor yüzü blurluyor dediğim gibi bir baz. dünyanın en sağlıklı ve her cilt tipine uygun bazı olabilir :)Eki Görüntüle 3157442 testerıda akşam kullanıcam

Kızlar bu ürünü atmıştınız kullanıp memnun kalan var mı ? Etki alanı nedir
Kiz nisa bi yukarda anlattı
Ürünlerin etkisini cok guzel arttiriyor centellanin en güzel hali 😁 cilt tipin neydi kuruysa ask yaşarsın hergun
karma yagliysa haftada birkaç gün ile yetincen 🤣🤣

Elimden geldiğince severek takip ediyorum ama bu aralar girmedim istemiyorsanız siz cevaplamayın
Bu mudur çözüm yani? Benim cevaplayıp cevaplamamam mı? İki post üstte bu üründen bahsediliyor, önceki sayfada bu üründen bahsediliyor. Böyle deyince yazdığınız şey normalleşmiş olmaz.

İndirimlerden bize de haber verin. Ben artık bu influencer hesapların hiçbirine inanmıyorum hep aynı ürün paylaşılıyor nedense bir de soru dahi sorulmuyor oturup oradan mesai yapan memur gibi cemkirdiklerini gordum bazı kişilere. Dermokozmetik almak lazim püresi filan hiç etkili değilmiş güya. Dermokozmetik kısmında sanırım hemfikirizde etkisiz olmaları anlamsiz.

Kendimi cok israfci hissediyorum. Su koku hassasiyetimden dolayi urunleri kullanmayi birakiyor yeni arayis icinde oluyorum.
Clinique in yag bazli temizleme urunu burnuma kizartilmis yag gibi kokuyor 😭 cosmed de cok parfum kokusu geldigi icin birakmistim.

Zero balm kullandim bu ikisinden once. Tiksine tiksine Clinique i kullaniyorum. Yeni alsam bunlari ne yapacagim?

Peki sence yüzde yüz mu gercekten de ?
Biz kizlarla acaba bi olduk yani geçmiş sayfalarda ...benim kotam 3 gün 🤣🤣 sonrası cazgirlik çıkıyor aramiza tam bir gerçek ilişki bizimkisi 🤣🤣🤣
yüzde yüz centella özü vardır doğrudur yani, başka birşey olsa yazmak zorundalar ,bunlar hep labaratuvarlardan sağlık bakanlığından falan geçiyor ya :) koruyucu olmadığı için çabuk bozulabilir bence 4-5 ay içinde tüketilmesi gerekir

Kendimi cok israfci hissediyorum. Su koku hassasiyetimden dolayi urunleri kullanmayi birakiyor yeni arayis icinde oluyorum.
Clinique in yag bazli temizleme urunu burnuma kizartilmis yag gibi kokuyor 😭 cosmed de cok parfum kokusu geldigi icin birakmistim.

Zero balm kullandim bu ikisinden once. Tiksine tiksine Clinique i kullaniyorum. Yeni alsam bunlari ne yapacagim?
evet onun öyle bir kokusu var güzel çıkarıyor ama kokuyor
hemish kullandın mı güzeldi o
yine siberian dicem beni vuracaklar arrık tırsıyorum :KK70: ben burada siberian diye çırpnırken herkesin en son aldığı siberian oluyor üzücü :KK70: sonunda herkes siberian kullanıcak ,korkuyorum firma iflas eder ürün kalkar içeriği değişir diye öyle seviyorum :KK70:

Size giren çıkan ne anlamadım ,yardımcı olmayacaksanız cevap yazmayın !
bence nahoş cümleler kullanmayalım canım ... aslında kötü birşey demedi . tesadüfmü oluyor her seferinden nasıl denk geliyorsa vallahi yemin ediyorum her buraya ''kızlar x için ne düşünüyorsunuz kullanan var mı'' diye sorduğun tüm soruların 1 sayfa öncesine bak :KK70: o konuyu konuşuyor oluyoruz sen üstüne gelip öyle yazıyorsun kolojende de oldu hatta güldük sana hatırlıyor musun :KK70: bu sefer ne oluyor biliyor musun sürekli aynı şeyleri konuşuyor oluyoruz 1 sayfa önceye baksan görüceksin halbuki ondan yani . konu 750 sayfa ama aslında yarısı hava civa hep aynı şeyleri tekrar ettik

bence nahoş cümleler kullanmayalım canım ... aslında kötü birşey demedi . tesadüfmü oluyor her seferinden nasıl denk geliyorsa vallahi yemin ediyorum her buraya ''kızlar x için ne düşünüyorsunuz kullanan var mı'' diye sorduğun tüm soruların 1 sayfa öncesine bak :KK70: o konuyu konuşuyor oluyoruz sen üstüne gelip öyle yazıyorsun kolojende de oldu hatta güldük sana hatırlıyor musun :KK70: bu sefer ne oluyor biliyor musun sürekli aynı şeyleri konuşuyor oluyoruz 1 sayfa önceye baksan görüceksin halbuki ondan yani . konu 750 sayfa ama aslında yarısı hava civa hep aynı şeyleri tekrar ettik
Bende elimden geldiğince severek okuyorum hepsini ,hatta konuyu baştan okudum da çokça mesaj olunca yarım kaldı ... kolojen de de öyle olmuştu ama kendisi cevap vermek istemiyorsa yazmasın sert çıkışmaya hakkı yok

evet onun öyle bir kokusu var güzel çıkarıyor ama kokuyor
hemish kullandın mı güzeldi o
yine siberian dicem beni vuracaklar arrık tırsıyorum :KK70: ben burada siberian diye çırpnırken herkesin en son aldığı siberian oluyor üzücü :KK70: sonunda herkes siberian kullanıcak ,korkuyorum firma iflas eder ürün kalkar içeriği değişir diye öyle seviyorum :KK70:
Ya sadece internette var henüz kozmetikler mağazalarinda göremedim deliriyorum cosmed bitsin en kötü internetten alacağım 🤣

Neyse kızlar işte anneciğiümm hanımefendileri dün bana bi tane kolye hediye etti...altın 😂😂 ama nasıl güzel bir altın tonu soğuk,kendime ilk defa altın yakışırdım tenime
Havayı değiştirelim buranın hadii 😬
iyi günlerde kullan yakışır sana :KK36:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X