Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burnuna serum sürme ne alaka ya? Siyah noktaları da azaltır, burnunun yağlanmasını da önler. Sür yahu sür, sanki her şeyi düzgün yapıyorlar da serumla burnun mu yamulacakmış? Serumu sürerken bastıra bastıra sürüp baskı uygulamıyorsun sonuçta ne alaka yani?
Benim 11. ayım bitmek üzere. Bugün güneş gözlüklerine baktım, hangisini taktıysam eğri durdu. Ben içimden dedim ki burnum eğri diye gözlük de düzgün durmuyor, çalışanlar da aynısını söyledi. Bütün İzmir'in eğri gördüğünü doktor düzgün görüyor; daha ne diyeyim? Bak şu güneş gözlüğünü taktım kafaya. Efsane yakıştı, öyle böyle değil. Tam sepya tonları ama çooooook pahalı :KK42:
Bu gözlük benim gözlügüme cok benziyor sekli ayni nerdeyse (resmini ekledim). Ben 4-5 sene önce almistim, ve daha iyisiyle karsilasmadigim icin bir daha almadim. Cogu günes gözlügünü yüzüme yakistirmam, bu bana cok yakisiyor ama. Ne cok ortak yanimiz var :KK70:

Eklentiler

• 314725543_1179275816000903_4822285457809581187_n.jpg
    314725543_1179275816000903_4822285457809581187_n.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu gözlük benim gözlügüme cok benziyor sekli ayni nerdeyse (resmini ekledim). Ben 4-5 sene önce almistim, ve daha iyisiyle karsilasmadigim icin bir daha almadim. Cogu günes gözlügünü yüzüme yakistirmam, bu bana cok yakisiyor ama. Ne cok ortak yanimiz var :KK70:
Evet açıklıyorum siz gardaşsınız 😂Allahım ne cool görls bu konudakiler ya maşallah zevk desen var 😂

Bu arada gecenlerde banyo sonrasi icin saten sac bonesi aldim ve cok büyük bir fark gördüm saclarimda, sacimda güzel lüleler olustu ve cok daha saglikli görünüyor. Tek denemede bu kadar fark görecegimi bilseydim bunu 15 yil önce alirdim. Saten yastik kilifi da kullaniyorum bir kac aydir ama onun belirgin bir faydasini görmedim. Düz saclarda nasil olur bilmiyorum, ama saciniz dalgali veya kivirciksa cok tavsiye ederim.

Eklentiler

• 314434530_846366180113387_5023123688513018717_n.jpg
    314434530_846366180113387_5023123688513018717_n.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu arada gecenlerde banyo sonrasi icin saten sac bonesi aldim ve cok büyük bir fark gördüm saclarimda, sacimda güzel lüleler olustu ve cok daha saglikli görünüyor. Tek denemede bu kadar fark görecegimi bilseydim bunu 15 yil önce alirdim. Saten yastik kilifi da kullaniyorum bir kac aydir ama onun belirgin bir faydasini görmedim. Düz saclarda nasil olur bilmiyorum, ama saciniz dalgali veya kivirciksa cok tavsiye ederim.
Bende de işe yaradı benim dümdüz değil saçlarım hafif bir dalgası var ama aşırı da değil memnunum. Elektriklenme bende çoktu hala var ama bir tık azaldı. Dyson mı alsam Elektriklenme başlığı var ya. Ya da şimdi akıl var tiktokta folyo ile elektiriğini alıyorlar saçın en iyisi ben bu akıma katılayım daha hesaplı 😂Soğuk alt tonlusun diye güzel hayal etmiştim şimdi bir de kıvırcık dalgalı saçlıyım dedin iyice güzel hayal ettim 😂Ben yastık kılıfı olarak da sevdim ya hatta ilk sadece o vardı. Benim hala elektrik var hafif hoş değil dyson beni çağırıyor 😂Hava temizleyicisi var çok memnunum ama o ne tasarıdır ya her şeyi çekiyor beni normalde mantıklı karar veririm işe yarıyor mu diye bakarım derim ama işte ne yapacaksın toprak elementim az hep o yüzden 😂Teraziye aslan olarak lüks sevdamın ortaya çıktığı nadir anlar 😂

Son düzenleme:
Çok benziyor valla :KK70: Ben hep daha dikdörtgen modelleri kullanırdım, bu tarzın bana yakışacağını bilmiyordum. Dün onca gözlük denedim, bu hem şık, hep havalı, hem spor hem de klasik kullanılır. Seninkinin modeli, markası nedir bi' bakayım. Belki daha uygundur. markasını paylaşır mısın rica etsem? :KK42:

Saclarim kivircik ve tam aradigim sey bu. Hani filmde diyordu ya “S*r*fsizim benim aklima gelmisti”. :KK70: :KK70: :KK70:

Hemen temin edile. Bozuk luleler yeto. 🫠

Günaydın topiğin güzel hanımları 🌺 bi kaç gündür sivilce çıkarmaya başladım, çenemde 3 sivilce çıktı hemde ağrılı türden. Yağ bazlıdan şüpheleniyorum ara verdim bakalım daha çıkacak mı 🤦‍♀️
Cosmed mi? Mevsim geçişlerinde de sivilce çıkıyor çok. Benim de hep çenemde 1-2 tane var. Hemen salisilik içeren bir nemlendirici kullanıyorum, hafifliyor.

Cosmed mi? Mevsim geçişlerinde de sivilce çıkıyor çok. Benim de hep çenemde 1-2 tane var. Hemen salisilik içeren bir nemlendirici kullanıyorum, hafifliyor.
Yves rocher yağ bazlısı. Salisilikli ürünüm yok ama azelaikten süreyim bari oralara da 😬

Günaydın topiğin güzel hanımları 🌺 bi kaç gündür sivilce çıkarmaya başladım, çenemde 3 sivilce çıktı hemde ağrılı türden. Yağ bazlıdan şüpheleniyorum ara verdim bakalım daha çıkacak mı 🤦‍♀️
sivilce için özel krem verdi doktorun onu kullanıyordun onu kullanırken çenende ağrılı sivilce çıktıysa hormanal olabilir ki genelde çenedeki sivilcelerde hormonaldir

ben hep ilk siberian tavsiye etmemin sebebi bu. hiç bir cildi asla irrite etmez rozalı ciltler içinde enfes yağ bazlı temizleyicidir .

Kova hatunu Kova hatunu S sepyazeytin canlarım centella için görüşüm şöyle. bu ürün aslında çok da nem veriyor denmez ciltde ph düzenliyor yani dengeyi sağlıyor . ph düzenlediği için ve ayrıca centellanın özünden kaynaklı bir cam görüntü effecthi verdiği için daha sağlıklı görünen cilde kavuşmanızı sağlıyor. çok güzel baz olur bundan . kuru ve kuruya dönük karmalar nemlendiricilerinin nem kalitesini arrtırmak için nemlendirici öncesi de sürebilirler .yüzde kabuksu görüntü varsa onu alıyor yüzü blurluyor dediğim gibi bir baz. dünyanın en sağlıklı ve her cilt tipine uygun bazı olabilir :) IMG_20221107_143124.jpg testerıda akşam kullanıcam

Kova hatunu Kova hatunu S sepyazeytin canlarım centella için görüşüm şöyle. bu ürün aslında çok da nem veriyor denmez ciltde ph düzenliyor yani dengeyi sağlıyor . ph düzenlediği için ve ayrıca centellanın özünden kaynaklı bir cam görüntü effecthi verdiği için daha sağlıklı görünen cilde kavuşmanızı sağlıyor. çok güzel baz olur bundan . kuru ve kuruya dönük karmalar nemlendiricilerinin nem kalitesini arrtırmak için nemlendirici öncesi de sürebilirler .yüzde kabuksu görüntü varsa onu alıyor yüzü blurluyor dediğim gibi bir baz. dünyanın en sağlıklı ve her cilt tipine uygun bazı olabilir :)Eki Görüntüle 3157442 testerıda akşam kullanıcam
Yorumuna bayıldımmmm. Hepimize güzellik ve ışıltı getirsin. Bunun %77 oranlı olanı indirime girmiş. Mağazada dolanırken şöyle bir ürün buldum, sence nasıldır, bir fikrin var mı beybi?

Yorumuna bayıldımmmm. Hepimize güzellik ve ışıltı getirsin. Bunun %77 oranlı olanı indirime girmiş. Mağazada dolanırken şöyle bir ürün buldum, sence nasıldır, bir fikrin var mı beybi?

buda iyi ,bunun diğerine göre nem hissi daha fazla

N nscckts canım beybim ben bugün bir stok alışverişi yaptım ki sorma :KK23: Evde Eczane'de Heliocare güneş kremini daha uyguna buldum. Yanına da Dermoskin aydınlatıcı tonik, arbutin ekledim. 2. Dermoskin ürününe %15 indirim şeysi var :confused: o yüzden siparişimi sonlandırıp bir sipariş daha oluşturdum. Oy dünyaları stokladım :KK70:

Son düzenleme:
buda iyi ,bunun diğerine göre nem hissi daha fazla
150 TL alışverişe 25 TL indirim kuponu vardı mağazada. Bu ürün 200 ml sürer dururum artık dekolteye falan :KK70: Bir de bunu yanına cica krem ekledim, kışın eşimin yüzüne cica onarıcı krem şart, kabuklanıyor soğukta. Ay ben bunu da aldım Nisaaa :KK42:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X