- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Tonik olarak bunu kullaniyorum sık sık hatta muhtemelen yine alırım 30 ml çünkü denemek istediğim 2 tonik daha varAşko onun ağır gelme ihtimali yok 0. O da ağrı gelse yani tonik bile zor sürersin yüzüne bırak kremiSu gibi. Su gibisin su gibisin akıp gider zaman sen dönmezsin Pahalıya geliyor ama. 20 ml yani 30 olsa neyse. Tabii kıvamsız su giib olunca da normal herhangi bir 20 ml seruma göre de ekstra çabuk bitiyor. Ben 1 tane bitirdim şuan 2.deyim. Aşko ya da tonikte veya essense da tercih edersin olmazsa.
Bu tonik efso ya.Nem bombası gerçekten.Krem formda istersen jel krem formda jeuvenile anti aging krem olabilir. İnce bir ürün 5 farklı çeşit peptit var. Ben de aslında cildime iyi gelen ürünleri az çok buldum ama cankilik sağolsun bırakamıyorum yneç ürün denemeyi skinkeyr bağımlısıyımTonik olarak bunu kullaniyorum sık sık hatta muhtemelen yine alırım 30 ml çünkü denemek istediğim 2 tonik daha var
Ama baya sevdim ...bakalım duruma göre eseense tavsiyesi isterim sizden mary.may yamuk yaparsa
Dear Klairs Supple Preparation Facial Toner (KORENDY) Ph Dengeleyici Besleyici Tonik 30ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dear Klairs Supple Preparation Facial Toner (KORENDY) Ph Dengeleyici Besleyici Tonik 30ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben üst üste serumlar kullanıyorum.ama serumların çalışması ve cildin emmesi için aralarına en az 20 dakika bırakıyorum.Yine bir retinol sorusuyla geldim. The ordinary retinol in squalene kullanıyorum. Yağ bazlı bu serum. Serumdan sonra nemlendiriciyi sürmek için 1-2 dakika kadar bekliyorum fakat serumdaki yağla karışıyor sürdükten sonra. Nemlendiriciyi sürmek için daha fazla beklemeli miyim sizce?
Nemlendirici için de 20 dakika bekliyor musunuz?ben üst üste serumlar kullanıyorum.ama serumların çalışması ve cildin emmesi için aralarına en az 20 dakika bırakıyorum.
serum sonrası bekliyorum evet.Nemlendirici için de 20 dakika bekliyor musunuz?
Görl süper uyan ürün bulduysan sen benim gibi olma sürekli yeni ürün dememe devamke bunlaBen the purest peptit e bayıldım. Yedeği de var rahatım.
Evet galiba yanlış yapıyormuşum, 20 dk bekleyeceğim bundan sonra. Teşekkürlerserum sonrası bekliyorum evet.
kremsi serum üstüne nemlendirici onun üstüne de makyaj bazı üstüne bb krem sürüyordum.sonra da neden böyle soyuldu cildim diyordum.bu akşamki rutinimde hyaloronik serum sürdüm the purest ın.bekledim 15 dakika niacinamide sürdüm.bekledim 20 dakika peptid serumumu sürdüm.gene bekledim nemlendirici uyguladım.aradan 3 saat geçti yatarken de nivea leke serumum var onu uyguladım.en doğrusu bu mu bilmiyorum ama ben bu şekilde ara vere vere kullanıyorum ürünleri.cildimde güzel gelişmeler oldu 3 ayda bu şekilde.Evet galiba yanlış yapıyormuşum, 20 dk bekleyeceğim bundan sonra. Teşekkürler
Çok teşekkürler. Ben de geçen gün serum, nemlendirici, güneş kremi, fondöten ve pudrayı ardarda bir iki dakika arayla sürmüştüm ve cildim deli gibi soyuldu, bir tuhaf oldu. O yüzden demek ki.kremsi serum üstüne nemlendirici onun üstüne de makyaj bazı üstüne bb krem sürüyordum.sonra da neden böyle soyuldu cildim diyordum.bu akşamki rutinimde hyaloronik serum sürdüm the purest ın.bekledim 15 dakika niacinamide sürdüm.bekledim 20 dakika peptid serumumu sürdüm.gene bekledim nemlendirici uyguladım.aradan 3 saat geçti yatarken de nivea leke serumum var onu uyguladım.en doğrusu bu mu bilmiyorum ama ben bu şekilde ara vere vere kullanıyorum ürünleri.cildimde güzel gelişmeler oldu 3 ayda bu şekilde.
En güzel günümüz zehir zıkkım olmuş makyaj yüzünden desene. Doğru ellerde makyaj yaptırırsan cidden çok güzel bir sonuç çıkabilir ama bize demek ki öylesi denk gelmedi. Kendimi tanıyamadım resmen. Bir de kaşlarımı kalınlaştırın dedim diye yuvarlak bir kaş çizmiş uyuz makyöz, yuvarlak kaşına bana yakışmayacağını gören herkes bilir yani. Düğün gündüz saat 13.00'te olduğu için yetiştiremedi, silip yenisini de yapamadı. Bana da herkes güzel olmuş falan dedi de gerçekten güzel olmamıştı, koca karı gelin olmuş gibi bir şeydimAynisi bana da oldu. Aynaya bakip cok cirkin oldum, meger aslinda cirkinmisim de farkinda degil miymisim, makyajla da bu ortaya cikti gibi seyler söyledim. Yatistirmaya calistilar yok cok güzel oldun, gözün alisik degil diye öyle geliyor falan. O kadar mutsuzdum ki. Nikahtan önce bir yere oturttular bizi gelin odasi midir nedir, oraya da bir sürü ayna koymuslar cirkinligimi görmem icin sanirim. Esimin annesi de makyajimi cekmek istiyor, ben o odada aynaya bakarken, bir de bunu facebookta tüm dünyayla paylasmis.ki bence cok cirkin görünüyorum orda da. Benimki ilüzyon falan degil, onaylamak icin sonradan sordum esime, babama falan (erkekler bu konuda yalan pek söylemez), onlar da makyajsiz daha iyisin, o makyaj sana olmamis dediler.
Jeuvenile anti aging krem ve peptit serum bende de var. Revu peptit serum da var. Bunlar hiç açılmadı. Jeuvenile'i bayağı merak ediyorum ama şimdilik Purest peptit ile yola devam çünkü müko bişiBu tonik efso ya.Nem bombası gerçekten.Krem formda istersen jel krem formda jeuvenile anti aging krem olabilir. İnce bir ürün 5 farklı çeşit peptit var. Ben de aslında cildime iyi gelen ürünleri az çok buldum ama cankilik sağolsun bırakamıyorum yneç ürün denemeyi skinkeyr bağımlısıyım
Bekle ki cildin yorulmasın ve böylece serumlara çalışmaları için zaman tanımış olursun. Retinol diye tutturdun, memnun musun bari?Nemlendirici için de 20 dakika bekliyor musunuz?
Aslında cildin soyulmadı da ürünler kat kat olduğu için soyuldu, değil mi? Üst üste binince cilde oturmadılar kesin.Çok teşekkürler. Ben de geçen gün serum, nemlendirici, güneş kremi, fondöten ve pudrayı ardarda bir iki dakika arayla sürmüştüm ve cildim deli gibi soyuldu, bir tuhaf oldu. O yüzden demek ki.
Muhtemelen evet. Biriktiler üstüste. Retinolün bir etkisi olmadı henüz ama hemen olmuyormuş zaten, bekliyorum. Ama iyi tarafı kötü bir etkisi de olmadı. Yanma, iritasyon, ekstra sivilce kusması filan yaşamadım.Aslında cildin soyulmadı da ürünler kat kat olduğu için soyuldu, değil mi? Üst üste binince cilde oturmadılar kesin.
Retinol minnak minnak soyuyor, gözle görülür bir soyulma olmuyor bildiğim kadarıyla. Her akşam kullanmıyorsun değil mi? Oranı ne, %0,5 mi, %1 mi? Haftada iki ile başlayıp artırsaydın. Zaten bebeksin daha, ne uğraşıyonuz böyle şeylerle bilmem kiMuhtemelen evet. Biriktiler üstüste. Retinolün bir etkisi olmadı henüz ama hemen olmuyormuş zaten, bekliyorum. Ama iyi tarafı kötü bir etkisi de olmadı. Yanma, iritasyon, ekstra sivilce kusması filan yaşamadım.
%0,2. Bulabildiğim en düşüğü. Her akşam kullanmıyorum tabii kiRetinol minnak minnak soyuyor, gözle görülür bir soyulma olmuyor bildiğim kadarıyla. Her akşam kullanmıyorsun değil mi? Oranı ne, %0,5 mi, %1 mi? Haftada iki ile başlayıp artırsaydın. Zaten bebeksin daha, ne uğraşıyonuz böyle şeylerle bilmem ki
Burnuna serum sürme ne alaka ya? Siyah noktaları da azaltır, burnunun yağlanmasını da önler. Sür yahu sür, sanki her şeyi düzgün yapıyorlar da serumla burnun mu yamulacakmış? Serumu sürerken bastıra bastıra sürüp baskı uygulamıyorsun sonuçta ne alaka yani?%0,2. Bulabildiğim en düşüğü. Her akşam kullanmıyorum tabii kiilk iki hafta haftada 2 gece kullandım. Bu hafta 3 günde bire çıkardım. İki hafta sonra da günaşırıya çıkarıp öyle bırakacağım.
Çok hafif gözle görülmeyen bir soyulma var evet galiba, yüzümü yıkadıktan sonra fark ediyorum. Ama makyaj yaptıktan sonra korkunç bir soyulma olmuştu üstüste bir sürü şey sürünce. Burnumda özellikle. Hatta doktora gitmiştim, doktor burnuna serum sürme dedi. Niacinamide burnumdaki siyah noktaları gözle görülür derecede küçültmüştü halbukiBilmiyorum ne yapayım.
Bence de saçmaladı. Cildi kurutan şeyler, işte retinol filan cildi inceltebilirmiş de, alttaki kusurlar ortaya çıkarmış. Cilt kusurları kamufle ediyor dedi. Ama ben de ciddi anlamda korktum çünkü derimin altından kusurlar gözükmeye başladı. Ne yapayım yani bilmiyorum bu konuda. Bir daha gitmeyeceğim zaten bu adama. 1 yıl dolunca dava açmaya kalkarsam ne olur bilmiyorum.Burnuna serum sürme ne alaka ya? Siyah noktaları da azaltır, burnunun yağlanmasını da önler. Sür yahu sür, sanki her şeyi düzgün yapıyorlar da serumla burnun mu yamulacakmış? Serumu sürerken bastıra bastıra sürüp baskı uygulamıyorsun sonuçta ne alaka yani?
Benim 11. ayım bitmek üzere. Bugün güneş gözlüklerine baktım, hangisini taktıysam eğri durdu. Ben içimden dedim ki burnum eğri diye gözlük de düzgün durmuyor, çalışanlar da aynısını söyledi. Bütün İzmir'in eğri gördüğünü doktor düzgün görüyor; daha ne diyeyim? Bak şu güneş gözlüğünü taktım kafaya. Efsane yakıştı, öyle böyle değil. Tam sepya tonları, UV sertifikalı.
Burberry Marka Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri | Atasun Optik
Eşsiz ve göz kamaştırıcı modelleriyle dikkat çeken Burberry güneş gözlükleri, garanti belgesi ve bakım hizmeti ile Atasun Optik güvencesiyle sizlerle.www.atasunoptik.com.tr
Taş gibi kadınsınız bayan lütfenBurnuna serum sürme ne alaka ya? Siyah noktaları da azaltır, burnunun yağlanmasını da önler. Sür yahu sür, sanki her şeyi düzgün yapıyorlar da serumla burnun mu yamulacakmış? Serumu sürerken bastıra bastıra sürüp baskı uygulamıyorsun sonuçta ne alaka yani?
Benim 11. ayım bitmek üzere. Bugün güneş gözlüklerine baktım, hangisini taktıysam eğri durdu. Ben içimden dedim ki burnum eğri diye gözlük de düzgün durmuyor, çalışanlar da aynısını söyledi. Bütün İzmir'in eğri gördüğünü doktor düzgün görüyor; daha ne diyeyim? Bak şu güneş gözlüğünü taktım kafaya. Efsane yakıştı, öyle böyle değil. Tam sepya tonları ama çooooook pahalı
Burberry Marka Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri | Atasun Optik
Eşsiz ve göz kamaştırıcı modelleriyle dikkat çeken Burberry güneş gözlükleri, garanti belgesi ve bakım hizmeti ile Atasun Optik güvencesiyle sizlerle.www.atasunoptik.com.tr