Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59

Böyle bir şey yok ya. Damağım şişmiş korkudan. 4.kattan o merdivenleri nasıl indim bilmiyorum. 4.9 deniyor ama mümkün değil diyor herkes. Herkes sokaktaydı. Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun.

Gecmis olsun. Allah beterinden esirgesin.

Esim İzmirli, Karsiyaka’dan; ailesi de orada. Buca’da epey arkadasim var. Simdi yazistik; sesi siddetinden fazlaydi dedi cok zor ya

Çok çok geçmiş olsun ya

allah beterinden saklasin

Çok geçmiş olsun,allah beterinden saklasın korkunç olmalı..

canım çok geçmiş olsun nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum geçen gün daha deprem konusunda hassasiyetini söylemiştin çok üzüldüm . iyi misin şimdi nasılsın

Aynen öyle en iyi yatırım ürün almak artık. Döviz, altın alayım yükselince satayım desen o yükselene kadar zaten yine her şeye zam gelmiş oluyor kar edemiyorsun.

Ben de aynen senin gibi okudum hiçbirşey anlamadım

Çok geçmiş olsn

Gecmis olsun. Allah beterinden esirgesin.

Esim İzmirli, Karsiyaka’dan; ailesi de orada. Buca’da epey arkadasim var. Simdi yazistik; sesi siddetinden fazlaydi dedi cok zor ya
O kadar deprem yaşadım ama böyle ürkmemiştim. Ne başı vardı ne sonu, aniden sallamaya başladı. Önce Zeytin yatakta koşuyor sandım ama baktım ki eşyalar düşüyor. İlk kez eşyalarımız yer değiştirdi, kırıldı. Size de geçmiş olsun canım.
canım çok geçmiş olsun nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum geçen gün daha deprem konusunda hassasiyetini söylemiştin çok üzüldüm . iyi misin şimdi nasılsın
Çok korkuyorum ben depremden evet Teşekkür ederim canım. Uykusuz ve dengesizim bugün ama şükür, iyiyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…