Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beybi ben silikon pompa gibi şeyler var ya onlardan bile aldım. Ay dur bulup atayım linkini. Ahan da buldum:

Bunların küçük olanını dudaklarımda kullanınca şişiyordu dudaklarım. Güya düzenli kullanınca sağlam etki yaratıyormuş. Şimdi düşündüm de ne kadar boş beleş şey varsa almışım kek gibi Dudak azıcık etli olunca ruj da güzel duruyor skingörl be

hepsinde yapıyorlar yoğurtda bile ... o market yoğurtları varya zehir resmen o kadar diyeyim
Kesinlikle... Hatta bir doktor demişti ki yoğurt yemek çok faydalıdır ama eğer marketten alacaksanız yemeyin daha iyi. Ay hiç almam, aldırmam, topiktekiler de almıyordur umarım. Evde yapıyorum ben.

Yaa çok tatlısın. Herılds alt ton önemli emanet duruyor yoksa. Sen soğuk musun yoksa? Ay ben bayılıyorum soğuk alt tonlu insanlara cool duruyor bence Güzelmiş aşko beğendim sade ve şık. Taş tuş severiz tabii ki ama sadelik de güzel alırım ben bunu okey. Taşsız diye enerji dolaşımınd abşr sıkıntı olmaz umarım Roseun da taşlısını alırım belki. Yeni bir açılım olur rose gold kşms ebemi tutamaz zaten takı cankisiyim şimdi de şaşalı rose gold dönemi başlar

Çelik he ryerd eher zaman överim. Çelik överim mi var be bu ne övgü Gümüş şöyle sandı gümüşse evet ama kaliteliyse hafif soluyor ama kapatıyorum ara ara bazı markaların ücretsiz ömür boyu hizmeti oluyor yolluyorum veya kendi bildiğim yerden onun haricinde solüsyon ve mendili var onlar da çok iş görüyorlar. Altın kalp ben 777.520.Ben brç para mıknatısıyım

Evet ben soğuk ...mor mavi damarlarım daha fazla enerjide bi sorun olmaz ya öncelikle niyet sonra da küpe alt yapısı ayni zaten taş tuş renk vs artık o da farklılığımız olsun bişey olmaz ondan

o mendillerin linki var mı ben diş macunuyla fırçalamaktan sirkeyle parlatmaktan bıktım valla ...

Evet ben soğuk ...mor mavi damarlarım daha fazla enerjide bi sorun olmaz ya öncelikle niyet sonra da küpe alt yapısı ayni zaten taş tuş renk vs artık o da farklılığımız olsun bişey olmaz ondan
ahsen de soğuk alt tonlu hatta oda notre dönük soğuk . en sevdiğim renkler en çok ona yakışıyor bayılıyorum çok ciks havalı duruyor ,ben alaturkalaşmaya müsait duruyorum nasıl diyim ... soğuk tonlular daha modern taşıyor aynı şeyler ise bende abe kaynana naptın bize modunda duruyor

Seni görmesem inanicam

Kesinlikle... Hatta bir doktor demişti ki yoğurt yemek çok faydalıdır ama eğer marketten alacaksanız yemeyin daha iyi. Ay hiç almam, aldırmam, topiktekiler de almıyordur umarım. Evde yapıyorum ben.
Benim dedem yapıyordu ya Canım benim yıllardır alır kendine dayımlara bzie yapardı. Annemin yaptıklarına müdahale eder şöyle yapılır derdi

Soğuk alt tonlu görls taş olur maşallah görl sana iyice emin oldum taş bir görl olduğuna

Soğuk alt tonlu görls taş olur maşallah görl sana iyice emin oldum taş bir görl olduğuna
Yarım saattir okuyorum hiçbir şey anlamıyorum. Ne taşı, ne enerjisi, ne goldu ya Herkesin bir taşı, bir rengi mi var kafam karışıyor artık

Ahsoşa bak sen maşallah yakacak ortalığı yakacak Yes Ayenen aynı fikirdeyim ben de kendimi aynen öyle hissediyorum Tabii ki sarı alt tonlu taş bir sürü kadın da var Hailey Bieber, Gigi Hadid gibi ama Belloş mesela soğuk bak ayrı bir coolluğu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…