Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de büyük deprem yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, gerçekten çok zor atlatmak. Ama bi şekilde alışıp unutuyoruz neyseki, yoksa hayat yaşanmaz valla. Tekrar geçmiş olsun

Ay siz bu kadar yazınca merak ettim benim alt tonum ne acaba? Nasıl anlaşılıyor ki?
Sarı dedi Nisa bana, kumralım zaten ama ben halen anlamış değilim alt ton ne demek, hangi renkler yakışır falan
Ben de büyük deprem yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, gerçekten çok zor atlatmak. Ama bi şekilde alışıp unutuyoruz neyseki, yoksa hayat yaşanmaz valla. Tekrar geçmiş olsun
Teşekkürler kuzum

Topikte cvit ve nemlendirici kullanmayan tek insan ben miyim acaba?
bende c vitamini kullanmıyorum kullandığın serumlar zaten nemlendirici etkili önerdiğim kremler aynı zamanda nemlendirici + nemlendiriciye ihtiyaç duyuyor musun ki

Aşko zorunda değilsin tabii benim de aşırı aşırı. İr deneyimiö yok bir kaç tane dneeşdm sadece şuanda mesela kullanmıyorum. L ascorbik asit tabii ki efsane bir içerik ama formülasyonu zor ve çabuk okside olabiliyor. Gerçekten çok kaliteli olanlar ise çok yüksek fiyatlı oluyorlar gerçekten. Bütçe ayırırım deniyorsa efsane neden olmasın. Türev formda tercih edilebilir tabii daha az etkili olur ama daha uygun fiyata bulabilirsin. Ama çok fazla antioksidan var ya illa c vitamini mi olmalı hayır centella, niacinamid, yeşil çay, alpha lipoic acid, q10, idebenone, kırmızı meyveler...

Hem gümüş rengi hem gold rengi saatim var, ikisini de takıp bi de o testiyapayım
Olabilir aşko yardımcı olur . Asıl önemli olan aslında yüze yakın şeyler saat o kadar sıkıntı değil de şapka bluz gibi onlar daha sıkıntılı oluyor.

Bugün öğrendim ki “zeyno bacı” diye bir marka yokmuş. O aslında “zein obagi” imiş yazılışını görünce anladım. Ben farklı markalar zannediyordum.
Obagi amca sinirlenmesin Üf mükemmel bir marka ya Daha hiç kullanmak nasip olmadı ama inşallah alacağım ürünlerini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…