ayyyy çok isteriiim geri silersinHakkimda biraz brif verem mi silinir mi ki foti
Aynen taş görl maşallahtaaaamda tahmin etttiğim gibisiiiinnn
Tövbeler olsun, serum merum ayağına toplandık soğuk alt tonlar, nötre dönük soğuklar, ilginç ilginç şeyler öğreniyoruz. Ne o kız, ten rengi mi, neler konuşuyorsunuz ben turist gibi bakıyorum. Bana da yazık ayahsen de soğuk alt tonlu hatta oda notre dönük soğuk . en sevdiğim renkler en çok ona yakışıyorbayılıyorum çok ciks havalı duruyor ,ben alaturkalaşmaya müsait duruyorum nasıl diyim ... soğuk tonlular daha modern taşıyor aynı şeyler ise bende abe kaynana naptın bize modunda duruyor
resmen güzele baktık sevap hanemiz arrttı gözümüz gönlümüzde açıldıAynen taş görl maşallah
E ben görmedim, ohoooooootaaaamda tahmin etttiğim gibisiiiinnn
ben seni sarı alt tonlu olarak gördüm sanki ya öyle hatırlıyorumTövbeler olsun, serum merum ayağına toplandık soğuk alt tonlar, nötre dönük soğuklar, ilginç ilginç şeyler öğreniyoruz. Ne o kız, ten rengi mi, neler konuşuyorsunuz ben turist gibi bakıyorum. Bana da yazık ayTen rengiyse hele benim için de yorum yapın beni gören cankiler
fıstık gibi vallaE ben görmedim, ohooooooo
taaaamda tahmin etttiğim gibisiiiinnn
Aynen taş görl maşallah
Şüphem yok zaten ama saniyelik mi koydu ne yaptı? Göremedim benfıstık gibi valla
he öyle oldu sayfayı yeniledim resim geldi yorum yaptıktan sonra bir baktım yok adeta peri gibiydiŞüphem yok zaten ama saniyelik mi koydu ne yaptı? Göremedim ben
Kociş işten geldi onunla konuşuyordum beybim ya. A101 hediye çeki vermişler iş yerinde, onu anlatıyordu. ÜhühhhBi yerinde durmuyon napim
Aynen o yakıcı bakışlar dı dı kor gibi yanışlar dı dıresmen güzele baktık sevap hanemiz arrttı gözümüz gönlümüzde açıldı
PuhahahaaaAynen o yakıcı bakışlar dı dı kor gibi yanışlar dı dıKız sana hayran olsunlar öpüp de başlarda koysunlar
bende sabırsızlıkla bekliyorum
Aşko siz ne siniz öyle taş taş görls ekibi. Konun hakkını veriyorsunuz yani tam güzellik tüyoları alınacak görlsbende sabırsızlıkla bekliyorum
Hic kaytarma,hem üzgünüm ama ben çirkin terazi hiç görmedim yemezler yaniAşko siz ne siniz öyle taş taş görls ekibi. Konun hakkını veriyorsunuz yani tam güzellik tüyoları alınacak görlsBen sizin yanınızda ohooo solda sıfır kalırım yani