Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun yazan herkese teşekkür ederim, hepsini alıntılayamadım.
Dün gece dışarıda korkudan titrerken dedim ki dünya kadar serum stoğun olsa şu deprem karşısında ne yapacaksın? İşte bazen yazıyorum ya ölümlü dünyada stok yapmak kadar saçma bir şey yok. Gece karar verdim, güneş kremi alıp geçerim bundan sonra.
Bakalım bu düşüncem kaç saat sürecek 😂

Dün gece dışarıda korkudan titrerken dedim ki dünya kadar serum stoğun olsa şu deprem karşısında ne yapacaksın? İşte bazen yazıyorum ya ölümlü dünyada stok yapmak kadar saçma bir şey yok. Gece karar verdim, güneş kremi alıp geçerim bundan sonra.
Yaa çok tatlısın.😂Senin her halin çok güzel hiç ihtiyacın yok aslında ama ek destekler de fena olmuyor tabii 😂 Tekrar geçmiş olsun hepinize.😓 Bir ben de ters tepiyor böyle şeyler demek tam tersine böyle durumlarda yapmadığım şeyler almadığım şeyler için pişman oluyorum. Mesela dedemi kaybedince dedim adam tasarruf yaptı da ne oldu. Gitti.Çoluk çocuk da düşünmediğim için tabii o da var çocuğunun olması ayrı bir mesele gene onları düşünürsün.

Son düzenleme:
Cidden öyle mi dedin 😂😂

Cidden öyle mi dedin 😂😂
Vallaha öyle dedim 😂 Sor bi' niye dedim 😂 Ben o saatte yattığım yerde telefondan Dermoskin ürünlerini inceliyordum. Şunu da alayım, bunu da alayım diye. Sonra bir sarsıntı oldu, dedim Zeytin niye koşuyor yatakta acaba? Sepya hep koynumda uyur, fırladı aniden. Sonra eşyalar düştü, kırılma sesi geldi. Muhtemelen en son ürün araştırması yaptığım için öyle düşündüm. 😂
Yaa çok tatlısın.😂Senin her halin çok güzel hiç ihtiyacın yok aslında ama ek destekler de fena olmuyor tabii 😂 Tekrar geçmiş olsun hepinize.😓 Bir ben de ters tepiyor böyle şeyler demek tam tersine böyle durumlarda yapmadığım şeyler almadığım şeyler için pişman oluyorum. Mesela dedemi kaybedince dedim adam tasarruf yaptı da ne oldu. Gitti.Çoluk çocuk da düşünmediğim için tabii o da var çocuğunun olması ayrı bir mesele gene onları düşünürsün.
Haklısın minnoşum ama bize stok yaptıran sisteme yazıklar olsun. İnan, yapamadığım hiçbir şey gelmedi aklıma. Sokakta kediler vardı, keşke yanıma mama alsaydım diye düşündüm. Benim beynim tembel, anlık yaşarım. Eşim sigara içiyor, dedim bir deprem çantası hazırlayalım, su koyalım, kedi maması koyalım, sana da sigara koyalım, "Amaaan, cebinde paran olsun yeter." dedi. Haklıydı bence.
Ben sadece dün gece evde bıraktığım Sepya ile Zeytin'i düşündüm yalan yok. Bir de stokladığım serumları 😂

O kadar deprem yaşadım ama böyle ürkmemiştim. Ne başı vardı ne sonu, aniden sallamaya başladı. Önce Zeytin yatakta koşuyor sandım ama baktım ki eşyalar düşüyor. İlk kez eşyalarımız yer değiştirdi, kırıldı. Size de geçmiş olsun canım.

Çok korkuyorum ben depremden evet :KK43: Teşekkür ederim canım. Uykusuz ve dengesizim bugün ama şükür, iyiyiz.
çok geçmiş olsun S sepyazeytin Allah beterinden korusun. iyisinizdir umarım.

2 tane facelab urunu aldım (ıkıncısı 1 tl kampanyasından)

180 tl ye 2 serum almıs oldum ınsallah guzeldır
Ne aldın? Ben de maruderm ve jeuvenile stoklamıştım. Facelab fena değil diye biliyorum. Tabii ki bir Dermoskin ya da Revu da değil.

Ne aldın? Ben de maruderm ve jeuvenile stoklamıştım. Facelab fena değil diye biliyorum. Tabii ki bir Dermoskin ya da Revu da değil.

Bi c vitamini alacaktım zaten hadi bu bu sefer facelab olsin dedim

Yanina da baktım baktım baktım baktım baktım baktım en son kolajen serum diye bi şey gördüm hadi dedim 1 tl ye de bu olsin

Akşam fiddy yapalım mi

Bi c vitamini alacaktım zaten hadi bu bu sefer facelab olsin dedim

Yanina da baktım baktım baktım baktım baktım baktım en son kolajen serum diye bi şey gördüm hadi dedim 1 tl ye de bu olsin

Akşam fiddy yapalım mi
Fiddy diyor ya😂 bugün cuma, doğru. Olabilir, yapak 😁

Oh güldürebildim seni az da olsa

Inşallah bi daha asla yasamazsın
Teşekkür ederim🙏🏻 balkonda oturmak istiyorum, içeri girmekten bile korkuyorum ya. En zoru da Sepya ile Zeytin'i bırakıp canının derdine düşmek 🥺 iyi ki burası var da sizlerle yazışıp kendimi yalnız hissetmiyorum.

Bir de şimdi diyeceksiniz ki deprem 3.9 bu kadın niye bu kadar abarttı. Canlarım ben 4.kattayım,ilk kez eşyalarım kırıldı. Deprem yüzeye çok yakın olduğu için gece uzmanlar yıkım şiddetini 6.4 olarak açıkladı. Bunca tantana o yüzden, kimseyi sıkmak istemem yanlış anlaşılmasın lütfen.

Nemlendirici ben de kullanmiyorum

Ha ve güneş kremi yetiyor

C vit de coook az kişi kullanıyor topikte tam tersi

Ama ben ba yi li yo rummmm
Dün S Skinkeyrlover görl de bana dedi ya cvit ve retinol de kullansan tavan yaparsın falan... Dedim acaba ben cvit kullanmayınca eksik bir şey mi yapmış oluyorum😁 gerçi başıma bir de onu çıkarmayın, dünya kadar peptit almışım yaşlanma korkusundan😂 ne zaman kullanacaksam o peptitleri acaba😁

Teşekkür ederim🙏🏻 balkonda oturmak istiyorum, içeri girmekten bile korkuyorum ya. En zoru da Sepya ile Zeytin'i bırakıp canının derdine düşmek 🥺 iyi ki burası var da sizlerle yazışıp kendimi yalnız hissetmiyorum.

Bir de şimdi diyeceksiniz ki deprem 3.9 bu kadın niye bu kadar abarttı. Canlarım ben 4.kattayım,ilk kez eşyalarım kırıldı. Deprem yüzeye çok yakın olduğu için gece uzmanlar yıkım şiddetini 6.4 olarak açıkladı. Bunca tantana o yüzden, kimseyi sıkmak istemem yanlış anlaşılmasın lütfen.

Aşk olsun ne tantanasi sadece sen değil ki o kadar çok arkadaşım da benzer yorumlar yaptı ki artı nette de yazmis insanlar. Genel kanı gerçekten çok sarsici olduğu.

Allah beterlerinden korusun hepimizi

Öyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59

Böyle bir şey yok ya. Damağım şişmiş korkudan. 4.kattan o merdivenleri nasıl indim bilmiyorum. 4.9 deniyor ama mümkün değil diyor herkes. Herkes sokaktaydı. Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun sepya, iyisiniz inşallah 🌺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X