- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Aşko çirkin değilim ya cute bir görlüm ama öyle taş da değilim yani Venüsteki terazi öyle oluyor diyorlar asıl. Benim venüs akrep. Yansın alev alsınHic kaytarma,hem üzgünüm ama ben çirkin terazi hiç görmedim yemezler yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko çirkin değilim ya cute bir görlüm ama öyle taş da değilim yani Venüsteki terazi öyle oluyor diyorlar asıl. Benim venüs akrep. Yansın alev alsınHic kaytarma,hem üzgünüm ama ben çirkin terazi hiç görmedim yemezler yani
Hadi ordan cuteymiş sadece venüs akrepte bir seksilik katıyor zaten ne cutesiAşko çirkin değilim ya cute bir görlüm ama öyle taş da değilim yani Venüsteki terazi öyle oluyor diyorlar asıl. Benim venüs akrep. Yansın alev alsın
Seksi değilim sesinin zıttıyım sevimli cute falan hotlık hiç yok Bir estetik cerrah da öyle demişti tatlı sevimli bir görlsün diyeHadi ordan cuteymiş sadece venüs akrepte bir seksilik katıyor zaten ne cutesi
Ay bu bizi yiyoo
Kendi kararımı kendim vericem görürsemSeksi değilim sesinin zıttıyım sevimli cute falan hotlık hiç yok Bir estetik cerrah da öyle demişti tatlı sevimli bir görlsün diye
No görl normal sıradan yurdum insanı Ama teşekkür ederim böyle dediğin için senin cute kalbinden kaynaklıKendi kararımı kendim vericem görürsem
Doğal bir çekiciliğin var eminim,yani bana geçen o ha sen ona cute diyorsan cute olsun
Geçmiş olsun.Öyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59
Böyle bir şey yok ya. Damağım şişmiş korkudan. 4.kattan o merdivenleri nasıl indim bilmiyorum. 4.9 deniyor ama mümkün değil diyor herkes. Herkes sokaktaydı. Allah beterinden saklasın.
Gecmis olsun. Allah beterinden esirgesin.Öyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59
Böyle bir şey yok ya. Damağım şişmiş korkudan. 4.kattan o merdivenleri nasıl indim bilmiyorum. 4.9 deniyor ama mümkün değil diyor herkes. Herkes sokaktaydı. Allah beterinden saklasın.
Ne kusuru, estağfurullah. Evet, kompleks ürün olduğu için daha çok sevmişsin ama Purest peptit serumu da bir ara denemelisin. Bu pahalılıkta müsait oldukça deneriz artık bir şeyler. Çizmelerini güle güle kullan.
Öyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59
Çok geçmiş olsun,allah beterinden saklasın korkunç olmalı..Öyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59
Öyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59
Aynen öyle en iyi yatırım ürün almak artık. Döviz, altın alayım yükselince satayım desen o yükselene kadar zaten yine her şeye zam gelmiş oluyor kar edemiyorsun.Onları da yapıyoruz çok haklısın. Okuyan da diyecek bunlar kafayı serumla, kremle bozmuş; hiç öyle değil. Filtre kahve stoklamıştım 23 TL'ye, şimdi 70 olmuş ve son bir paketim kaldı. Ayçiçek yağı 3 tane almıştım, sonuncu bana göz kırpıyor. Mercimek, çay, zeytinyağı, bulgur, pirinç derken zaten para kalmıyor. Her ay 1-2 serum falan alıp köşeye atıyoruz ki 2023'te ocağımıza incir ağacı dikilmesin. Vallahi seneye bunları alacağımı hiç sanmam.
Daha benim kedi çocuklarımın maması ve kumu stoklanacak. Bittikçe almak diye bir şey kalmadı artık. En iyi yatırım döviz almak falan değil, ürün almak oldu.
Benim de ilk defa haberim olduPeptitli lipbalm mı kim o
Nasıl tanışamayız
Ben de aynen senin gibi okudum hiçbirşey anlamadımTövbeler olsun, serum merum ayağına toplandık soğuk alt tonlar, nötre dönük soğuklar, ilginç ilginç şeyler öğreniyoruz. Ne o kız, ten rengi mi, neler konuşuyorsunuz ben turist gibi bakıyorum. Bana da yazık ay Ten rengiyse hele benim için de yorum yapın beni gören cankiler
Çok geçmiş olsnÖyle bir deprem yaşadık ki yataktan bağırarak kalktım. İlk defa kedilerimi bırakıp kaçtım. Eve bu saatte girebildim, saat 04.59
Tanışmaya gelmiyor cok moneyBenim de ilk defa haberim oldu
Evet evet biraz da dudak ürünlerini tanıyalım. Hep yüzümüze, göz çevremize yatırım yapmak olmaz dimi
Aman en iyisi dolgu yaptırmak ana amaç dolgunluk ise Bundan gelecek maksimum etki belli yani. Ama güzel de ürün maalesefTanışmaya gelmiyor cok money
O kadar deprem yaşadım ama böyle ürkmemiştim. Ne başı vardı ne sonu, aniden sallamaya başladı. Önce Zeytin yatakta koşuyor sandım ama baktım ki eşyalar düşüyor. İlk kez eşyalarımız yer değiştirdi, kırıldı. Size de geçmiş olsun canım.Gecmis olsun. Allah beterinden esirgesin.
Esim İzmirli, Karsiyaka’dan; ailesi de orada. Buca’da epey arkadasim var. Simdi yazistik; sesi siddetinden fazlaydi dedi cok zor ya
Çok korkuyorum ben depremden evet Teşekkür ederim canım. Uykusuz ve dengesizim bugün ama şükür, iyiyiz.canım çok geçmiş olsun nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum geçen gün daha deprem konusunda hassasiyetini söylemiştin çok üzüldüm . iyi misin şimdi nasılsın