Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşko niyeti bozdun sen yapacaksın dolguyu 😂Yani şöyle ne kadar iyi nemlendirirsen, ne kadar çok neme doyarsa o kadar dolgun durur zaten yüzle aynı mantık nem eksikliği olduğunda daha dolgun durması zor. O yüzden iyi nemlendirmek önemli Onun haricinde peptitli lip balmlar var belki onları tercih edebilirsin Onun haricinde zor yani dolgunluk veren hyaluronik asit ürünlerini dudaklarına sürenler var. Mesela benim de şuan kullandığım Lorealparis Revitalift filler serum olabilir, vichy liftactive suprume hyaluronik serum, skinceuticals ha intensifier olabilir veya asıl bu işin babası teoxan rha serum. Bunlar tabii ki dolgu yaptırmak gibi bir efekt vermez ama dolgunluk veren hyaluronik asit olarak geçiyorlar farklı fiyat aralıklarında.Şeyi biliyorum bir de işte skinceuticals dudak bakımı olarak hyaluronik asit intensifier sür sabah üzerine skinceuticals anti oksidan lip repair ben kullanmadım bunları ama akşam da resveratrol be sürüyorsun onu kullanıyorum şuan mesela yüzüme dudağıma da sürüyorum bazen ve evet dolgun duruyor ama tabii ki de belli seviyede dolgu giib olmaz herhalde tabi hiç yaptırmadım bilmiyorum ama bir de benim de dolgun ince değil ama daha dolgun oluyor bunları yapınca.
Beybi ben silikon pompa gibi şeyler var ya onlardan bile aldım. Ay dur bulup atayım linkini. Ahan da buldum:

Bunların küçük olanını dudaklarımda kullanınca şişiyordu dudaklarım. Güya düzenli kullanınca sağlam etki yaratıyormuş. Şimdi düşündüm de ne kadar boş beleş şey varsa almışım kek gibi :KK70: Dudak azıcık etli olunca ruj da güzel duruyor skingörl be :halay:

hepsinde yapıyorlar yoğurtda bile ... o market yoğurtları varya zehir resmen o kadar diyeyim
Kesinlikle... Hatta bir doktor demişti ki yoğurt yemek çok faydalıdır ama eğer marketten alacaksanız yemeyin daha iyi. Ay hiç almam, aldırmam, topiktekiler de almıyordur umarım. Evde yapıyorum ben.

Ben alt tona dikkat edenlerdenim 😄 o işten anlarım yani o yüzden senin içine sinmesi veya burda ki herhangi birinin içine sinmesi mühim ola sonuçta enerji calistiriyoruz ayol 😄
Bak ne buldum taşsız aynı modeli hatta 3 tonu da var rose gümüş altın isteyen tasli isteyen sadesini isteyen ikisini alsın artık yapcak bisey yok
Yaa çok tatlısın. 😍Herılds alt ton önemli emanet duruyor yoksa. Sen soğuk musun yoksa? Ay ben bayılıyorum soğuk alt tonlu insanlara cool duruyor bence 😂Güzelmiş aşko beğendim sade ve şık. Taş tuş severiz tabii ki ama sadelik de güzel alırım ben bunu okey. Taşsız diye enerji dolaşımınd abşr sıkıntı olmaz umarım 😂Roseun da taşlısını alırım belki. Yeni bir açılım olur rose gold kşms ebemi tutamaz zaten takı cankisiyim şimdi de şaşalı rose gold dönemi başlar 😂

ben çelik alıyorum çelik hem kullanımı rahat hemde altın ve rose rengi daha güzel yansıtıyor gümüş hemen kararıyor o canımı sıkıyor gönül ister gerçek altın alalımda ah ah....

rose da incecik bir zincir veya yüzük al dene istersen :KK66:
Çelik he ryerd eher zaman överim. Çelik överim mi var be bu ne övgü 😂Gümüş şöyle sandı gümüşse evet ama kaliteliyse hafif soluyor ama kapatıyorum ara ara bazı markaların ücretsiz ömür boyu hizmeti oluyor yolluyorum veya kendi bildiğim yerden onun haricinde solüsyon ve mendili var onlar da çok iş görüyorlar. Altın kalp ben 777.520.Ben brç para mıknatısıyım 😂

Yaa çok tatlısın. 😍Herılds alt ton önemli emanet duruyor yoksa. Sen soğuk musun yoksa? Ay ben bayılıyorum soğuk alt tonlu insanlara cool duruyor bence 😂Güzelmiş aşko beğendim sade ve şık. Taş tuş severiz tabii ki ama sadelik de güzel alırım ben bunu okey. Taşsız diye enerji dolaşımınd abşr sıkıntı olmaz umarım 😂Roseun da taşlısını alırım belki. Yeni bir açılım olur rose gold kşms ebemi tutamaz zaten takı cankisiyim şimdi de şaşalı rose gold dönemi başlar 😂
Evet ben soğuk ...mor mavi damarlarım daha fazla 😁 enerjide bi sorun olmaz ya 😂 öncelikle niyet sonra da küpe alt yapısı ayni zaten 😁 taş tuş renk vs artık o da farklılığımız olsun bişey olmaz ondan

Çelik he ryerd eher zaman överim. Çelik överim mi var be bu ne övgü 😂Gümüş şöyle sandı gümüşse evet ama kaliteliyse hafif soluyor ama kapatıyorum ara ara bazı markaların ücretsiz ömür boyu hizmeti oluyor yolluyorum veya kendi bildiğim yerden onun haricinde solüsyon ve mendili var onlar da çok iş görüyorlar. Altın kalp ben 777.520.Ben brç para mıknatısıyım 😂
o mendillerin linki var mı ben diş macunuyla fırçalamaktan sirkeyle parlatmaktan bıktım valla ...

Evet ben soğuk ...mor mavi damarlarım daha fazla 😁 enerjide bi sorun olmaz ya 😂 öncelikle niyet sonra da küpe alt yapısı ayni zaten 😁 taş tuş renk vs artık o da farklılığımız olsun bişey olmaz ondan
ahsen de soğuk alt tonlu hatta oda notre dönük soğuk . en sevdiğim renkler en çok ona yakışıyor :KK70: bayılıyorum çok ciks havalı duruyor ,ben alaturkalaşmaya müsait duruyorum nasıl diyim ... soğuk tonlular daha modern taşıyor aynı şeyler ise bende abe kaynana naptın bize modunda duruyor :KK70:

ahsen de soğuk alt tonlu hatta oda notre dönük soğuk . en sevdiğim renkler en çok ona yakışıyor :KK70: bayılıyorum çok ciks havalı duruyor ,ben alatukalaşmaya müsait duruyorum nasıl diyim ... soğuk tonlular daha modern taşıyor aynı şeyler ise bende abe kaynana naptın bize modunda duruyor :KK70:
Seni görmesem inanicam 😂

Kesinlikle... Hatta bir doktor demişti ki yoğurt yemek çok faydalıdır ama eğer marketten alacaksanız yemeyin daha iyi. Ay hiç almam, aldırmam, topiktekiler de almıyordur umarım. Evde yapıyorum ben.
Benim dedem yapıyordu ya 😓Canım benim yıllardır alır kendine dayımlara bzie yapardı. Annemin yaptıklarına müdahale eder şöyle yapılır derdi 😂

Soğuk alt tonlu görls taş olur maşallah görl sana iyice emin oldum taş bir görl olduğuna 😍

Soğuk alt tonlu görls taş olur maşallah görl sana iyice emin oldum taş bir görl olduğuna 😍
Yarım saattir okuyorum hiçbir şey anlamıyorum. Ne taşı, ne enerjisi, ne goldu ya :KK70: Herkesin bir taşı, bir rengi mi var kafam karışıyor artık :KK70:

ahsen de soğuk alt tonlu hatta oda notre dönük soğuk . en sevdiğim renkler en çok ona yakışıyor :KK70: bayılıyorum çok ciks havalı duruyor ,ben alaturkalaşmaya müsait duruyorum nasıl diyim ... soğuk tonlular daha modern taşıyor aynı şeyler ise bende abe kaynana naptın bize modunda duruyor :KK70:
Ahsoşa bak sen maşallah yakacak ortalığı yakacak 😂Yes Ayenen aynı fikirdeyim ben de kendimi aynen öyle hissediyorum 😂 Tabii ki sarı alt tonlu taş bir sürü kadın da var Hailey Bieber, Gigi Hadid gibi ama Belloş mesela soğuk bak ayrı bir coolluğu var. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X