- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Beybi ben silikon pompa gibi şeyler var ya onlardan bile aldım. Ay dur bulup atayım linkini. Ahan da buldum:Aşko niyeti bozdun sen yapacaksın dolguyu Yani şöyle ne kadar iyi nemlendirirsen, ne kadar çok neme doyarsa o kadar dolgun durur zaten yüzle aynı mantık nem eksikliği olduğunda daha dolgun durması zor. O yüzden iyi nemlendirmek önemli Onun haricinde peptitli lip balmlar var belki onları tercih edebilirsin Onun haricinde zor yani dolgunluk veren hyaluronik asit ürünlerini dudaklarına sürenler var. Mesela benim de şuan kullandığım Lorealparis Revitalift filler serum olabilir, vichy liftactive suprume hyaluronik serum, skinceuticals ha intensifier olabilir veya asıl bu işin babası teoxan rha serum. Bunlar tabii ki dolgu yaptırmak gibi bir efekt vermez ama dolgunluk veren hyaluronik asit olarak geçiyorlar farklı fiyat aralıklarında.Şeyi biliyorum bir de işte skinceuticals dudak bakımı olarak hyaluronik asit intensifier sür sabah üzerine skinceuticals anti oksidan lip repair ben kullanmadım bunları ama akşam da resveratrol be sürüyorsun onu kullanıyorum şuan mesela yüzüme dudağıma da sürüyorum bazen ve evet dolgun duruyor ama tabii ki de belli seviyede dolgu giib olmaz herhalde tabi hiç yaptırmadım bilmiyorum ama bir de benim de dolgun ince değil ama daha dolgun oluyor bunları yapınca.
HVM Silikon Vakumlu Masaj Kupası, Facial Cupping 2
HVM Silikon Vakumlu Masaj Kupası, Facial Cupping 2'li Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunların küçük olanını dudaklarımda kullanınca şişiyordu dudaklarım. Güya düzenli kullanınca sağlam etki yaratıyormuş. Şimdi düşündüm de ne kadar boş beleş şey varsa almışım kek gibi Dudak azıcık etli olunca ruj da güzel duruyor skingörl be