Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neye yetişelim, neyi stoklayalım şaşırdık. Ben 160'a almıştım, 220 şimdi.
Dermoskin'in hangi kremini kullanıyorsun ki, her akşam arbutin kullanmadığını düşünerek soruyorum. Krem kullanmayan tek topik üyesi ben miyim acaba? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama bana serumların verdiği nem yetiyor. Krem kullanıp serumu kilitlemek mi lazım acaba?
artık her akşam arbutini kullanıyorum ben o dermoskinin ... sabahları 1 büyük pompa effectha ,akşamları 2 pompa dermoskin arbutin.
yüzüme boynuma sürdükten sonra elde kalanı omuzlara yediriyorum :KK70:

kullandığım ürünlerin içeriklerine bak hep birbirini destekleyici şekilde. effectha ile dermoskinden + svr ile dermoskinden büyük fayda sağladım açıkcası .

Maske gibi mi? Yüzüme yapıştırıp bekleyecek miyim?

Bir de şey sormuştum beybi, şu güneş şeysi sarımtrak mı diye... Cevap yazdıysan kaçırmış olabilirim.

evet canım sarımtrak ,hatta memnun kalırsın sen dedim ...ama bildirim çok olunca kaçıyor bende kaçırıyorum mesajları :KK70:

içeriğinde salisilik asit yazıyor mu ben kullanırken yazardı centella salisilik panthenol falan yazması lazım
Japonca mı Çince mi anlamadım ki :KK70:
İngilizce olduğunu düşündüğüm kısımda ise salisilic gibi bir kelime yok. Fotoğrafını çekeyim dedim de yazılar çok küçük net çıkmıyor. Bunu çözse çözse tatlicincap tatlicincap çözer :KK70:

Japonca mı Çince mi anlamadım ki :KK70:
İngilizce olduğunu düşündüğüm kısımda ise salisilic gibi bir kelime yok. Fotoğrafını çekeyim dedim de yazılar çok küçük net çıkmıyor. Bunu çözse çözse tatlicincap tatlicincap çözer :KK70:
barulab green tea melting ped yazınca çıkar ya dur nete bakayım

evet canım sarımtrak ,hatta memnun kalırsın sen dedim ...ama bildirim çok olunca kaçıyor bende kaçırıyorum mesajları :KK70:
Ya benim sayfada sürekli reklam var hem de kocaman! Bir mesaj okurken bile sayfa kayıyor, o derece rahatsız edici olmaya başladı artık.

Ya benim sayfada sürekli reklam var hem de kocaman! Bir mesaj okurken bile sayfa kayıyor, o derece rahatsız edici olmaya başladı artık.
reklam engelleyici kullanmak zorunda kaldım kk dan özür dileyerek çünkü bende giremez oldum siteden nefret ettiriyor eşşeeek kadar reklam

ben sana aslında teeeeeeeeee la roche posey zamanında bu güneş kreminide önermiştim hatta ceyceye de önermiştim
Doğrudur, fiyatı işime gelmemiştir ya da birini seçmeliyim diye düşünüp La Roche'yi seçmişimdir. Keşke hepsini alıp deneyebilsek, anca böyle yavaş yavaş deniyoruz. Güneş kremleri asla bu kadar pahalı olmamalı ya! İnan isyanlardayım.

Doğrudur, fiyatı işime gelmemiştir ya da birini seçmeliyim diye düşünüp La Roche'yi seçmişimdir. Keşke hepsini alıp deneyebilsek, anca böyle yavaş yavaş deniyoruz. Güneş kremleri asla bu kadar pahalı olmamalı ya! İnan isyanlardayım.
kesinlikle haklısın asla böyle pahalı olmamalı şaka gibi rakamlar saçmalık ötesi,hadi bunlar gavur işi :KK70: yerli mallarıda neredeyse aynı fiyat onlara ne demeli . devletin insanlara güneş kremini ücretsiz kadınlara da pedleri ücretsiz vermesi lazım :KK70: ben başkan olsam aynı bunu yapardım

reklam engelleyici kullanmak zorunda kaldım kk dan özür dileyerek çünkü bende giremez oldum siteden nefret ettiriyor eşşeeek kadar reklam
Ben de kullandım ama bu defa da dizi izlememe müsaade etmediler. Netflix'ten falan bahsetmiyorum, normal TV dizilerini izlerken reklam engelleyiciyi kaldırın diye uyarı aldım hep. Şimdi KK girmek işkence oldu ya. Aralarda eşek kadar reklam çıkıyor. Üstte, yanda çıksa neyse de aralarda reklam nedir?

Haklısın, göz yapılarına öldüklerim :KK70:
bende göz yapılarını çook seviyorum bizim millet gözlerini çektiriyor onlara benzemek için onlarda gözleri sırf daha büyük görünsün diye makyaj hilesi altda torba varmış gibi gölgelendirme yapıyorlar :KK70: hey allahım ,insan kendisinde olmayını beğenirmiş ya hep o hesap

N nscckts geçen sene yüzüme dokunduğumda içi boş boştu sanki. Yani kolajeni azalmış, dolgunluğunu yitirmiş gibi bir his... Anlatabildim mi bilmiyorum :KK70: Şimdi dokunduğumda daha dolgun bir yüzüm var. Kilo falan değil, dolgunluk. Bunu hangi ürün sağladı? Peptit mi? Gerçi peptit serumu haftada 3 gün kullanıyorum. E hyaluronik asit desek, o sadece arbutinde var... Bunu kim yaptı bana? :KK70: Hangisi yaptıysa ambalajını öpeceğim.

N nscckts geçen sene yüzüme dokunduğumda içi boş boştu sanki. Yani kolajeni azalmış, dolgunluğunu yitirmiş gibi bir his... Anlatabildim mi bilmiyorum :KK70: Şimdi dokunduğumda daha dolgun bir yüzüm var. Kilo falan değil, dolgunluk. Bunu hangi ürün sağladı? Peptit mi? Gerçi peptit serumu haftada 3 gün kullanıyorum. E hyaluronik asit desek, o sadece arbutinde var... Bunu kim yaptı bana? :KK70: Hangisi yaptıysa ambalajını öpeceğim.
biliyorum o hissi , nemsizlikten içi çekilmişti neme doydu o doluluk hissi o ,sonra peptitinde dolgunluk hissi vardır bağ doku güçlendirme görevi olduğu için en başından doğru adımların hepsi birbiriyle bağlantılı hiç biri tek başına fayda etmezdi

Cream Co'nun serumunu paylaşmıştın ama büyütüp içeriğini okumadım, neydi o?
Watsons'ta indirim sadece online ve mobile özel bilgin olsun. Mağazada yok.

Ha aldım canin

Purest elimde vardı artık purest almam cream co beğendim

Watsons a giderken okudum mesajını coook ama çok teşekkürler valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X