- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
evet uygunSu kil maskeleri Fiddy icin uygun mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet uygunSu kil maskeleri Fiddy icin uygun mu?
Tesekkur ederim.evet uygun
rica ederim ,en güzeli narlısıTesekkur ederim.
Bekleyelim bakalım,öneri gelmezse ben bunu alır enerjiyi baslatirim gerisi size kalmışBen taki insani degilim.
Alyans, pirlanta yuzuklerim ve bilekligim haric her sey kasada. Ayrica altin, gumus harici alerjim var.
Arkadaslarin onerisini bekleyelim.
Sunu mu alsam diye dusunuyordum. Yine de narlisi mi en guzeli?rica ederim ,en güzeli narlısı
bence narlı iyiSunu mu alsam diye dusunuyordum. Yine de narlisi mi en guzeli?
Olur görl güzel bence.Sade ve şık. Enerjiler başlasın Bana gümüş renk yakışmıyor gerçi altın daha iyi oluyor. Sıcak alt tonlu olduğum için. Pek yok gümüş rengi takım. Gümüş üstü olsa da altın kaplama alıyorum ben.Bekleyelim bakalım,öneri gelmezse ben bunu alır enerjiyi baslatirim gerisi size kalmış
Ben de aksine birisin istiyorum. Çok yaızlınc aşırı mutlu oluyorum ya Hatta şöyle güzel bir kahve demleyip öyle okuyorum Kardeşim de diyor senin kendini garip mutlu etmelerin var diyeÇincap anca uyudu. 10 sayfa ne yazdiniz zalımlar?
Derinden gelmeye basladim.
Benim de alerjim var normalde korka korka çelik denedim bir sorun olmadı bende.Ben taki insani degilim.
Alyans, pirlanta yuzuklerim ve bilekligim haric her sey kasada. Ayrica altin, gumus harici alerjim var.
Arkadaslarin onerisini bekleyelim.
Maşallah görl. Bu herkesin yapmak istediği ama yapamadığı bir şey. Bunun için hatta dolgular yaptırıyor insanlar. Bence hyaluronik asidin net böyle bir wtski var tabii ki belli bir oranda emiliyor enjeksiyon gibi olmaz ama bence hepten de boş değil. Yani bir zahmet boş olmasın ya o kadar zaman, para ayırıyoruz Peptit de yaşlanma karşıtı olarak süper gerçekten. Retinol ve c vitamini de patlattın mı alev ateş daha ne. Kolajen üretimi şov. Mesela sülfür de kolajen üretiminde çok etkili. Centella da.N nscckts geçen sene yüzüme dokunduğumda içi boş boştu sanki. Yani kolajeni azalmış, dolgunluğunu yitirmiş gibi bir his... Anlatabildim mi bilmiyorum Şimdi dokunduğumda daha dolgun bir yüzüm var. Kilo falan değil, dolgunluk. Bunu hangi ürün sağladı? Peptit mi? Gerçi peptit serumu haftada 3 gün kullanıyorum. E hyaluronik asit desek, o sadece arbutinde var... Bunu kim yaptı bana? Hangisi yaptıysa ambalajını öpeceğim.
Tamam tamam buldum, azıcık araştırmayla her şey bulunuyor
Eki Görüntüle 3155909
E Purest'in peptit serumundan daha kıvamlı demişsin yesa yani bir serum daha ne kadar kıvamlı olabilir ki, şaşırdım. Bendeki Purest peptit krem gibi aşırı güzel bir ürün. Ben aldıktan sonra içerik mi değişti acaba?
Tamam tamam buldum, azıcık araştırmayla her şey bulunuyor
Eki Görüntüle 3155909
E Purest'in peptit serumundan daha kıvamlı demişsin yesa yani bir serum daha ne kadar kıvamlı olabilir ki, şaşırdım. Bendeki Purest peptit krem gibi aşırı güzel bir ürün. Ben aldıktan sonra içerik mi değişti acaba?
Hoşgeldin tabi kiKızlar iyi Akşamlar Güzelik rutinlerinizi takip edebilirmiyim..
Daha önce bakım topiğimiz vardi,güzeldik bakımlı idik.
yaş ilerleyince tembeleşiyoruz..
son takı bu mu?yeni öneri geldi mi?bugün bakamadım bu topiğeBen şöyle bişey önerdim başka da öneren çıkmadı varsa şöyle minimal şık birşey önerin yahuSöÄütlü Silver GümüŠRodyumlu Ãizgi Küpe Sgtl9733rodaj Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SöÄütlü Silver GümüŠRodyumlu Ãizgi Küpe Sgtl9733rodaj yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sen onersene birşeyler yaOlur görl güzel bence.Sade ve şık. Enerjiler başlasın Bana gümüş renk yakışmıyor gerçi altın daha iyi oluyor. Sıcak alt tonlu olduğum için. Pek yok gümüş rengi takım. Gümüş üstü olsa da altın kaplama alıyorum ben.
Benim de öyle gümüş olması şart yoksa yarım saate kaşınmalarim başlarBenim de alerjim var normalde korka korka çelik denedim bir sorun olmadı bende.
Vermiyolar bacım ben ne edemson takı bu mu?yeni öneri geldi mi?bugün bakamadım bu topiğe
ortak bir takı seçemedik yani hala.en iyisi sen karar ver ona uyalım.Vermiyolar bacım ben ne edem