dermoskinin şampuanıda iyi ama şahsen gidip kesin almalıyım demedim hiç diğer ürünleri gibi swisso var dökülme önleyici yenileyici şampuan eczanede satılan o daha cazip geldi nedense gözüme
yaa bana da öğretin bu işleri 21 aralık 1986 da doğmuşum ama saat muallak annem 10 saat sancıdan sonra doğurmuş beni çok net hatırlamıyor
sabah 10 ile 11 çeyrek arasında bir yerde doğmuşum . mesela doğum saatini bilmeyenler nasıl buluyor
ben hep siyah giyerim en verimli dinamik olduğum renktir
renkli giyeceksemde elim morciverte gider
mor desen değil lacivert desen değil menekşe rengi vardır ya o renk ... siyah kadar severim onuda birde bana kiremit tonuyla haki,bej renkler yakışır kendimi o renklerde yükselmiş hissederim
mesela beyaz giydiğimde vallahi ruh gibi oluyorum rengim bile alacalı bulacalı oluyor hal böyle olunca ben nasıl dengelicem takıyla falan da olur mu çanta ayakkabıda mesela ...
erhan boğa
aşırı üşengeç ölümüne tembel ona birşey diycem de o kafasını zahmet edip çalıştıracak anlayacakta kalkıp yapacakta .... onun gönlünü bekleyene kadar kalkar ben yaparım abileride boğa 3 erkek kardeşler üçüde boğa vallahi aynılar yiyim içim yatım mod. insanın tüm enerjisini emiyor ağır kanlılıklarıyla ... o giyinirken bile fenalık geçiriyorum bir insan bu kadar yavaş olmamalı ya yasaklanmalı gerçekten