Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin verdiğin sitede hal edemedim
Sonra su sitede Haritanızda Element Hesaplama - Laya Holistic oturmuş kısır eşliğinde hesapladım su çıktım ya kız 😆😆 toprak ve hava eşit ateş en dusuk cıktı
Şu merkurden dolayı bi aklim karıştı merkür oğlakta gibi durutor ama orda kova da var hem havaya hem toprağa puan verdim aman ne ise işte... Sucul çıktım 😄😄@Skinkeyrlover
Kısır annem dün yapmıştı aşırı çok yedim glıten bir şişirdi beni 😂Süpermiş senin de 😍Bak ateş fazlalığı enerjilik demiş yes durmayı bilmek dmeil doğru hep zumba modundayımdır ben hatta hoca beni enerji vereyim diye başka seans derslerine bedava çağırıyordu gel de yap diye 😂But yoga yavaş geliyordu doğru. Suyla temas etmem gerekmiş kardeşim uyuz bunu desem şey der sen hiç banyo yapmıyorsun 😂Yapıyorum tabii ki bu arada her gün 😂Sadece o bir Başak 😂Hayal gücü iyi olmadığı için çekim yasasını iyi uygulayamıyormuş su eksikliği olanlar ya 😂Empatik değil diyor bir de aslında Empatik ve hayalperest buluyorum kendimi ama bilemedim şimdi 😂

Aşko öyle deme annem hiç inanmaz bana güler böyle şeylere o bile nee oldu her yer ama her yer Başak bütün arkadaşlarım ya da bir drhe gidiyorum Başak ya da en kötü yükseleni 😂Yogaya gidiyordum 2 kişi o kız da Başak çıktı 😂Su grubu da denk geliyor çok. Herhalde eksikler diye 😂Yanayım yanayım ateşlerde yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım 😂Ateşle oynuyorum Bihter 😂Pis Behlül 😂
Başaklar ❤ ben 😬
Bi ay bi yukselen bi güneşte olsun mutlaka acayip toparliyorlar beni ❤❤

Başaklar ❤ ben 😬
Bi ay bi yukselen bi güneşte olsun mutlaka acayip toparliyorlar beni ❤❤
Dark tarafları beni çekiyor herhalde bir tane daha benden çok oluyor herhalde 😂Kendilerine zararları da başkalarına çok bir şey yapmıyorlar sadece en yakınındakiler için bazen yorucu olabilir 😂Ben kova olmak isterdim bu arada terazi kova benziyor zaten de bence hiç yaşanmayacak burç rahatlıque 😂

Güzel bence ben oğlak severim. İstikrar, başarı, disiplin, çalışanlık 😂
Içten cok istikrarliyim cağnımmm 🤣🤣 disiplin başarı istikrar ne ararsan sonra iş yükselen balığma düşüyor paso yatış
😆😆😆
Sen benim oğlanı görcen asil yükselen terazi,güneşi kova ama öyle bi sorumluluk bilinci bende olsa simdiye ohooo prof olurdum,servisten inip ilk is watsappa bakiyor öğretmeni ne ödev vermiş 😬 az dinlenip herbiseyini ayarlayip yapiyor ödevini molasiz yardımsız ve daha 1.sınıf
Biz artik dalga geciyozzz 🤣🤣🤣 şuncaz kadar olamadık diye

Içten cok istikrarliyim cağnımmm 🤣🤣 disiplin başarı istikrar ne ararsan sonra iş yükselen balığma düşüyor paso yatış
😆😆😆
Sen benim oğlanı görcen asil yükselen terazi,güneşi kova ama öyle bi sorumluluk bilinci bende olsa simdiye ohooo prof olurdum,servisten inip ilk is watsappa bakiyor öğretmeni ne ödev vermiş 😬 az dinlenip herbiseyini ayarlayip yapiyor ödevini molasiz yardımsız ve daha 1.sınıf
Biz artik dalga geciyozzz 🤣🤣🤣 şuncaz kadar olamadık diye
Balık uiyyy ya 😂Gerçi bazı insanlar diyor ki balığa öyle demeyin suya götürür susuz getirir duygusal manipülasyon 😂Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallah 😂Başarılı bir boy geliyor. 😂Aslında bende şey de var düzenli yapma hasta olsam da etsem de skinkeyrimi neredeyse 5 yıldır yaparım none stop, sporuma devam ederim şu ara sağlık sorunlardan dr demesiyle ara bıraktım, ders konusu arada saldığım olurdu ama çalıştım mı da çalışırım. Bilemedim değişik 😂Mesajlardan bile bellidir belki kısa cevaplar değil işte ürün önereceksem aşırı ayrıntılı falan 😂Yani bir çıkarım yok buradan illa bir çıkarım falan olmasına gerek yok ya hiç yapmam yaparsam özenirim yani. Benim de oğlun gibi neyden geliyor bilmiyorum. 😂Teraziye aklı bir karış havada yüzeysel diyorlar ama bence bizim çalışkan bir yönümüz var ya bir de duygusal 😂

Son düzenleme:
Kısır annem dün yapmıştı aşırı çok yedim glıten bir şişirdi beni 😂Süpermiş senin de 😍Bak ateş fazlalığı enerjilik demiş yes durmayı bilmek dmeil doğru hep zumba modundayımdır ben hatta hoca beni enerji vereyim diye başka seans derslerine bedava çağırıyordu gel de yap diye 😂But yoga yavaş geliyordu doğru. Suyla temas etmem gerekmiş kardeşim uyuz bunu desem şey der sen hiç banyo yapmıyorsun 😂Yapıyorum tabii ki bu arada her gün 😂Sadece o bir Başak 😂Hayal gücü iyi olmadığı için çekim yasasını iyi uygulayamıyormuş su eksikliği olanlar ya 😂Empatik değil diyor bir de aslında Empatik ve hayalperest buluyorum kendimi ama bilemedim şimdi 😂
Sey yap mesela imajinasyonlarini 777 lerini 520 lerini su içerken banyo yaparken veya denizde yüzerken çoğalt bakalım nasıl isleyecek mantikken öyle bi fikir geldi
Bi fark oluşacak mi 😁

Sey yap mesela imajinasyonlarini 777 lerini 520 lerini su içerken banyo yaparken veya denizde yüzerken çoğalt bakalım nasıl isleyecek mantikken öyle bi fikir geldi
Bi fark oluşacak mi 😁
Okey görl 😂Toprağı da halletmem gerek 😂Çıplak ayak basayım toprağa tutmayın beni uyku da tutmadı zaten uyku düzenim düzelmişti tam gene bozdum ya 😂Siteye inip basacağım toprağa toprağımı dnegelemem gerek 😂Artık deli mi derler bilemem 😂Çiçeklerle ilgilenmek olabilir belki. 😂

Balık uiyyy ya 😂Gerçi bazı insanlar diyor ki başlığa öyle demeyin suya götürür susuz getirir duygusal manipülasyon 😂Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallah 😂Başarılı bir boy geliyor. 😂Aslında bende şey de var düzenli yapma hasta olsam da etsem de skinkeyrimi neredeyse 5 yıldır yaparım none stop, soruma devam ederim şu ara sağlık sorunlardan Dr demesiyle ara bıraktım, ders konusu arada saldığım olurdu ama çalıştım mı da çalışırım. Bilemedim değişik 😂Mesajlardan bile bellidir belki kısa cevaplar değil işte ürün önereceksem aşırı ayrıntılı falan 😂Yani bir çıkarım yok buradan illa bir çıkarım falan olmasına gerek yok ya hiç yapmam yaparsam özenirim yani. Benim de oğlun gibi neyden geliyor bilmiyorum. 😂Teraziye aklı bir karış havada yüzeysel diyorlar ama bence bizim çalışkan bir yönümüz var ya bir de duygusal 😂
Tabi hem balikta hem yengeclerde öyle bi gölge yanı var ama en cok yengeclerde var
Hatta bence 12 burcun icinde en sinsisi 😬
Hele gözü acik bir yengecse aman aman 😄 burda yengecler varsa alınmasın benim ayım da yengeç ha 🤣 o gölge yönlerimizi aşmak mühim olan.simdi gelip cemkirmesinler de 🤪
Terazi etkili kisileri de ekstra severim tammen kişisel haritamla alakali sanırım eğer ki hayatimda terazi etkili biri oluyorsa ben çok önemli gelişimler yaşarım bu hic şaşmaz,ne zaman bir terazi olduysa ben bir konuda aydınlanmisimdir ve hayatimda birsey ebediyen degismistir o yüzden benim için candir terazi ❤

Okey görl 😂Toprağı da halletmem gerek 😂Çıplak ayak basayım toprağa tutmayın beni uyku da tutmadı zaten uyku düzenim düzelmişti tam gene bozdum ya 😂Siteye inip basacağım toprağa toprağımı dnegelemem gerek 😂Artık deli mi derler bilemem 😂Çiçeklerle ilgilenmek olabilir belki. 😂
Puhahaha zaten su saate seni orda gören kendi deliliğini de sorgulasin boşversene 😄😄

Tabi hem balikta hem yengeclerde öyle bi gölge yanı var ama en cok yengeclerde var
Hatta bence 12 burcun icinde en sinsisi 😬
Hele gözü acik bir yengecse aman aman 😄 burda yengecler varsa alınmasın benim ayım da yengeç ha 🤣 o gölge yönlerimizi aşmak mühim olan.simdi gelip cemkirmesinler de 🤪
Terazi etkili kisileri de ekstra severim tammen kişisel haritamla alakali sanırım eğer ki hayatimda terazi etkili biri oluyorsa ben çok önemli gelişimler yaşarım bu hic şaşmaz,ne zaman bir terazi olduysa ben bir konuda aydınlanmisimdir ve hayatimda birsey ebediyen degismistir o yüzden benim için candir terazi ❤
Ben de seviyorum ya terazi cute 😂Fazla flörtöz bulunuyor genelde ama 😂Flörtöz olmayan shy tek terazi benim galiba 😂Yengeç evet bence başarılı insanlar oluyorlar yengeçler. Yöntemleri tartışılır tabii de 😂

Ben boğa burcuyum iniyorum şimdi derse kaç tamam mi 🤣🤣🤣 oğlak başaksa zararsız 😂😂
Boğa kankitom var bir tane 😂Yemek yemeyi çok severler. Bir hotlık durumu onlarda da var bir akrep kadar olmasa da 😂Sence boğa big no mu 😂Bir çakitoluk bencillik mi var ondan mı 😂Yokse tembellik mi var 😂Ay ben severdim aslında. 😂

Seviyoruz bacım seni, frekansına öldüğüm :KK70:
Kızlar Dermoskin'in şampuanları nasıl? Erkekler için olan şampuanını eşime alayım mı? Saçlarını uzatmaya karar verdi de kendileri :21:
dermoskinin şampuanıda iyi ama şahsen gidip kesin almalıyım demedim hiç diğer ürünleri gibi swisso var dökülme önleyici yenileyici şampuan eczanede satılan o daha cazip geldi nedense gözüme :KK70:
Süper olmuş gerçekten şarkı bayıldım 😂Astrology masterdan baktım. Bende yay çok ya ondan öyle oldu 😂Su ve toprağı dengelemek gerek de mi 😂520 777 tektaşlar gelsin. Ben bir para mıknatısıyım 😂
yaa bana da öğretin bu işleri 21 aralık 1986 da doğmuşum ama saat muallak annem 10 saat sancıdan sonra doğurmuş beni çok net hatırlamıyor :KK70: sabah 10 ile 11 çeyrek arasında bir yerde doğmuşum . mesela doğum saatini bilmeyenler nasıl buluyor
Evet işe renklerden başlayabilirsin giyiminde,daha toprak ve mavi renkleri
Koku olarak da yine sucul ve toprak kokuları olabilir mesela
Ben kesin full toprak çekerim 😄 bi bakayım
ben hep siyah giyerim en verimli dinamik olduğum renktir :KK70: renkli giyeceksemde elim morciverte gider :KK70: mor desen değil lacivert desen değil menekşe rengi vardır ya o renk ... siyah kadar severim onuda birde bana kiremit tonuyla haki,bej renkler yakışır kendimi o renklerde yükselmiş hissederim :KK70: mesela beyaz giydiğimde vallahi ruh gibi oluyorum rengim bile alacalı bulacalı oluyor hal böyle olunca ben nasıl dengelicem takıyla falan da olur mu çanta ayakkabıda mesela ...
Boğa kankitom var bir tane 😂Yemek yemeyi çok severler. Bir hotlık durumu onlarda da var bir akrep kadar olmasa da 😂Sence boğa big no mu 😂Bir çakitoluk bencillik mi var ondan mı 😂Yokse tembellik mi var 😂Ay ben severdim aslında. 😂
erhan boğa :KK70: aşırı üşengeç ölümüne tembel ona birşey diycem de o kafasını zahmet edip çalıştıracak anlayacakta kalkıp yapacakta .... onun gönlünü bekleyene kadar kalkar ben yaparım abileride boğa 3 erkek kardeşler üçüde boğa vallahi aynılar yiyim içim yatım mod. insanın tüm enerjisini emiyor ağır kanlılıklarıyla ... o giyinirken bile fenalık geçiriyorum bir insan bu kadar yavaş olmamalı ya yasaklanmalı gerçekten

Günaydın kızlarrrrrr

Cream co ha dayanamadım denedim dün akşam ve bu sabah

Kıvamı resmen jele yakın serum değil de purest var ya elimde. Ondan sonra bu daha dokulu yoğun ve daha güzel geldi beğendim valla purest yerine bunu alırım

Onun dışında tester nemlendirici yollamışlardı buna öyle bayılmadım almam normal boyunu

Watsons indirimleri de çok çok iyi inşallah bi uğrayacağım.bakalom

Keyiflerine bir ayrı düşkün oluyorlar bide acayip kısmetli olurlar hem kendilerine hem çevrelerine,doğal bir bereketleri var

dermoskinin şampuanıda iyi ama şahsen gidip kesin almalıyım demedim hiç diğer ürünleri gibi swisso var dökülme önleyici yenileyici şampuan eczanede satılan o daha cazip geldi nedense gözüme :KK70:

yaa bana da öğretin bu işleri 21 aralık 1986 da doğmuşum ama saat muallak annem 10 saat sancıdan sonra doğurmuş beni çok net hatırlamıyor :KK70: sabah 10 ile 11 çeyrek arasında bir yerde doğmuşum . mesela doğum saatini bilmeyenler nasıl buluyor

ben hep siyah giyerim en verimli dinamik olduğum renktir :KK70: renkli giyeceksemde elim morciverte gider :KK70: mor desen değil lacivert desen değil menekşe rengi vardır ya o renk ... siyah kadar severim onuda birde bana kiremit tonuyla haki,bej renkler yakışır kendimi o renklerde yükselmiş hissederim :KK70: mesela beyaz giydiğimde vallahi ruh gibi oluyorum rengim bile alacalı bulacalı oluyor hal böyle olunca ben nasıl dengelicem takıyla falan da olur mu çanta ayakkabıda mesela ...

erhan boğa :KK70: aşırı üşengeç ölümüne tembel ona birşey diycem de o kafasını zahmet edip çalıştıracak anlayacakta kalkıp yapacakta .... onun gönlünü bekleyene kadar kalkar ben yaparım abileride boğa 3 erkek kardeşler üçüde boğa vallahi aynılar yiyim içim yatım mod. insanın tüm enerjisini emiyor ağır kanlılıklarıyla ... o giyinirken bile fenalık geçiriyorum bir insan bu kadar yavaş olmamalı ya yasaklanmalı gerçekten
Saatini bilmeyenler genellikle öğlen 12.00 diye ayarlayıp bakıyorlar ama ne kadar doğru veri olur bilmiyorum,senin burcun neydi 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X