Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saatini bilmeyenler genellikle öğlen 12.00 diye ayarlayıp bakıyorlar ama ne kadar doğru veri olur bilmiyorum,senin burcun neydi 😁
burcum yay :KK70: öyle doğru sonuç vermez ya yarım saat bile farkediyor
acaba bilmeyenler nasıl buluyor onu bulmam lazım :KK70:

Günaydın kızlarrrrrr

Cream co ha dayanamadım denedim dün akşam ve bu sabah

Kıvamı resmen jele yakın serum değil de purest var ya elimde. Ondan sonra bu daha dokulu yoğun ve daha güzel geldi beğendim valla purest yerine bunu alırım

Onun dışında tester nemlendirici yollamışlardı buna öyle bayılmadım almam normal boyunu

Watsons indirimleri de çok çok iyi inşallah bi uğrayacağım.bakalom
Cream Co'nun serumunu paylaşmıştın ama büyütüp içeriğini okumadım, neydi o?
Watsons'ta indirim sadece online ve mobile özel bilgin olsun. Mağazada yok.

stokladıklarım
La Roche Posay Anthelios Anti Imperfections Krem SPF 50 Güneş Kremi 50 ml Yorumları yazın aşırı sıcaklarda çok terlediğim dönem bunu kullanıyorum
bazende bunu Heliocare Ultra 90 Gel SPF 50+ 50 ml Sunscreen Güneş Kremi Yorumları, Fiyatı - Trendyol

daha normal gündelik zamanda bunu kullanıyorum La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Tinted Güneş Kremi SPF 50+ 50 ml Yorumları - Trendyol

kışın bunu kullanıyorum Heliocare Advanced Spf 50 Gel 50 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

bu zaten her gece kullandığım şey Dermoskin Be Bright Arbutin Kompleks Krem 33 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol

birde tabiikiii favori nemlendiricim bu

dikkat ettiyseniz effectha gittikçe artıyor :KK43:

siberianı ve svr serumumu zaten yedeklemiştim 1 er tane. hiç açılmamış salisilik asitim var yeşil enzim peelingim biterse kırmızı olanı alırım belki almam yine yeşil alırım o kadar ... artık kafam rahat

Tamam tamam buldum, azıcık araştırmayla her şey bulunuyor :KK70:
1667471212965.png

E Purest'in peptit serumundan daha kıvamlı demişsin yesa yesa yani bir serum daha ne kadar kıvamlı olabilir ki, şaşırdım. Bendeki Purest peptit krem gibi aşırı güzel bir ürün. Ben aldıktan sonra içerik mi değişti acaba?

Beybi bu da mı sarımtrak?
dikkat ettiyseniz effectha gittikçe artıyor :KK43:
Ben N11'de kupon toplayıp almayı düşünüyorum. Saat 20.00'de tık hızında kuponlar var. Eskiden istediğimiz kadar kupon biriktiriyorduk ama dün denedim sadece bir tane aldırdı. Bu akşam iyi bir kupon kapıp EffectHA alayım.

Dermoskin göz çevresini Evde Eczane'den alacağım, en iyi fiyat orada.

Hani sen bana demiştin ya yüzün kuruya dönük, kuru ciltler için olan ürünleri de alabilirsin kışın diye. Dün gece EffectHA'nın kremlerine baktım da içerik olarak yağlı ciltler için olanı daha zengin geldi bana, yanılıyor muyum? Sence senin aldığını mı alayım, kuru ciltler için olanını mı?

Beybi bu da mı sarımtrak?

Ben N11'de kupon toplayıp almayı düşünüyorum. Saat 20.00'de tık hızında kuponlar var. Eskiden istediğimiz kadar kupon biriktiriyorduk ama dün denedim sadece bir tane aldırdı. Bu akşam iyi bir kupon kapıp EffectHA alayım.

Dermoskin göz çevresini Evde Eczane'den alacağım, en iyi fiyat orada.

Hani sen bana demiştin ya yüzün kuruya dönük, kuru ciltler için olan ürünleri de alabilirsin kışın diye. Dün gece EffectHA'nın kremlerine baktım da içerik olarak yağlı ciltler için olanı daha zengin geldi bana, yanılıyor muyum? Sence senin aldığını mı alayım, kuru ciltler için olanını mı?
effecthada yağlı cilt olanını alabilirsin svr den memnun kalışından yola çıkıyorum ,svrnin daha kışa uygun versiyonu gibi düşün onu hani şey gibi yeşil gündüz svr,akşam gece kremi nasıl olurdu svr nin :KK70: onun gibi efectha yağlı versiyonu .

effecthada yağlı cilt olanını alabilirsin svr den memnun kalışından yola çıkıyorum ,svrnin daha kışa uygun versiyonu gibi düşün onu hani şey gibi yeşil gündüz svr,akşam gece kremi nasıl olurdu svr nin :KK70: onun gibi efectha yağlı versiyonu .
Ben artık SVR'ı kullanmaya kıyamıyorum. Hemen bir tane de yedeklemem lazım onu. Yaz kış kurtarıcım oldu. Yazın rutinimin tek ürünü SVR. Şimdi rutinimi coşturduğum için kendilerine pek dokunmuyorum.

Ben artık SVR'ı kullanmaya kıyamıyorum. Hemen bir tane de yedeklemem lazım onu. Yaz kış kurtarıcım oldu. Yazın rutinimin tek ürünü SVR. Şimdi rutinimi coşturduğum için kendilerine pek dokunmuyorum.
bende svr dün bitti yeniyi açmadım sabah effectha kullanıyorum akşam dermoskin :KK70: yazın sıcakta svr kullanırım çok pahalandı çok ah ah ilk aldığımda yarı fiyatdı düşünebiliyormusun :KK43:

Centella alışverişimin hediyesi olarak böyle bir şey geldi. Türkçe açıklama yok şükür 😂 sitede de bulamadım ki okuyayım. Bilen, kullanan varsa beni bi' aydınlatsın beybiler.
bu güzel bir üründür hassas ve akneye meyilli ciltlere uygun

bende svr dün bitti yeniyi açmadım sabah effectha kullanıyorum akşam dermoskin :KK70: yazın sıcakta svr kullanırım çok pahalandı çok ah ah ilk aldığımda yarı fiyatdı düşünebiliyormusun :KK43:
Neye yetişelim, neyi stoklayalım şaşırdık. Ben 160'a almıştım, 220 şimdi.
Dermoskin'in hangi kremini kullanıyorsun ki, her akşam arbutin kullanmadığını düşünerek soruyorum. Krem kullanmayan tek topik üyesi ben miyim acaba? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama bana serumların verdiği nem yetiyor. Krem kullanıp serumu kilitlemek mi lazım acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X