Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biliyorum o hissi , nemsizlikten içi çekilmişti neme doydu o doluluk hissi o ,sonra peptitinde dolgunluk hissi vardır bağ doku güçlendirme görevi olduğu için en başından doğru adımların hepsi birbiriyle bağlantılı hiç biri tek başına fayda etmezdi
İçi çekilmişti gerçekten :KK70:
Hepsinin birbirini destekleyerek bunu yapmaları maddi olarak çok kötü.

İçi çekilmişti gerçekten :KK70:
Hepsinin birbirini destekleyerek bunu yapmaları maddi olarak çok kötü.
şimdi bundan sonra daha kolay olur, yeni ürünler çıkıyor hepsi bir arada içerikler :KK66: 2-3 ürünle 5-6 ürünün verdiği etkiyi alabileceksin ,birde ilk kez bariyerini güçlendirmeye çalıştın o süreç seni yordu, şimdi sağlıklı cilt varya daha çok ve hızlı verimde alırsın ,bundan sonrası en azından senin için daha iyi kolay olacak

Japonca mı Çince mi anlamadım ki :KK70:
İngilizce olduğunu düşündüğüm kısımda ise salisilic gibi bir kelime yok. Fotoğrafını çekeyim dedim de yazılar çok küçük net çıkmıyor. Bunu çözse çözse tatlicincap tatlicincap çözer :KK70:
Henuz topigr bakamadim. Etiketi gordum. Gorsel ya da urun linki atarsan bakayim canim.

şimdi bundan sonra daha kolay olur, yeni ürünler çıkıyor hepsi bir arada içerikler :KK66: 2-3 ürünle 5-6 ürünün verdiği etkiyi alabileceksin ,birde ilk kez bariyerini güçlendirmeye çalıştın o süreç seni yordu, şimdi sağlıklı cilt varya daha çok ve hızlı verimde alırsın ,bundan sonrası en azından senin için daha iyi kolay olacak
O yeni çıkan ürünleri hemen bizimle paylaş olur mu? Cahillikten görmeyiz ya da fark etmeyiz, dürtükle bizi :KK70:
Henuz topigr bakamadim. Etiketi gordum. Gorsel ya da urun linki atarsan bakayim canim.
Cevabın için teşekkür ederim cincap :21: ordinaryus Nisa büyük kutudakini buldu, okudum beybi.

O yeni çıkan ürünleri hemen bizimle paylaş olur mu? Cahillikten görmeyiz ya da fark etmeyiz, dürtükle bizi :KK70:

Cevabın için teşekkür ederim cincap :21: ordinaryus Nisa büyük kutudakini buldu, okudum beybi.
estağfurullah canım, tabiiki denk geldiğim güzel bulduğum şeylerin haberini veririm :KK66:

estağfurullah canım, tabiiki denk geldiğim güzel bulduğum şeylerin haberini veririm :KK66:
Canım Effectha içinde peptitler de var değil mi? Ayrıca peptit almaya gerek yok sanırım. Bir de ben geçen link atmıştım, effectha serumu ile kremini birlikte alayım diye. O serum da cilt dolgunluğuna katkı sağlar mı sence? (telefondan yazdığım için serum linkini bulamadım)

stokladıklarım
La Roche Posay Anthelios Anti Imperfections Krem SPF 50 Güneş Kremi 50 ml Yorumları yazın aşırı sıcaklarda çok terlediğim dönem bunu kullanıyorum
bazende bunu Heliocare Ultra 90 Gel SPF 50+ 50 ml Sunscreen Güneş Kremi Yorumları, Fiyatı - Trendyol

daha normal gündelik zamanda bunu kullanıyorum La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Tinted Güneş Kremi SPF 50+ 50 ml Yorumları - Trendyol

kışın bunu kullanıyorum Heliocare Advanced Spf 50 Gel 50 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

bu zaten her gece kullandığım şey Dermoskin Be Bright Arbutin Kompleks Krem 33 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol

birde tabiikiii favori nemlendiricim bu

dikkat ettiyseniz effectha gittikçe artıyor :KK43:

siberianı ve svr serumumu zaten yedeklemiştim 1 er tane. hiç açılmamış salisilik asitim var yeşil enzim peelingim biterse kırmızı olanı alırım belki almam yine yeşil alırım o kadar ... artık kafam rahat
Offff yaaa bi kac ay sonra fiyatını düşünmek bile istemiyorum 😭

Canım Effectha içinde peptitler de var değil mi? Ayrıca peptit almaya gerek yok sanırım. Bir de ben geçen link atmıştım, effectha serumu ile kremini birlikte alayım diye. O serum da cilt dolgunluğuna katkı sağlar mı sence? (telefondan yazdığım için serum linkini bulamadım)
o serum çok güzeldi hatırlıyorum, emin ol seriden ne kullansan memnun kalacaksın ihtiyaçlarını karşılayacak, içeriği çok zengin

Gördün mü, SVR Trendyol'da 50 TL zamlanmış. N11'de 66 TL zamlanmış. İndirim günlerinden önce iyi bindirim yapmışlar!!!
aynen öyle indirim günüde bizi aptal yerine koyup arttırdıklarını indiriyorlar :KK43:

Allah rahmet eylesn

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Başın sağ olsun kuzum. Sağlıkla kullan ürünlerini.

Kizlar size ayrica tesekkur etmemisim. Sagolun; Allah size guzel omurler versin. 🌸

ne kadar gerizekalı insanlar var ya... ahseni servise bindirirken sitede yan blokta oturan bir kadın senin adın neydi dedi bana ,bilgisayarla ilgili birşey olduğunda eşine söylüyorduk dedi nisayım dedim. doğursana bir tane neden doğurmuyorsun geçen gün eşine ya 2. yi doğurrtturt ya da 2. kadın al dedim dedi

kalakaldım öyle öyle kaldım :KK57: sonra toparladım ahahha o ikisinede yok demiştir dedim güldüm geçtim şimdi eve çıktım erhanı aradım komşu böyle dedi bu kim diye
vallahi hatırlamıyorum dedi :KK70: hayır dediyse gerçekten ne cüret ne hadle sana bu teklifte bu akılda bulunuyor onu anlamadım da dedim. demiş olsa ağzının payını alırdı ama demedi söylese hatırlarım unutulacak cümlemi hiç dedi. bu kadın gerizekalı mı dangalak mı ne şimdi ben anlamadım lafa bak.... münasebetsiz terbiyesiz :KK70: sinir oldum ne diyeceğimide bilemedim içimde kaldı ay

Dun bunu okudugumda hayatimda ilk defa kadin kadinin dusmani dedim. Some KK side effects.

Bunu degil de; Koroplastin banuo icin ayri, diger yuzeyler icin ayri olan temizlik havlusunu kullaniyorum. Gayet memnunum.

reglim ve aklıma çindeki ölçülü pedler geldi keşke olsa da alsam dedim :KK70: duyurulur

Ay hadi insallah. Mesaj alinmistir. 🤣

Ya benim sayfada sürekli reklam var hem de kocaman! Bir mesaj okurken bile sayfa kayıyor, o derece rahatsız edici olmaya başladı artık.

Safari mi kullaniyorsun? Bende de surekli olunca gecen aylarda Kazen’e yazdim. Baska tarayici kullan demisti.

:KK70:

Rica ederim; keske bir katkim olsaydi.

Astrolojiyle ilgili yazismalariniza cok guldum.

Bir de; sanirim grubun simgesi olarak bir sey belirlenmemis. Gozden kacirmadim insallah. :halay::KK70::KK70::KK70:

Kizlar size ayrica tesekkur etmemisim. Sagolun; Allah size guzel omurler versin. 🌸

Dun bunu okudugumda hayatimda ilk defa kadin kadinin dusmani dedim. Some KK side effects.

Bunu degil de; Koroplastin banuo icin ayri, diger yuzeyler icin ayri olan temizlik havlusunu kullaniyorum. Gayet memnunum.

Safari mi kullaniyorsun? Bende de surekli olunca gecen aylarda Kazen’e yazdim. Baska tarayici kullan demisti.

Bir de; sanirim grubun simgesi olarak bir sey belirlenmemis. Gozden kacirmadim insallah. :halay::KK70::KK70::KK70:
koroplastı kullanıyordum bende sarı paketde olanı hemen bitiyor dedim 300 lü anca yeter bana :KK70: koroplastın varmı böyle 300 lüsü varsa ondan da alıcam

koroplastı kullanıyordum bende sarı paketde olanı hemen bitiyor dedim 300 lü anca yeter bana :KK70: koroplastın varmı böyle 300 lüsü varsa ondan da alıcam
Ben topluca alinca 300’lu oluyor. 🤣

Box’li olanlarin performansindan memnun kalmamistim. Farkli markaydi gerci. Kutu acilinca mendiller hizlica kuruyor. Hele bir de kapagin bozulmasi sorunu var ki dusman basina.

Koroplast daha kalin ve buyuk bu arada. :KK70:

600 olmaz ya, indirim illaki olur ya da başka markalara bakacağız artık. Dermoskin bile Solante'den ucuz, iyice şeyini çıkardılar artık.
Öfff evet zamların cıvkı çıktı artık. Eskiden ne güzel ihtiyacım olduğunda birer tane alırdım. Ben daha kışlık yağ, un, şeker stoğu yapıcm🤦‍♀️ İflasşov

Ben şöyle bişey önerdim başka da öneren çıkmadı 🤷🏻‍♀️ varsa şöyle minimal şık birşey önerin yahu

Ben şöyle bişey önerdim başka da öneren çıkmadı 🤷🏻‍♀️ varsa şöyle minimal şık birşey önerin yahu

Ben taki insani degilim.

Alyans, pirlanta yuzuklerim ve bilekligim haric her sey kasada. Ayrica altin, gumus harici alerjim var.

Arkadaslarin onerisini bekleyelim. :halay:

Su kil maskeleri Fiddy icin uygun mu?

Eklentiler

• 9BD4C78A-3DD4-40E8-9782-4A7191B6DFF9.png
    9BD4C78A-3DD4-40E8-9782-4A7191B6DFF9.png
    183,8 KB · Görüntüleme: 17
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X