- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
Evet nisaya dedim ki sepya güven vermedi bide sen alHem bizim yorumlamamızı beğenmiyor hem de bize enerjileri yok diyor. Oy anammmm çoh üskünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nisaya dedim ki sepya güven vermedi bide sen alHem bizim yorumlamamızı beğenmiyor hem de bize enerjileri yok diyor. Oy anammmm çoh üskünüm
Frekansımın yuksekliginden haberin yok galibası ben öyle şeyler kolay kolay etmem ❤haydiii kavga edin .haydi yolun birbirinizi.kan istiyorummmm vahşetttt istiyorummmmm
Şöyle bi' düşündüm de ay yok ya, başkası olsa belki düşünebilirim ama Kova olmaz Hem benim kadar kavga gürültü sevmeyen biri daha var mıdır? Minnoş ve tatlılık abidesiyim ben
heee biliyommmmm.klas naif bir salon kadınısın.bize çekmemişsinnn.Frekansımın yuksekliginden haberin yok galibası ben öyle şeyler kolay kolay etmem ❤
Seviyoruz bacım seni, frekansına öldüğümFrekansımın yuksekliginden haberin yok galibası ben öyle şeyler kolay kolay etmem ❤
hiç denemedim ama iyidir sanırım.Seviyoruz bacım seni, frekansına öldüğüm
Kızlar Dermoskin'in şampuanları nasıl? Erkekler için olan şampuanını eşime alayım mı? Saçlarını uzatmaya karar verdi de kendileri
Liste kalabalık Ceyhiç denemedim ama iyidir sanırım.
Süper olmuş gerçekten şarkı bayıldım Astrology masterdan baktım. Bende yay çok ya ondan öyle oldu Su ve toprağı dengelemek gerek de mi 520 777 tektaşlar gelsin. Ben bir para mıknatısıyımOhh be bir ferahlama geldi
Bu ne ateş bebeğim nerden yaptın bunu linkle bizi ...
Nisa da beğendi bi ara alalım takalım
Fazla tek taş göz çıkarmaz
Enerjileri farklı bir yöne verilmiş ama kollektif bilinçle hepimiz birlik olarak enerjimizi güzel bir yöne çeviriyoruz"Enerjileri yok" demeyecen, "yok" denmez, no olumsuz içerik nooo
Evet işe renklerden başlayabilirsin giyiminde,daha toprak ve mavi renkleriSüper olmuş gerçekten şarkı bayıldım Astrology masterdan baktım. Bende yay çok ya ondan öyle oldu Su ve toprağı dengelemek gerek de mi 520 777 tektaşlar gelsin. Ben bir para mıknatısıyım
Enerji var sosyallik var ama toprak yok köklenemek ve devamlılık yok ve sudan dolayı da sezgiler kuvvetli değil Aslında gözlem gücüm çok kuvvetlidir ve söylediklerim çıkar ve insanlar şaşırır der sezgileri çok kuvvetli diye ama no sevgilerden ve hislerden değil de somut verilerden fark ederim onda da avantaj fil hafızam Gerçi yaşlandım ve b12 de nanay düştü iyice hafızam İptal iptal Ay benim bir de en sevdiğim renk turuncu ya çok severim ateşim az gibi Sucul kokular are my babies zaten Toprak ve su elementi yoga patlatayım Çok su içmek ve toprağa basmak ağaçlara sarılmak falan çok iyi geliyormuş. Ben yapıyordum bilmeden Toprak iyidir ya ben hep topraklara çekiliyorum hayatımda toprak harici kimse yok gibiEvet işe renklerden başlayabilirsin giyiminde,daha toprak ve mavi renkleri
Koku olarak da yine sucul ve toprak kokuları olabilir mesela
Ben kesin full toprak çekerim bi bakayım
88 zengoyum 88 daha da zengolaşabilirim 777Ben bir para mıknatısıyım
ben varımhayatımda toprak harici kimse yok gibi
Sen istisnasın sanaltimas bitmez bende yak söndür diyeceğim yeterince ateşim daha da yanmayayım sen de aslansın sen de ateşsin Başak kankim var nişanlısının da yükseleni başakmış dedim eyvah eyvah Müstehak inşallah güneş Başak yükselen Başak ay Başak bir boy friendin olsun dedi Dedim yeto dur bu nasıl bir bedduadır88 zengoyum 88 daha da zengolaşabilirim 777
ben varım
Evlerden ırakBaşak kankim var nişanlısının da yükseleni başakmış dedim eyvah eyvah
Aşko öyle deme annem hiç inanmaz bana güler böyle şeylere o bile nee oldu her yer ama her yer Başak bütün arkadaşlarım ya da bir drhe gidiyorum Başak ya da en kötü yükseleni Yogaya gidiyordum 2 kişi o kız da Başak çıktı Su grubu da denk geliyor çok. Herhalde eksikler diye Yanayım yanayım ateşlerde yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım Ateşle oynuyorum Bihter Pis BehlülEvlerden ırak
Bu arada benim de en sevdiğim renk turunjuuu kelebeğin ateşe yürümesi gibiyim, eyvahlar olsun skingörl