- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Sevindim beğenmene. Bakayım ben de teşekkür ediyorumC ceycey0406 saç bakım ürünleri için çok teşekkürler 3 tanesini aldım ve 3 kez kullandım. Saçlarımda belirgin bir parlaklık sakinleşme ve yumuşaklık oldu.
Kuaförden aldığın kreatin trendyolda 123 tl ve 3 al 2 öde kampanyası var.
değil mi yaBen iç Anadolu’da yaşıyorum biz de mor lahanaya kara lahana diyoruzgerçi kara lahana da yeşil değil mi?
İşin tuhaf tarafı Karadeniz’de kara lahana denilen bitki de koyu yeşil renklideğil mi yabirçok kişi kara lahana diyor , erhan bende kara lahana biliyorum onu dedi mor lahanaya resmen haksızlık bu ,düşünsene sen mor ol kalkıp sana kara desinler
Bir karalahana çorbası olsa da içsek ahhh ahhhİşin tuhaf tarafı Karadeniz’de kara lahana denilen bitki de koyu yeşil renkligaliba kara lahana kara Murat gibi birşey, herkesin dilinde ama gören duyan bilen yok
Çorbasını içmedim de sarmasını yedimBir karalahana çorbası olsa da içsek ahhh ahhh
Sarmasını en son Sinop da yedim. Tadı damağımda kaldı.Çorbasını içmedim de sarmasını yedim
Olsa da yesek
Hadi toplanın Sinop’a gidiyoruzSarmasını en son Sinop da yedim. Tadı damağımda kaldı.
Hiç fikrim yok. Nisa görürse o cevaplar.Bu nasıl sizce? Kullanan var mı?
güneş kremi konusunda çok önyargılıyım sadece eczanede satılan güneş kremleri tercihim ve öneririm açıkcasıBu nasıl sizce? Kullanan var mı?
Kayınvalidem bi de güzel yaparki vallaBir karalahana çorbası olsa da içsek ahhh ahhh
Ben kullandım. Hem de 3 tane. But no diyorum.Gözlerimi çok yaktı benim ama zaten yakmayan güneş kremi de çok az içinde kimyasal filtreler içeren bu da hibrit filtreli zaten. Bayağı yoğun yapılı. Çok ince ürünlere alıştığım için böyle demiyorum az yoğun değil bayağı bayağı yoğun. Soyulmuştu bir de. Yine all skin types olan spf 50 bundan bir tık daha iyi. Ondan da 1 tane kullandım. O da gene gözümü yaktı yapısı ince değil ama spf 100 e göre gene daha ince. Soyulmamıştı bu.Yani meh gene bayılmasın. Dry touche spf50den de olandan da 1 tane bitirdim. O çok güzeldi bak. Gözümü yaktı ama göz çevreme yakmayan başka bir tane güneş kremi sürüp severek kullanmıştım. Tekrar alırım. Yapısı güzel. Dry touche olarak çok beğendim. Bazıları Dry touche deyip hiç de olmuyor bayağı bir parlak oluyor bazıları ise beni aşırı aşırı kurutuyor çok çok yağlılara uygun oluyor bunda aşırı kurutma da olmadı ama gene de Dry toucheın hakkını da veriyor gene de.Bu nasıl sizce? Kullanan var mı?
Okey Mesaj alınmıştırgüneş kremi konusunda çok önyargılıyım sadece eczanede satılan güneş kremleri tercihim ve öneririm açıkcası
Bunu almayam o zamanBen kullandım. Hem de 3 tane. But no diyorum.Gözlerimi çok yaktı benim ama zaten yakmayan güneş kremi de çok az içinde kimyasal filtreler içeren bu da hibrit filtreli zaten. Bayağı yoğun yapılı. Çok ince ürünlere alıştığım için böyle demiyorum az yoğun değil bayağı bayağı yoğun. Soyulmuştu bir de. Yine all skin types olan spf 50 bundan bir tık daha iyi. Ondan da 1 tane kullandım. O da gene gözümü yaktı yapısı ince değil ama spf 100 e göre gene daha ince. Soyulmamıştı bu.Yani meh gene bayılmasın. Dry touche spf50den de olandan da 1 tane bitirdim. O çok güzeldi bak. Gözümü yaktı ama göz çevreme yakmayan başka bir tane güneş kremi sürüp severek kullanmıştım. Tekrar alırım. Yapısı güzel. Dry touche olarak çok beğendim. Bazıları Dry touche deyip hiç de olmuyor bayağı bir parlak oluyor bazıları ise beni aşırı aşırı kurutuyor çok çok yağlılara uygun oluyor bunda aşırı kurutma da olmadı ama gene de Dry toucheın hakkını da veriyor gene de.
Yani ben bir ara şey kafasındayım yeto skinkeyere çok para harcadım pandemi falan gene skinkeyrimi yapıyordum hiç bırakmadım en hasta hallerimde evime o zaman daha uygun fiyatlı olsun konforlu olmasa da olur falan diyordum ondan 3 tane kullandım yani ama şuan ols ahadi 1 tane kullandım neden 2 tane daha alıdm bilmiyorum tuhaf kafalarBunu almayam o zaman
All skin 50 kullanmıştım bende zeytinyağı sürmüşüm gibi gezdim parıl parılYani ben bir ara şey kafasındayım yeto skinkeyere çok para harcadım pandemi falan gene skinkeyrimi yapıyordum hiç bırakmadım en hasta hallerimde evime o zaman daha uygun fiyatlı olsun konforlu olmasa da olur falan diyordum ondan 3 tane kullandım yani ama şuan ols ahadi 1 tane kullandım neden 2 tane daha alıdm bilmiyorum tuhaf kafalarEn kötüsü bu bence. All skin 50 dediğim giib gene buna göre bayağı iyi. Almam ama onu da. Dry touche olan güzel ama o olabilir gerçekten. Onu alırım bir daha.
Aynen 100 ondan bin beter düşün aşko nasıl olduğunu.All skin 50 kullanmıştım bende zeytinyağı sürmüşüm gibi gezdim parıl parıl
ben de aldım az önce 3 al iki öde kampanyasıyla.çok iyi fiyata geldi.kuaförüm 1.5 ay önce 140 a vermşti tanesini.şimdi en az 160 isterdi.3 ü 247 ye geldi valla harika fiyat.teşekkür ediyorum.yaza kadar artık ihtiyacım olmaz.C ceycey0406 saç bakım ürünleri için çok teşekkürler 3 tanesini aldım ve 3 kez kullandım. Saçlarımda belirgin bir parlaklık sakinleşme ve yumuşaklık oldu.
Kuaförden aldığın kreatin trendyolda 123 tl ve 3 al 2 öde kampanyası var.
ben de aldım az önce 3 al iki öde kampanyasıyla.çok iyi fiyata geldi.kuaförüm 1.5 ay önce 140 a vermşti tanesini.şimdi en az 160 isterdi.3 ü 247 ye geldi valla harika fiyat.teşekkür ediyorum.yaza kadar artık ihtiyacım olmaz.