Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ceycey biz de arkadasla senin keratin sutunden aldık

yanına da bır sampuan aldık tuzsuz bunu bolusecegız

3 al 2 ode kampanyası bugun son 250 tl ye 3 urun aldık ben 125 o 125 verecek :)
İyi yapmışsın. O firmanın ürünleri harika. Ankara’nın lüks kuaför salonlarında kullanılıyor.

Merhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.

Eklentiler

• 5FA53376-665C-46E0-B412-7F46B8E6597E.jpeg
    280,1 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin. Dermoeczanem di değil mi evet orijinal ürünleri. Hayırlı olsun.

Canım ben ürünleri kaçırmısım . Bulamadım da zahmet olmazsa uygun bir anında yeniden paylaşır mısın
Bende ki bu . 3 tane aldım trendyoldan kampanyayla. Henüz kargolanmadı

Eklentiler

• C68FFD43-E7AC-433F-A516-7187D10C92DF.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 35
Başın sağolsun

Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin. Dermoeczanem di değil mi evet orijinal ürünleri. Hayırlı olsun.

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.

Başın sağolsun canım

başın sağolsun...

başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin

Tesekkur ederim hanimlar. Allah razi olsun, sizler sagolun.

İyi yapmışsın. O firmanın ürünleri harika. Ankara’nın lüks kuaför salonlarında kullanılıyor.

Batıkentte bi kuaföre gittim arkadaş tavsiyesi

Bi de kampanaya yapmışlar kesim artı keratin 250 tl

Inanılmaz memnun kaldım saçım resmen kendine geldi

O satacaktı bana 120 tl ye aslında alacaktım ama arkadaşa görseli gönderdim 3 al 2 öde var beraber alalım falan deyince böyle oldu

Merhaba görl adı ne acaba kuaförün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…