- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
İyi yapmışsın. O firmanın ürünleri harika. Ankara’nın lüks kuaför salonlarında kullanılıyor.ceycey biz de arkadasla senin keratin sutunden aldık
yanına da bır sampuan aldık tuzsuz bunu bolusecegız
3 al 2 ode kampanyası bugun son 250 tl ye 3 urun aldık ben 125 o 125 verecek :)
Başın sağolsunMerhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin. Dermoeczanem di değil mi evet orijinal ürünleri. Hayırlı olsun.Merhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.Merhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
Başın sağolsun canımMerhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
başın sağolsun...Merhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
Canım ben ürünleri kaçırmısım . Bulamadım da zahmet olmazsa uygun bir anında yeniden paylaşır mısınİyi yapmışsın. O firmanın ürünleri harika. Ankara’nın lüks kuaför salonlarında kullanılıyor.
Basın sağolsınMerhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
Bende ki bu . 3 tane aldım trendyoldan kampanyayla. Henüz kargolanmadıCanım ben ürünleri kaçırmısım . Bulamadım da zahmet olmazsa uygun bir anında yeniden paylaşır mısın
başınız sağolsun. Allah rahmet eylesinMerhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
canım morfose milk terapy ve milk serumu da aynı rutinde kullanıyor musun?Bende ki bu . 3 tane aldım trendyoldan kampanyayla. Henüz kargolanmadı
Başın sağolsun
Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin. Dermoeczanem di değil mi evet orijinal ürünleri. Hayırlı olsun.
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Başın sağolsun canım
başın sağolsun...
başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin
Hangi markaİyi yapmışsın. O firmanın ürünleri harika. Ankara’nın lüks kuaför salonlarında kullanılıyor.
Allah rahmet eylesnMerhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
İyi yapmışsın. O firmanın ürünleri harika. Ankara’nın lüks kuaför salonlarında kullanılıyor.
Merhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
Merhaba görl adı ne acaba kuaförün?Batıkentte bi kuaföre gittim arkadaş tavsiyesi
Bi de kampanaya yapmışlar kesim artı keratin 250 tl
Inanılmaz memnun kaldım saçım resmen kendine geldi
O satacaktı bana 120 tl ye aslında alacaktım ama arkadaşa görseli gönderdim 3 al 2 öde var beraber alalım falan deyince böyle oldu