Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkür ederim canım şükür bu sabah iyiydi ,saçlarını falan kestim şekillendirdim süsledim kırmızı babetlerini giydirdim kafasında kocaman kırmızı fiyonk tokada var ceylan gibi seke seke gitti
Kuaförlük desen var Geçmiş olsun.Annesine çekmiş sen de evde bile seke seke yürüyormuşsun ya

Kızlar salyangoz kremi kullanan oldu mu etkisi iyi mi gerçekten?
Cosrxin salyangoz serisinden ürünler kullandım.Özellikle essensı çok güzel.Cildi güzel onarıyor,hassasiyete de iyi geliyor ve nemsizliğe özellikle.Antiage etkisi de iyi diye çok ön plana çıkıyor ama 21 yaşındaydım o zaman o yüzden onu çok yorumlayamam.Kremi de güzel o serinin jel ince yapıda.

Bu komiklik halis mi?Çok güldüm.Göz olayı fena ya gerçekten.Bazıları hafif hafif yakıyor tabii istemem onu kötü ama bazıları gerçekten hayatı felç edecek derece.Benim göz çevrem hasas ama mutfakta biri soğan doğrasa salondan gözüm yanacak neredeyse o derece.O yüzden ürünlere de bir şey diyemiyorum.Gözlerimin bu hassaslığı da şov yani O kadar çok hassassan senin için en mantıklısı dermokozmetik bence.Şöyle güzel fiziksel filtreli ürün bulsan efsane.Ben Darphin intral ve Murat city skini çok beğeniyorum.Heliocare 360 Pediatrics Mineral spfe bakabnilirsin mesela çok beğeniliyor ben de denemeyi düşünüyorum.Fiziksel filtreli ve beyazlık borakmadığı da söyleniyor.Güzel de bir marka yani.

Bizim nesilden kim kaldi.

Bende Vichy ve Babe oyle cayir cayir yakardi. Kullanamiyorum onlari. Dediklerine bakacagim; tesekkur ederim.

seversiniz kızlar
Bende leke yok ama hep duyduğum 35ten sonra falan bir anda lekelenenler. Korkutucu. Geçmesi de zor. Baskılayıcılar kullanalım. Sonradan geçirmek çok daha masraflı bakla. Benim merakla beklediğim isntree spf gelmiş stoğa dayanamayıp alacağım galiba Barulabı tekrar alacaktım ama canilik devam şov

bende annemden çok duyardım ona gelenler hep bir sabah kalktım bir anda lekeler gördüm yüzümde dermiş ... o kadar çok oluyor ki bu o yüzden hiç 1 tane bile lekem olmamasına rağmen 5 senedir leke baskılayıcı ürünler kullanıyorum biz dediğin gibi önlem alalımda sonradan geçirmek çok zor

Neeeee 35 ten sonra bir anda lekelenmek miiii
Neeeeee bir anda lekeler görmek miiiiiiii

Neeeee 35 ten sonra bir anda lekelenmek miiii

Neeeeee bir anda lekeler görmek miiiiiiii
e tabiiki vücutda melazma uyarılınca çalışmaya başlar genetik yapıyla kimisinin seneler içinde içte çalışır çalışır bir anda patlar kimisinde yavaş yavaş başlar gittikçe koyulaşır çoğalır ama eni sonu mutlaka gün yüzüne çıkar o yüzden tüm mavi ışıklardan ve güneşten korunmak şart. yazın da 3-4 saatde bir yenilemek şart denizden havuzdan sonra hemen yenilenmek şart 5 dk da birşey olmaz aman evdeyim ne olacak dememek gerek

Leke baskılaycı arbutin miydi hatırlayamadım da. Güneş kremi ve nelerdi

Leke baskılaycı arbutin miydi hatırlayamadım da. Güneş kremi ve nelerdi
en risksiz olanı niacinimade-arbutin ve güneş kremi genelde benim önerdiğim krem serumlarda hem arbutin hem niacinimade olur en sevdiğimdir ... güneş kremi zaten uzluvumuz artık . 50 faktörden aşağısını asla kullanmam .

Tmm teşekkür ederim dikkat etmek lazım. Lekelenmek hoş olmaz. Sanırım o arbutin kremi alıcam ben de

ben bugün çok pisboğazdım şöyle yaptım
1 kase süzme yoğurda 2 diş sarımsak ezdim
1 havuç rendeledim
biraz kara lahana
biraz kereviz
azıcık tuz
karıştırdım tabağa taban yaptım
sonra patates haşladım
dilim dilim haşlanmış patatesi bu yoğurt harcının üstüne yatırdım
sonra da kıyma kavurdum
o kavurduğum kıymayıda patatesin en üstüne koydum sonra domates kabuğuyla birde gül yaptım en tepesine ve yiyip bitirmem 5 dk sürdü hayvan gibi yedim

şimdide kahvemi yaptım üstüne oyş biraz sindireyim maden suyuda içiyorum kahveyle birlikte sonra da spor yaparım şöyle 2 saat sonra falan

Tmm teşekkür ederim dikkat etmek lazım. Lekelenmek hoş olmaz. Sanırım o arbutin kremi alıcam ben de
sen doktora danışmadan ürün alma derim rozan var önce dermoskin arbutin kullanabilir miyim diye sor lütfen ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…