Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bugün çok pisboğazdım şöyle yaptım
1 kase süzme yoğurda 2 diş sarımsak ezdim
1 havuç rendeledim
biraz kara lahana
biraz kereviz
azıcık tuz
karıştırdım tabağa taban yaptım
sonra patates haşladım
dilim dilim haşlanmış patatesi bu yoğurt harcının üstüne yatırdım
sonra da kıyma kavurdum
o kavurduğum kıymayıda patatesin en üstüne koydum sonra domates kabuğuyla birde gül yaptım en tepesine ve yiyip bitirmem 5 dk sürdü hayvan gibi yedim

şimdide kahvemi yaptım üstüne oyş :KK70: biraz sindireyim maden suyuda içiyorum kahveyle birlikte sonra da spor yaparım şöyle 2 saat sonra falan
Ohh afiyet şifa olsun 😋
sen doktora danışmadan ürün alma derim rozan var önce dermoskin arbutin kullanabilir miyim diye sor lütfen ...
Pazartesi kontrol randevum var zaten. Sorarım dra. Ama bu aralar çok sağlıksız beslendiğim için heralde, kızarığım yine :KK53:

Ohh afiyet şifa olsun 😋

Pazartesi kontrol randevum var zaten. Sorarım dra. Ama bu aralar çok sağlıksız beslendiğim için heralde, kızarığım yine :KK53:
lütfen dikkat et hem beslenmene ,hem rüzgarda kalmamalısın hem sıcak soğuktan korumalısın hem stresden uzak durmalısın hemde yüzüne çok dokunmamalısın maalesef hassas cilt yapacak birşey yok. :KK200:

Lekelenme konusunda alinti yaptim sanmistim ama yapamamisim. :KK70: Ortaya yaziyorum begenen alsin.

Bende 1 gunde lekeler bastirdi; baska bir gun boynuma kolye misali et benleri dizildi. Hepsi de hamileyken yuksek dusuk riskinden dolayi kullandigim hormon ilaclarindan 1 hafta sonra oldu.

Olanin onune gecilemiyor maalesef. Bundan sonra azaltmaya ve yenilerinin olusmamasina gayret edecegim.

Et benleri dogumdan sonra %90 kayboldu ama hala minik bir kac tanesi duruyor. 🫣

ben bugün çok pisboğazdım şöyle yaptım
1 kase süzme yoğurda 2 diş sarımsak ezdim
1 havuç rendeledim
biraz kara lahana
biraz kereviz
azıcık tuz
karıştırdım tabağa taban yaptım
sonra patates haşladım
dilim dilim haşlanmış patatesi bu yoğurt harcının üstüne yatırdım
sonra da kıyma kavurdum
o kavurduğum kıymayıda patatesin en üstüne koydum sonra domates kabuğuyla birde gül yaptım en tepesine ve yiyip bitirmem 5 dk sürdü hayvan gibi yedim

şimdide kahvemi yaptım üstüne oyş :KK70: biraz sindireyim maden suyuda içiyorum kahveyle birlikte sonra da spor yaparım şöyle 2 saat sonra falan

Afiyet, sifa olsun. Sana mahsus bir tarif mi? Kara lahanayi cigden mi koydun? Ben de uyumlu olabilecegini dusundugum deneysel calismalar yapiyorum. Misss gibi de oluyor. Tarifi bir yerlere yazmadigim icin hayiflaniyorum sonra. :KK70:

Afiyet, sifa olsun. Sana mahsus bir tarif mi? Kara lahanayi cigden mi koydun? Ben de uyumlu olabilecegini dusundugum deneysel calismalar yapiyorum. Misss gibi de oluyor. Tarifi bir yerlere yazmadigim icin hayiflaniyorum sonra. :KK70:
valla başkası yaptı mı bilmiyorum ,ama sarımsaklı yoğurt patates kıyma birlikte yiyen olmuştur tadı az çok anlaşılır ,tamamen içgüdüsel ve oburluk beni bu tarife yönlendirdi :KK70:
sarımsaklık yoğurda havuçda yakışır kerevizde karalahana da , rendeliyorumm ve çiğ olarak koyuyorum salata içine konulan hiçbirşeyi sotelemem ben :KK70:
kıymayıda soğanlı ssalçalı baharatlı zeytinyağlı şekilde soteledim

patateside büyük kare şekilde doğradım :kk77:

bak şunu kesin dene
1 tabak süzme yoğurda 1 diş sarımsak, biraz kereviz biraz havuç biraz tuz ekle rendele karıştır bunu ye çok lezzetli oluyor
kıyma kavurur üstüne onu koyarsan mantı gibi oluyor hatta biraz cevizde koyuyorum kıyma sotelerken birlikte kavuruyorum
sağlıklı beslenmeye geçtiğimden beri sevdiğim türleri birleştiriyorum :KK70:

valla başkası yaptı mı bilmiyorum ,ama sarımsaklı yoğurt patates kıyma birlikte yiyen olmuştur tadı az çok anlaşılır ,tamamen içgüdüsel ve oburluk beni bu tarife yönlendirdi :KK70:
sarımsaklık yoğurda havuçda yakışır kerevizde karalahana da , rendeliyorumm ve çiğ olarak koyuyorum salata içine konulan hiçbirşeyi sotelemem ben :KK70:
kıymayıda soğanlı ssalçalı baharatlı zeytinyağlı şekilde soteledim

patateside büyük kare şekilde doğradım :kk77:

bak şunu kesin dene
1 tabak süzme yoğurda 1 diş sarımsak, biraz kereviz biraz havuç biraz tuz ekle rendele karıştır bunu ye çok lezzetli oluyor
kıyma kavurur üstüne onu koyarsan mantı gibi oluyor hatta biraz cevizde koyuyorum kıyma sotelerken birlikte kavuruyorum
sağlıklı beslenmeye geçtiğimden beri sevdiğim türleri birleştiriyorum :KK70:

Ellerine saglik. Ben de belirttin icerikleri severim. Bir kara lahanadan emin olamadim ama denemeye deger.

Sen bir ezogelin tarifin varsi sitede. Ben de artik senin tarifine uygun yapiyorum; bu vesileyle belirtmis olayim. :halay:

2. Tarifini daha once yaptim; THY’nin dergisinde vardi bu tarif; bir tek malzemelerde sarimsak ve ceviz yoktu. Ama ben sarimsak eklemistim. Bir de cevizlisini yapayim; severim cunku kiyma ve ceviz kombinasyonunu.

Off canim cekti ama yarin yolculuk vardi; gelince artik. 🍽️🍲🍚🍛🍴

N nscckts merhaba canım.Nasılsın?Ben senin dediğin gibi ediyorum..kaç gündür..şimdi sormak istiyorum bunlar ikisi iyimi sabah akşam.

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-29-18-39-41-67_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    Screenshot_2022-10-29-18-39-41-67_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2022-10-29-18-39-29-87_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    Screenshot_2022-10-29-18-39-29-87_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 15
N nscckts merhaba canım.Nasılsın?Ben senin dediğin gibi ediyorum..kaç gündür..şimdi sormak istiyorum bunlar ikisi iyimi sabah akşam.
iyiyim çok şükür , sen nasılsın? gelenes kuru cilt için ,mia karma cilde uygun ikiside iyi ürünler...

Ellerine saglik. Ben de belirttin icerikleri severim. Bir kara lahanadan emin olamadim ama denemeye deger.

Sen bir ezogelin tarifin varsi sitede. Ben de artik senin tarifine uygun yapiyorum; bu vesileyle belirtmis olayim. :halay:

2. Tarifini daha once yaptim; THY’nin dergisinde vardi bu tarif; bir tek malzemelerde sarimsak ve ceviz yoktu. Ama ben sarimsak eklemistim. Bir de cevizlisini yapayim; severim cunku kiyma ve ceviz kombinasyonunu.

Off canim cekti ama yarin yolculuk vardi; gelince artik. 🍽️🍲🍚🍛🍴
şimdi jetonum düştü :KK70: kara lahana kara lahana diyorum ya... mor lahana ayyy https://www.hepsiburada.com/ata-toh...kara-lahana-tohumu-yeni-sezon-pm-HB000019JIUQ

karadeniz bölgesinin kullandığı başka bir lahana var ondan değil :KK70:

Kamu hizmeti olarak şu linki şuraya bırakayım🤣

birde şeyi duymuştum ,mağazalarda pahalı ürünleri girişden sağa koyarlarmış insanlar genelde mağazaya girer girmez otomatikman sağ tarafa yönelmeye meyilliymiş onu görsün beğenip alsın diye ...

Ben de bir karadenizli olarak ilk kara lahana geldi aklıma 😂 ne alaka diye düşünmedim de değil ama nisa diyorsa vardır bir bildiği dedim :KK48:
niyeyse biz mor lahanaya kara lahana diyoruz, aslında mor bizim evde neden kara lahana deniyor buna :KK70: erhan eve gelince sorayım biz niye mora kara diyoruz diye :KK70:

niyeyse biz mor lahanaya kara lahana diyoruz, aslında mor bizim evde neden kara lahana deniyor buna :KK70: erhan eve gelince sorayım biz niye mora kara diyoruz diye :KK70:
Ben iç Anadolu’da yaşıyorum biz de mor lahanaya kara lahana diyoruz😂 gerçi kara lahana da yeşil değil mi?😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X