Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay isntree yazmışım ya şimdi sepya beğenince okudum. Dervişin fikri neyse zikri odur isntree in spflerini de çok severim. Ama söylemek istediğim Dr cerucle hyal reyouth moist sun dı

8 sayfa birikmiş gelmeyeli. Anca bitirdim, nasılsın skingörl Eve yeni beybiler geldi bugün
Görl ürünler de efso yani. İnşallah cildine iyi gelsin ışıl ışıl pavyon gibi parla skingörl iyiymiş acil adımı değiştirip böyle yapacağım

Görl ürünler de efso yani. İnşallah cildine iyi gelsin ışıl ışıl pavyon gibi parla skingörl iyiymiş acil adımı değiştirip böyle yapacağım
Ay vallahi cildim 5 ay önce hiç böyle değildi. Emeği geçen herkesin alnından öpesim var. Göz altlarımla yüzümün rengi bile birbirine yakın bir ton olmuş. Dün AVM'de güneş gözlüğü denerken ilk kez aynalarla barışıktım. Beğendiğim güneş gözlüğünün 2.250 TL olduğunu görünce bi' sarsıldım ama çok dert etmedim açıkçası, tam değilse de pavyondan hallice ışıl ışılım
Centellalar bana ne kazandıracak çok merak ediyorum. Skingörl'ü ben de çok beğendim, aferin bana, güzel isim buldum

Efsane Kasım indirimleri başlar yakında. Akakçe'yi telefona indirip almak istediğim her şey için fiyat alarmı oluşturdum. Fakat önceliğim kedi evlatlarım. Her Kasım ayında kedi kumu stoğu yaparım. 10 kg da mama alıp sezonu kapatırım diye düşünüyorum. Kocişe de birkaç şey alayım da ayıp etmiş olmayayım bari çünkü kendime daha EffectHA krem ve serum almayı planlıyorum.

İsim annem Gözaltlarını aydınlatmak zor iştir maşallah görlPrada falan mı aşko. Gerçi onlar daha pahalı şuan galiba. Centella şöyle aşko cilt bariyerine iyi gelir, kızarıklıklara iyi gelir. Uzun vadede cildinin toleransı arttırır. Bir de antiage ve antioksidan etkisi var tabii ama instant bir etki değil yani uzun vadede serbest radikallerden koruduğu için etki olur ve araştırmalar var kolajen üretimini arttırıyor.

Kolajen candır can, daha ne olsun? Yatıştırılacak bir cildim yok, kolajene faydası olsun da en mühimi o sanki. Prada değil, Hugo Boss'un spor tarzlarını beğeniyorum şu sıralar. RayBan baktım ama genelde metal çerçeve üretiyorlar, hoşlanmıyorum.

Yaa ne şanslı evlatların Best mom ever Aşko bizim wish list bitmez bitemez.But buna son vermek için gardaşın bir atılımda bulundu ve 100 ml serum aldım

Eklentiler

• 16672342717008448246105675014340.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 26
Bende ki rayban kemik. Bir de dkny gözlüğüm var yıllardır ikisini kullanırım. Gözlük kışın indirimde yakalarsam netten alırım. Olmazsa evdekilere devam. Öyle 2 küsür verememmmm

Bende ki rayban kemik. Bir de dkny gözlüğüm var yıllardır ikisini kullanırım. Gözlük kışın indirimde yakalarsam netten alırım. Olmazsa evdekilere devam. Öyle 2 küsür verememmmm
Polarized cam kullanmak zorundayım, maalesef her gözlüğü takamıyorum, yasak. 12 yıl önce bir tane Exess almıştım, hep o Valla Boss'ta eşim çalışıyor, indirim kuponu varmış, indirim miktarına bakıp karar veririm. 2000+ çohhhhhhhhh

Hugo boss damı çalışıyor?o markayı bırakalı çok oldu biz. Beğenmediğimizden değil fakirlikten

3 ürünü gözüme kestirmişim, düşmesini bekliyorum. Bu favori arkadaşlar bana ne kazandırırlar acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…