- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Çok teşekkür ederim.
Geldim beybi
Hele bakın kim gelmiş hoş gelmiş gönlüme bahar gelmiş yaz gelmişGeldim beybi
Çok teşekkürler canımBende ki bu . 3 tane aldım trendyoldan kampanyayla. Henüz kargolanmadı
Ay isntree yazmışım ya şimdi sepya beğenince okudum. Dervişin fikri neyse zikri odur isntree in spflerini de çok severim. Ama söylemek istediğim Dr cerucle hyal reyouth moist sun dıBende leke yok ama hep duyduğum 35ten sonra falan bir anda lekelenenler. Korkutucu. Geçmesi de zor. Baskılayıcılar kullanalım. Sonradan geçirmek çok daha masraflı bakla. Benim merakla beklediğim isntree spf gelmiş stoğa dayanamayıp alacağım galiba Barulabı tekrar alacaktım ama canilik devam şov
Başın sağ olsun kuzum. Sağlıkla kullan ürünlerini.Merhabalar. Dayim vefat etti, annemlere geldim. Kargo adresini degistirdim o ara, urunlerim anneme geldi. UTS sorgusunu yaptirdim, orijinal gorunuyor.
8 sayfa birikmiş gelmeyeli. Anca bitirdim, nasılsın skingörlHele bakın kim gelmiş hoş gelmiş gönlüme bahar gelmiş yaz gelmiş
Görl ürünler de efso yani. İnşallah cildine iyi gelsin ışıl ışıl pavyon gibi parla8 sayfa birikmiş gelmeyeli. Anca bitirdim, nasılsın skingörlEve yeni beybiler geldi bugün
Ay vallahi cildim 5 ay önce hiç böyle değildi. Emeği geçen herkesin alnından öpesim var.Görl ürünler de efso yani. İnşallah cildine iyi gelsin ışıl ışıl pavyon gibi parlaskingörl iyiymiş acil adımı değiştirip böyle yapacağım
İsim annemAy vallahi cildim 5 ay önce hiç böyle değildi. Emeği geçen herkesin alnından öpesim var.Göz altlarımla yüzümün rengi bile birbirine yakın bir ton olmuş. Dün AVM'de güneş gözlüğü denerken ilk kez aynalarla barışıktım. Beğendiğim güneş gözlüğünün 2.250 TL olduğunu görünce bi' sarsıldım ama çok dert etmedim açıkçası, tam değilse de pavyondan hallice ışıl ışılım
Centellalar bana ne kazandıracak çok merak ediyorum açıkçası. Skingörl'ü ben de çok beğendim, aferin bana, güzel isim buldum
Kolajen candır can, daha ne olsun?İsim annemGözaltlarını aydınlatmak zor iştir maşallah görl Prada falan mı aşko. Gerçi onlar daha pahalı şuan galiba. Centella şöyle aşko cilt bariyerine iyi gelir, kızarıklıklara iyi gelir. Uzun vadede cildinin toleransı arttırır. Bir de antiage ve antioksidan etkisi var tabii ama instant bir etki değil yani uzun vadede serbest radikallerden koruduğu için etki olur ve araştırmalar var kolajen üretimini arttırıyor.
Yaa ne şanslı evlatların Best mom everEfsane Kasım indirimleri başlar yakında. Akakçe'yi telefona indirip almak istediğim her şey için fiyat alarmı oluşturdum. Fakat önceliğim kedi evlatlarım. Her Kasım ayında kedi kumu stoğu yaparım. 10 kg da mama alıp sezonu kapatırım diye düşünüyorum. Kocişe de birkaç şey alayım da ayıp etmiş olmayayım bariçünkü kendime daha EffectHA krem ve serum almayı planlıyorum.
Bende ki rayban kemik. Bir de dkny gözlüğüm var yıllardır ikisini kullanırım. Gözlük kışın indirimde yakalarsam netten alırım. Olmazsa evdekilere devam. Öyle 2 küsür verememmmmKolajen candır can, daha ne olsun?Yatıştırılacak bir cildim yok, kolajene faydası olsun da en mühimi o sanki. Prada değil, Hugo Boss'un spor tarzlarını beğeniyorum şu sıralar. RayBan baktım ama genelde metal çerçeve üretiyorlar, hoşlanmıyorum.
Yeahhh, yarasınYaa ne şanslı evlatların Best mom everAşko bizim wish list bitmez bitemez.But buna son vermek için gardaşın bir atılımda bulundu ve 100 ml serum aldım
Bu nedürrrr ne işe yarardurrrr en önemlisi kaç paradur ?Yaa ne şanslı evlatların Best mom everAşko bizim wish list bitmez bitemez.But buna son vermek için gardaşın bir atılımda bulundu ve 100 ml serum aldım
Polarized cam kullanmak zorundayım, maalesef her gözlüğü takamıyorum, yasak. 12 yıl önce bir tane Exess almıştım, hep oBende ki rayban kemik. Bir de dkny gözlüğüm var yıllardır ikisini kullanırım. Gözlük kışın indirimde yakalarsam netten alırım. Olmazsa evdekilere devam. Öyle 2 küsür verememmmm
Hugo boss damı çalışıyor?o markayı bırakalı çok oldu biz. Beğenmediğimizden değil fakirliktenPolarized cam kullanmak zorundayım, maalesef her gözlüğü takamıyorum, yasak. 12 yıl önce bir tane Exess almıştım, hep oValla Boss'ta eşim çalışıyor, indirim kuponu varmış, indirim miktarına bakıp karar veririm. 2000+ çohhhhhhhhh
Evet canım, orada çalışıyor planlama uzmanı olarak. Bizde ürünü çok ama zengoluktan değil, firmanın bonkörlüğündenHugo boss damı çalışıyor?o markayı bırakalı çok oldu biz. Beğenmediğimizden değil fakirlikten