Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güzel bu hangi ürün

Tesekkurler.

Doktorum bunu emzirirken kullanabilirsin dedi.

Hatta urunlerin tamamina OK dedi. Sunlarla rutinime baslayacagim artik. Yag bazli temizleyicim kargoda, onu bekliyorum.

Eklentiler

• 29738734-6BB9-48A1-9756-15DA1AC8416A.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 41
iyi günlerde kullan tipi de güzelmiş içeriği gibi

iyi günlerde kullan tipi de güzelmiş içeriği gibi
Tesekkur ederim. Normalde kullandigim ve memnun oldugum urunler. Lakin alternatif muadil de olusturmaya calisiyorum. Kendimce aldigim notlar ve temin ettigim urunler var. Onlari da en kisa zamanda denemek nasip olsun insallah.

Tesekkur ederim. Normalde kullandigim ve memnun oldugum urunler. Lakin alternatif muadil de olusturmaya calisiyorum. Kendimce aldigim notlar ve temin ettigim urunler var. Onlari da en kisa zamanda denemek nasip olsun insallah.
Oha 3 bin mi fiyatı ,benimkileri toplasan stokladıklarımla birlikte ancak 3 bin eder :))

Ben de İstanbul’dayim. Evlilik icin geldim, hamile kaldim, pandemi cikti, gittim geldim derken buralardayim.
Evden çocuktan kısılıp alınmıyorsa herkes her istediğini alabilmeli fikrimce. Seni Çinde ki kadın olarak bilirim yıllardır

Evden çocuktan kısılıp alınmıyorsa herkes her istediğini alabilmeli fikrimce. Seni Çinde ki kadın olarak bilirim yıllardır

İnsanoglunun istekleri sinirsizdir, icinde bulundugunuz alem sinirlidir diyerek İktisada Giris yaparmisim.

Evet, bir ayagim orada. Lakin sadece Cin degil, dunyayla benim isim.

Ay keşke ordan ürün getirip satsanız bize

Benim isim bu. Dis Ticaret. 25 yil olacak neredeyse. Tekstil ve kozmetik haric her sektorde calistim diyebilirim. Hos artik danismanlik ve egitmenlik boyutundayim.

Fiyat avantaji -artik- olmadigi icin onlar Turkiye’de uretim yapiyorlar artik.

Lakin daha once konustugumuz ped konusu var, o is bende.

İnsanoglunun istekleri sinirsizdir, icinde bulundugunuz alem sinirlidir diyerek İktisada Giris yaparmisim.

Evet, bir ayagim orada. Lakin sadece Cin degil, dunyayla benim isim.
valla idol kadınlardansın benim için k.k da.ben de dünya insanı çocuk yetiştirmeye çalışıyorum 2 3 dil bilen donanımlı.

valla idol kadınlardansın benim için k.k da.ben de dünya insanı çocuk yetiştirmeye çalışıyorum 2 3 dil bilen donanımlı.
Ah mahcup oldum, tesekkur ederim.

İnsallah yavrularimiza gonlumuzce eslik etmek nasip olsun.

geçen kore dizisi sanıp çin dizisi izlemişim .valla hepsi birbirine benziyor insanların.çin kore ayırt edemiyorum.

geçen kore dizisi sanıp çin dizisi izlemişim .valla hepsi birbirine benziyor insanların.çin kore ayırt edemiyorum.
Hepsi birbirinden o kadar farkli ki! Dahasi Cin’de 56 millet var ve hepsi birbirinden baska karakteristik ozelliklere sahip. Asyalilar arasinda bariz farklar var. Onlar da bize hepiniz aynisiniz diyor bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…