Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesekkurler. 😍

Doktorum bunu emzirirken kullanabilirsin dedi.

Hatta urunlerin tamamina OK dedi. Sunlarla rutinime baslayacagim artik. Yag bazli temizleyicim kargoda, onu bekliyorum. 🥹
Ay şişeye bak 🤗
Aklıma loreal geldi
Ühüü😭 parali bi zamanimda alıp ayağıma sürecem ühüüü 😭 nisa duymasın 😂😂😂

Ay şişeye bak 🤗
Aklıma loreal geldi
Ühüü😭 parali bi zamanimda alıp ayağıma sürecem ühüüü 😭 nisa duymasın 😂😂😂
İcerikten dolayi mi gormesjn? N nscckts burada gormemen gereken bir sey varmis. Gozlerini kapar misin lutfen? :KK70:

O degil de hangisi, merak ettim ben de. 😌

İcerikten dolayi mi gormesjn? N nscckts burada gormemen gereken bir sey varmis. Gozlerini kapar misin lutfen? :KK70:

O degil de hangisi, merak ettim ben de. 😌
Evet aslında içeriği güzel de sıralaması hic olmamış 😬 ama insanın dirsek diz topuk için de bir serumu olabilir gayet sonuçtaaa bakım bir bütündür :KK45:hem ne demişler 1 kereden bişey olmaz :KK53:
Sebonun ahi tuttu kesin bak 🤣 sonuç olaraktan bir midnight seruma aşık olmuşemm 😂😂

Evet aslında içeriği güzel de sıralaması hic olmamış 😬 ama insanın dirsek diz topuk için de bir serumu olabilir gayet sonuçtaaa bakım bir bütündür :KK45:hem ne demişler 1 kereden bişey olmaz :KK53:
Sebonun ahi tuttu kesin bak 🤣 sonuç olaraktan bir midnight seruma aşık olmuşemm 😂😂

Bir guzelin asigiyaaam erenler. 🎵🎵🎵 🥹

Bir seferlik sondan basa dogru okunamaz mi? 🤣

Sebbo yanlis sularda bu arada aklima gelmisken yazayim.

Cift kullaniciyla aktif oldugun goruldugunde banlanirsin, digerini dondurmani tavsiye ederim. 🌸

Bir guzelin asigiyaaam erenler. 🎵🎵🎵 🥹

Bir seferlik sondan basa dogru okunamaz mi? 🤣

Sebbo yanlis sularda bu arada aklima gelmisken yazayim.

Cift kullaniciyla aktif oldugun goruldugunde banlanirsin, digerini dondurmani tavsiye ederim. 🌸
Işte bu ya!!! Aradiğim bakış açısı evet !!! 🤩
Yani yanlışlıkla tersten okurum nerden bilebilirim ki hay allah ya herşey insanlar için tabi ki deee 🤷🏻‍♀️
😂😂

Sebbo eski üyelikle devam mi ediyosun kız? 😄😄 sebbo bizden önce bu bakış açısına varmış anlaşılan 🤣

Işte bu ya!!! Aradiğim bakış açısı evet !!! 🤩
Yani yanlışlıkla tersten okurum nerden bilebilirim ki hay allah ya herşey insanlar için tabi ki deee 🤷🏻‍♀️
😂😂

Sebbo eski üyelikle devam mi ediyosun kız? 😄😄 sebbo bizden önce bu bakış açısına varmış anlaşılan 🤣

Misal bir eski Cince, bir Arapca soldan saga okunmuyor ki. 🥹

Benim isim bu. Dis Ticaret. 25 yil olacak neredeyse. Tekstil ve kozmetik haric her sektorde calistim diyebilirim. Hos artik danismanlik ve egitmenlik boyutundayim.

Fiyat avantaji -artik- olmadigi icin onlar Turkiye’de uretim yapiyorlar artik.

Lakin daha once konustugumuz ped konusu var, o is bende. :KK70: :KK70::KK70:
Aaa hiç bilmiyorum nerde satacaksın pedleri bana da haber verin lütfennnnn

Hepsi birbirinden o kadar farkli ki! Dahasi Cin’de 56 millet var ve hepsi birbirinden baska karakteristik ozelliklere sahip. Asyalilar arasinda bariz farklar var. Onlar da bize hepiniz aynisiniz diyor bu arada. :KK70:
Ben biktim beni Japon cinli sanmalarindan ya türküm diye aciklamaktan 😂 Özbek kirgiz Tatar bitmiyo ki çekik goz bilmiyolardir bizi orda dimi 😁 Bence en güzel millet ya hepsi farklı nasıl ayniymis koca gözlü olmak isterdim bende.

senin mutluluğun herşeyden önemli :KK200: o şişesi güzel ürünün içeriği öyle zarar verecek içerik değildi sadece etkili işlevsel değildi. ben ona vuruldum sırf şişesine yinepara verilir dersen al arada sür birşeycik olmaz o kadardan da sadece istediğin beklediğin etkiyi alamayabilirsin hoş bu kadar hoşlandıysan tipinden :KK70: belkide sürünce fayda bile görürsün belli mi olur :KK70:

senin mutluluğun herşeyden önemli :KK200: o şişesi güzel ürünün içeriği öyle zarar verecek içerik değildi sadece etkili işlevsel değildi. ben ona vuruldum sırf şişesine yinepara verilir dersen al arada sür birşeycik olmaz o kadardan da sadece istediğin beklediğin etkiyi alamayabilirsin hoş bu kadar hoşlandıysan tipinden :KK70: belkide sürünce fayda bile görürsün belli mi olur :KK70:
Dimiii bu sevdamin enerjisi onu bir kore ürününe bile dönüştürebilir 🤣🤣
Eksiklerimi tamamlayayım kapıcam onu 😌

Hepsi birbirinden o kadar farkli ki! Dahasi Cin’de 56 millet var ve hepsi birbirinden baska karakteristik ozelliklere sahip. Asyalilar arasinda bariz farklar var. Onlar da bize hepiniz aynisiniz diyor bu arada. :KK70:
Ay inanır mısın hep merak ederdim onlarda bizim için hepsi aynı diyor mu diye :KK48:

Ben biktim beni Japon cinli sanmalarindan ya türküm diye aciklamaktan 😂 Özbek kirgiz Tatar bitmiyo ki çekik goz bilmiyolardir bizi orda dimi 😁 Bence en güzel millet ya hepsi farklı nasıl ayniymis koca gözlü olmak isterdim bende.

Biz de cesit cesidiz iste, ama onlara gore ayniyiz. Ki Turki cekiklikle onlarinki arasinda dahi fark var. İclerinde kalinca anlasiliyor.
Ben kocaman gozluyum. Yegenimin deyimiyle gozlerim yuzumu kapliyormus. :KK70: :KK70: :KK70:

Ay inanır mısın hep merak ederdim onlarda bizim için hepsi aynı diyor mu diye :KK48:

Evet, nasil ayrim yapabiliyorsunuz diyor. Mesela hangi iki kisi sor dedim, biri sarisin digeri esmer 2 kisiyi dahi ayni goruyormus. Dedim dur ben her sey toz ve gaz bulutuydudan basliyorum. :halay:

Biz de cesit cesidiz iste, ama onlara gore ayniyiz. Ki Turki cekiklikle onlarinki arasinda dahi fark var. İclerinde kalinca anlasiliyor.
Ben kocaman gozluyum. Yegenimin deyimiyle gozlerim yuzumu kapliyormus. :KK70: :KK70: :KK70:

Evet, nasil ayrim yapabiliyorsunuz diyor. Mesela hangi iki kisi sor dedim, biri sarisin digeri esmer 2 kisiyi dahi ayni goruyormus. Dedim dur ben her sey toz ve gaz bulutuydudan basliyorum. :halay:
sarışınla esmeri nasıl ayırt edemiyorlar yaaa çok tatlı :KK70: onlar hep çekik ve minnak... genelde de açık tenliler karıştırmamız benzetmemiz o yüzden normalde :KK70: bizde esmer de var sarışında çeşit çeşit, bölgemize göre iri kemikli uzun da var minyonlarda var resmen ülkede tip bölge bölge değişiyor :KK70: italyan arkadaşım ne kadar çok çeşitlisiniz çok renklisiniz demişti ...

ama tip olarak korelileri beğeniyorum ben kadınlarını ya ... erkeklerde italyanlar kadınlarda çekik gözlü olanların hepsi :KK70: minyon kibar süt gibi beyaz oluyorlar ne güzel. ben aynı patlıcan dolması gibiyim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım etli iriyim omuzlarım kollarım geniş geniş basenli kalçalı hele ayak bileklerim yerebatan sarnıcı sütünü gibi ... bu bölge genel olarak böyle yürüdükmü yer zingirdiyor :KK70:

bak sabah kalktın yüzünü yıkadın ben 1 yaprak kagıt havluyu yüzüme bastır çek yapıyorum hafif ıslak kalıyor öyle tam 1 pompa şeklinde avucuma sıkıp iki elimin arasında ovuşturup direkt krem şeklinde sürüyorum ondan 15 dk sonra sür güneş kremini nemsizlikten soyuluyor senin cildin yüzde 90
Nisaaaa bu sabah nemli cilde sürdüm, bayağı güzel oldu gerçekten. Fakat La Roche'yi sürmedim, cesaret edemedim, Solante kullandım. Bu mesajı önce okumuş olsam La Roche'yi denerdim. Yarın icabına bakarım artık. :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X