Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah canım ya valla çok üzüldüm bunca zaman kuru cilde kullanmana sebep olduğum için özür dilerim ... yazdıklarıma artık daha dikkat edicem ,özel mesajda da diyorum ya benim önce yazmayı öğrenmem lazım ne virgül kullanıyorum ne nokta saçma sapan . bazen kendi okuduğumu anlamıyorum ... yazdıklarım yanlış da anlaşılabilir bu yüzden.

Müthiş bir açıklama olmuş beybi, ellerine sağlık. Bir pompa ile ilgili olan yazışmalarımızı çok net hatırlıyorum Bana hâlâ bir pompa yetmiyor ama yetiyormuş gibi düşünüp ikinci pompayı kullanmıyorum hiç. Kız demek ki kupkuru cilde sürdüğüm için yetmiyormuş. Bak bu sabah nemli cilde sürdüm, boynuma bile yetti inan. Ay nasıl mutlu oldum, anlatamam

Cilt analizi yaptırmıştım geçen sene. Yazın yaptırdım, cildin yağlı dediler. Minik kâğıtlarla falan yapmışlardı o analizi. Kışın yüzümde kepeklenmeler oluyordu, yine yaptırdım bu defa da kuruya dönük karma dediler. Fakat SVR öncesi her yaz yüzümde bir kalıp yağla uyanırdım. Hatta yüzümü yıkamadan dudaklarımı yaladığımda böyle acı acı bir tat alırdım, ıyyyy... Yanaklarımda kocaman gözenekler var mesela ve ben güneş kremini ne zaman krem gibi sürsem bu gözeneklere doluyor, o yüzden tampon hareketlerle uygulama yapıyorum. Haa, şu da var ki güneş kreminden önce nemlendirici kullanırsam güneş kremi daha pürüzsüz yayılıyor fakat bu defa da terleme yapıyor.

Bence güzel bir özet geçtim

Estağfurullah beybim, ne özürü? Fakat dün gece ben o Word dosyasını açıp tekrar okudum, kopyalayıp yapıştırdığım çok mesajın var, evet maalesef öyle yazmışsın. Olsun kız, kuru da kullansam işe yaradı sonuçta, bundan sonra öyle kullanırım
Bir de hyalüronik asit içeren serumları öyle kullanıyoruz değil mi, tekrar sorayım da net olsun

Oy anammmmm oyyyyy... Hem de nasıl yetmiyordu bir bilsen Her seferinde sinirleniyordum, iyi de bu yetmiyor ama Nisa iki pompa çok dedi, ben bunu nasıl yettireyim diye isyan ediyordum

aynen canım hyaluronik oldu mu nemli cilde uygulamak zorundasın nemli cilde uygulamıyorsan sonrasında + nemlendirici uygulamak zorundasın mistler var centella sprey formlar falan direkt onlardan da sıkabilirsin yüze . eğer kuru cilde sürersen cilt altındaki nemi kurutur

senin bunca zaman yağlı olmasının tek nedeni içten nemsizdi nemsizlikten sebum üretiyordu yağlı olduğundan değil. eğer yağlı cilt olsan o yağ azalmıyor yaz kış devam ediyor. nemsizlik cilt dengesizliğine neden olur sen bariyer güçlendirince normale özüne döndün kuruya dönük karmasın kullandığın ve verim aldığın ürün güneş kremleri bunu söylüyor peptit kremin sevdiğin mesela. bana fazla geliyor örneğin sana tam yetiyor beslenecek kuru kaynak buluyor yani

Ay yok Koptum Ben o zaman çok kullanmıştım O gün sen bana kesin onu da bol bol sürdün demiştin, hatırlıyorum. Bol kepçe Sepya Miktarı asaltınca hiçbir sorun olmadı ve şu an gerçekten en sevdiklerimden biri o. Top 3 sıralamasını şu şekilde yaparsam tam doğru olur.
1. SVR
2. Purest niacinamide
3. Purest peptit

sen kesin effectha krem ve dermoskin arbutini seveceksin, eminim çok eminim . ahada buraya yazıyorum. diyeceksin ki
1: svr
2: dermoskin arbutin sıralaman değişecek bence

Boy kisaligi en azindan Cinliler icin gecerli degil. Anaokulundan basketbola baslatilan nesil sonrasi su an bizlerden uzunlar.

Bunlarin hepsi Cinli. TV’de gorduklerimiz bizdekiler gibi hep estetikli ve tek tip olunca insanlar ayni diye dusunuyor bence.

Seni yaradana kurban olayım kız Ağzın bal yesin, bak bu sene hiç yağlanmadım ve o kadar rahat ettim ki... Gözeneklerimde bile farklar var. Kuruya dönük karma mıymışım ben? Hay Allah'ım ya E kullandığım ürünleri değiştirmemi söylemeyeceksin değil mi? Vallahi bir servet daha ödeyemem Fakat şu an bir hafifleme geldi bana resmen.

yok yok ürünlerin aynen devam ... bundan sonra daha da verim alırsın cildinde sorun kalmadı artık neme doyuyor , yağlı ciltler için ürün kullanman şart değil karmalar işini görür kurutucu etkili yıkama jellerine de gerek yok artık kışın kuru ciltler için yıkama jeli bile kullansan olur

sen kesin effectha krem ve dermoskin arbutini seveceksin, eminim çok eminim . ahada buraya yazıyorum. diyeceksin ki
Beybi arbutini aldım ama Purest'inki bitmediği için açmadım henüz. Onu da bayağı beğeniyorum. Hatta dün ne düşündüm bak, Evde Eczane'de Dermoskin ürünleri uygun, ben Purest peptit serumdan bir tane daha alayım diyordum da fiyat yükselttikleri için kızmıştım bilirsin. E dedim ben neden Dermoskin peptit serumu almıyorum ki? Yani Revu mu, Dermoskin mi, Purest mi sence? Hı? Ne dersin?

kesinlikle dermoskin ,dermokozmetik tartışmasız en iyisidir daha etkilidir

bu arada purestde formülasyon değişikliği var sanırım. niacinimade bitmişti aldım herzamankinden farklı geldi elime daha yoğun arbutin içinde birkaç kişiden duydum bunu formülasyonumu değişmiş son halini sevmedim diyenler var. gözlemleyen var mı değişikliği ben artık purest almam . dermoskinle yola devam

Onu yaptırmadım cosmed kullandım bitirdim muhtemelen bu daha kolay geldi ismi bunu aldım göz kreminde hem normal dermoskin hem peptitlisini bitirdim valla ya the purest aldım mesela doa niacinamide Maruderm hepsi sen sayede
Kız o kadar göz çevresi ürününü bu kadar zamanda nasıl bitirdin? Ben 15 ml bir kremi 5 aydır kullanıyorum daha bitmedi, sinir oldum. 30 ml serumu da bitiremedim daha yarısında. Çok kullanmışsın gibi geldi, niye öyle oldu ki?

Evde eczane sitesinde ücretsiz ürünler var ama ne sepete ekleniyor ne satın alınabiliyor. Almayı başarabilen var mı daha önce?
Onlar promosyon ürünler. Promosyonu markalar belirliyor. Mesela Bioderma diyor ki benim 500 ml temizleme jelimi alana şunu sepete ücretsiz ekleyin. Yani sen alamıyorsun, onlar ekliyorlar o ürünleri beybiiiiiii

Niacinimade bu sefer Jeuvenillie den aldım. Bakalım nasıl olacak. Cildim kolay kolay irrite olmaz içeriklerle anlaşır ama bir C vitamini mahvetti beni. Koca koca ağrılı sivilceler çıkarttı. Cildimi bir ayda zor toparladım ki hala izleri var

Nisaaaa Ben EfectHA ve Dermoskin arbutini de nemli cilde uygulamayayım? Sabah SVR'ın etkisini keşfedince bundan sonra her şeyi nemli cilde uygulayasım var

Aaa doğru ya biz estetik işini hiç hesaba katmadık. Bizim ünlülere biz bile hepsi aynı diyoruz, elin çinlisi nasıl ayırt etsin yazık

Onlar promosyon ürünler. Promosyonu markalar belirliyor. Mesela Bioderma diyor ki benim 500 ml temizleme jelimi alana şunu sepete ücretsiz ekleyin. Yani sen alamıyorsun, onlar ekliyorlar o ürünleri beybiiiiiii
Şimdi anladım teşekkür ederim. Ben de kızıyordum satmıycaksanız niye 0,00 TL yazıyorsunuz diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…