ah canım ya valla çok üzüldüm bunca zaman kuru cilde kullanmana sebep olduğum içinNisaaaa bu sabah nemli cilde sürdüm, bayağı güzel oldu gerçekten. Fakat La Roche'yi sürmedim, cesaret edemedim, Solante kullandım. Bu mesajı önce okumuş olsam La Roche'yi denerdim. Yarın icabına bakarım artık.
Müthiş bir açıklama olmuş beybi, ellerine sağlık. Bir pompa ile ilgili olan yazışmalarımızı çok net hatırlıyorumbüyük ihtimal yanlış yazmışım o an demek ki ne olursa olsun kremler ve bu tarz serumlar hep nemli cilde uygulanır çünkü özellikle hyaluronik olanlar hatta ben şu konuşmamızı hatırlıyorum sen beni çıtı pıtı biri sandığından minyonsun 1 pompa ondan yetiyordur demiştin yaürünü çok kullandığını iddaa ediyordum hatırlıyor musun ? çok çok ısrarcı yazmıştım sana 1 pompa yetmemesi imkansız zaten nemli cilde uyguluyorsun cümlemi çok net hatırlıyorum ... ama sen başka zaman kaydettiğini söylediğin o an ben yanlış yazmışımdır yanlış yazdığımı kaydetmişsindir ,kopyaladığına göre öyle yazmışım o net ama demek ki yanlış yazmışım allah bilir o an kaç kişiye yazıyordum . denk gelmişsindir mutlaka herkese hep nemli cilde uygulayın derim genel olarak . solente kesinlikle kuruya dönük ciltlerin seveceği güneş kremi la roche o soyuluyor dediğinde tam olarak yağlı hatta ergen cilt yağı varya öyle yağlı cilde uygun . sen o dönem cildim aşırı yağlı diyordun ondan onu önermişimdir sana ,demek ki o an yağ kusması sebum dengesizliğindenmiş aslında yağlı olduğundan değilmiş... niacinimade ile dengelenmiş ve güneş kremi sana nemi yetersiz kalmış sana o güneş kremi ne yaparsan yap ondan soyuluyor
Estağfurullah beybim, ne özürü? Fakat dün gece ben o Word dosyasını açıp tekrar okudum, kopyalayıp yapıştırdığım çok mesajın var, evet maalesef öyle yazmışsın.ah canım ya valla çok üzüldüm bunca zaman kuru cilde kullanmana sebep olduğum içinözür dilerim ... yazdıklarıma artık daha dikkat edicem ,özel mesajda da diyorum ya benim önce yazmayı öğrenmem lazım ne virgül kullanıyorum ne nokta saçma sapan . bazen kendi okuduğumu anlamıyorum ... yazdıklarım yanlış da anlaşılabilir bu yüzden.
Oy anammmmm oyyyyy... Hem de nasıl yetmiyordu bir bilsensvr havlu gibi kuru cilde 3 pompa sürsen anca yeter çok su gibi birşey çünküemer nasıl hüp diye ayy ... nemli cilt zaten doygun oluyor ya 1 pompa kaya kaya sürülüyor hatta boynuma bile yediriyorum avucumda kalanı
Müthiş bir açıklama olmuş beybi, ellerine sağlık. Bir pompa ile ilgili olan yazışmalarımızı çok net hatırlıyorumBana hâlâ bir pompa yetmiyor ama yetiyormuş gibi düşünüp ikinci pompayı kullanmıyorum hiç. Kız demek ki kupkuru cilde sürdüğüm için yetmiyormuş. Bak bu sabah nemli cilde sürdüm, boynuma bile yetti inan. Ay nasıl mutlu oldum, anlatamam
Cilt analizi yaptırmıştım geçen sene. Yazın yaptırdım, cildin yağlı dediler. Minik kâğıtlarla falan yapmışlardı o analizi. Kışın yüzümde kepeklenmeler oluyordu, yine yaptırdım bu defa da kuruya dönük karma dediler. Fakat SVR öncesi her yaz yüzümde bir kalıp yağla uyanırdım. Hatta yüzümü yıkamadan dudaklarımı yaladığımda böyle acı acı bir tat alırdım, ıyyyy... Yanaklarımda kocaman gözenekler var mesela ve ben güneş kremini ne zaman krem gibi sürsem bu gözeneklere doluyor, o yüzden tampon hareketlerle uygulama yapıyorum. Haa, şu da var ki güneş kreminden önce nemlendirici kullanırsam güneş kremi daha pürüzsüz yayılıyor fakat bu defa da terleme yapıyor.
Bence güzel bir özet geçtim
aynen canım hyaluronik oldu mu nemli cilde uygulamak zorundasın nemli cilde uygulamıyorsan sonrasında + nemlendirici uygulamak zorundasın mistler var centella sprey formlar falan direkt onlardan da sıkabilirsin yüze . eğer kuru cilde sürersen cilt altındaki nemi kuruturEstağfurullah beybim, ne özürü? Fakat dün gece ben o Word dosyasını açıp tekrar okudum, kopyalayıp yapıştırdığım çok mesajın var, evet maalesef öyle yazmışsın.Olsun kız, kuru da kullansam işe yaradı sonuçta, bundan sonra öyle kullanırım
Bir de hyalüronik asit içeren serumları öyle kullanıyoruz değil mi, tekrar sorayım da net olsun
Ay yokhavlu gibi kuru olmalı yorumumu arıyorum nasıl bir şuursuzlukla yazdım diye
S sepyazeytin canısı purest serumda ilk kullandığında sevmemişsin silgi gibi soyulmuş nefret ettim yazmışsın yorumumu ararken o yorumunu gördüm hatta pekmez gibi rengi kıvamı demişsin ... şimdi en sevdiklerinden yanlış hatırlamıyorsam, uygulaman aynı ama artık silgi gibi soyulmuyor değil mi ...şuan öyle bir şikayetin var mı ? ya da uygulama da değişiklik mi yaptın cildin anlaştı aklımda deli sorular
sen kesin effectha krem ve dermoskin arbutini seveceksin, eminim çok eminim . ahada buraya yazıyorum. diyeceksin kiAy yokKoptum Ben o zaman çok kullanmıştım O gün sen bana kesin onu da bol bol sürdün demiştin, hatırlıyorum. Bol kepçe Sepya Miktarı asaltınca hiçbir sorun olmadı ve şu an gerçekten en sevdiklerimden biri o. Top 3 sıralamasını şu şekilde yaparsam tam doğru olur.
1. SVR
2. Purest niacinamide
3. Purest peptit
sarışınla esmeri nasıl ayırt edemiyorlar yaaa çok tatlıonlar hep çekik ve minnak... genelde de açık tenliler karıştırmamız benzetmemiz o yüzden normalde bizde esmer de var sarışında çeşit çeşit, bölgemize göre iri kemikli uzun da var minyonlarda var resmen ülkede tip bölge bölge değişiyor italyan arkadaşım ne kadar çok çeşitlisiniz çok renklisiniz demişti ...
Seni yaradana kurban olayım kızsenin bunca zaman yağlı olmasının tek nedeni içten nemsizdi nemsizlikten sebum üretiyordu yağlı olduğundan değil. eğer yağlı cilt olsan o yağ azalmıyor yaz kış devam ediyor. nemsizlik cilt dengesizliğine neden olur sen bariyer güçlendirince normale özüne döndün kuruya dönük karmasın kullandığın ve verim aldığın ürün güneş kremleri bunu söylüyor peptit kremin sevdiğin mesela. bana fazla geliyor örneğin sana tam yetiyor beslenecek kuru kaynak buluyor yani
yok yok ürünlerin aynen devam ... bundan sonra daha da verim alırsın cildinde sorun kalmadı artık neme doyuyor , yağlı ciltler için ürün kullanman şart değil karmalar işini görür kurutucu etkili yıkama jellerine de gerek yok artık kışın kuru ciltler için yıkama jeli bile kullansan olurSeni yaradana kurban olayım kızAğzın bal yesin, bak bu sene hiç yağlanmadım ve o kadar rahat ettim ki... Gözeneklerimde bile farklar var. Kuruya dönük karma mıymışım ben? Hay Allah'ım ya E kullandığım ürünleri değiştirmemi söylemeyeceksin değil mi? Vallahi bir servet daha ödeyemem Fakat şu an bir hafifleme geldi bana resmen.
Beybi arbutini aldım ama Purest'inki bitmediği için açmadım henüz. Onu da bayağı beğeniyorum. Hatta dün ne düşündüm bak, Evde Eczane'de Dermoskin ürünleri uygun, ben Purest peptit serumdan bir tane daha alayım diyordum da fiyat yükselttikleri için kızmıştım bilirsin. E dedim ben neden Dermoskin peptit serumu almıyorum ki? Yani Revu mu, Dermoskin mi, Purest mi sence? Hı? Ne dersin?sen kesin effectha krem ve dermoskin arbutini seveceksin, eminim çok eminim . ahada buraya yazıyorum. diyeceksin ki
1: svr
2: dermoskin arbutinsıralaman değişecek bence
kesinlikle dermoskin ,dermokozmetik tartışmasız en iyisidir daha etkilidirBeybi arbutini aldım ama Purest'inki bitmediği için açmadım henüz. Onu da bayağı beğeniyorum. Hatta dün ne düşündüm bak, Evde Eczane'de Dermoskin ürünleri uygun, ben Purest peptit serumdan bir tane daha alayım diyordum da fiyat yükselttikleri için kızmıştım bilirsin. E dedim ben neden Dermoskin peptit serumu almıyorum ki? Yani Revu mu, Dermoskin mi, Purest mi sence? Hı? Ne dersin?
Kız o kadar göz çevresi ürününü bu kadar zamanda nasıl bitirdin? Ben 15 ml bir kremi 5 aydır kullanıyorum daha bitmedi, sinir oldum. 30 ml serumu da bitiremedim daha yarısında. Çok kullanmışsın gibi geldi, niye öyle oldu ki?Onu yaptırmadımcosmed kullandım bitirdim muhtemelen bu daha kolay geldi ismi bunu aldım göz kreminde hem normal dermoskin hem peptitlisini bitirdim valla ya the purest aldım mesela doa niacinamide Maruderm hepsi sen sayede
Onlar promosyon ürünler. Promosyonu markalar belirliyor. Mesela Bioderma diyor ki benim 500 ml temizleme jelimi alana şunu sepete ücretsiz ekleyin. Yani sen alamıyorsun, onlar ekliyorlar o ürünleri beybiiiiiiiEvde eczane sitesinde ücretsiz ürünler var ama ne sepete ekleniyor ne satın alınabiliyor. Almayı başarabilen var mı daha önce?
Niacinimade bu sefer Jeuvenillie den aldım. Bakalım nasıl olacak. Cildim kolay kolay irrite olmaz içeriklerle anlaşır ama bir C vitamini mahvetti beni. Koca koca ağrılı sivilceler çıkarttı. Cildimi bir ayda zor toparladım ki hala izleri varbu arada purestde formülasyon değişikliği var sanırım. niacinimade bitmişti aldım herzamankinden farklı geldi elime daha yoğun arbutin içinde birkaç kişiden duydum bunu formülasyonumu değişmiş son halini sevmedim diyenler var. gözlemleyen var mı değişikliği ben artık purest almam . dermoskinle yola devam
Nisaaaasen kesin effectha krem ve dermoskin arbutini seveceksin, eminim çok eminim . ahada buraya yazıyorum. diyeceksin ki
1: svr
2: dermoskin arbutinsıralaman değişecek bence
Effectha nemli cilt istiyor şartNisaaaaBen EfectHA ve Dermoskin arbutini de nemli cilde uygulamayayım? Sabah SVR'ın etkisini keşfedince bundan sonra her şeyi nemli cilde uygulayasım var
Aaa doğru ya biz estetik işini hiç hesaba katmadık. Bizim ünlülere biz bile hepsi aynı diyoruz, elin çinlisi nasıl ayırt etsin yazıkBoy kisaligi en azindan Cinliler icin gecerli degil. Anaokulundan basketbola baslatilan nesil sonrasi su an bizlerden uzunlar.
Eki Görüntüle 3150131
Bunlarin hepsi Cinli. TV’de gorduklerimiz bizdekiler gibi hep estetikli ve tek tip olunca insanlar ayni diye dusunuyor bence.
Şimdi anladım teşekkür ederim. Ben de kızıyordum satmıycaksanız niye 0,00 TL yazıyorsunuz diyeOnlar promosyon ürünler. Promosyonu markalar belirliyor. Mesela Bioderma diyor ki benim 500 ml temizleme jelimi alana şunu sepete ücretsiz ekleyin. Yani sen alamıyorsun, onlar ekliyorlar o ürünleri beybiiiiiii