Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
skinceuticalsı ben de beğeniyorum.şu an lorealin hyaloronik göz serumunu kullanıyorum efsane.ama fiyatları çok arttı.pahalı markalarla yarışıyor loreal.la roche posay çok uzun yıllardır kullanırım.son 1 yıldır yok rutinimde sadece.

sadece kozmetik de almıyorsundur yav.yaprak bağlayıp gezmiyorsun ya sokakta?mutlaka giyim kuşam ayakkabı vs de alıyorsundur.hadi hadiii alıyorsundurrrr onlardan daa
Almıyorum ya boring görlşovum. Makyaj da 0 bende, saç ve vücut bakım ürünleri de minimum 0 değil ama çok çok az. Burada şakadan zengo mengo falan yazıyorum ama en fazla skinkeyrimi bir iki segment arttırım başka da çok bir şey değişmez hayatımda. Çok çok az kıyafetim var yaprakla gezmemek için o da Hep aynı şeyleri giyiyorum.O yüzde dışarıdan gören bu skinkeyrleri kullandığımı tahmin etmez Bembeyaz fiziksel filtreki güneş kremiyle, saçlarımda saç yağı sürmüş şekilde, haşortman ve taytla takıldığım için

Teşekkür ederim beybi, hemen listeme alıyorum

Ya dün bende gördüm o midnight serumunu yaa off sırf şişesi bile için alınır o ki yani pek icerikten anlamam ama başlangıç icerikleri hic ic açıcı değildi ona moralim bozuldu çünkümm şişeye bittim aşık oldum eridim

Kova hatunu centellanın göz çevresine kazandırdıklarından bahsederse olabülür
Valla ilk centella deneyimim ve değiştirmeye de niyetim yok bitince yine bunu alicam o kadar hafif ki
tek başına aman aman bi nemi yok tabi yağlı karma cildin varsa her gün de sürülmez ağır gelir bi yerden sonra ama gözaltına gayet her gün sürüyorum sorun yok...cesitli vitaminlerle güzel anlaşıyor gözlemlerime göre ahanda nisaya sor o kesin daha detaylı açıklar
Ama morluğa gıdım etkisi yok ki cok mor göz altım yok yani kapaticisiz da cikacak durumdayim ama benimkisi genetik esasen bunu da göz önünde bulunduralim

Ya ben şimdi obagiden bir krem gördüm sekiz hafta vaat ediyor. Benim torbalanmam ve kuruluğum oluyor nem verecek bi ürün bulamadım göz kremim henüz gelmedi. Teşekkür ederim bu arada
siz bu gözaltlarına çok takıntılı olmuşsunuz.öyle büyük bir sorunu yok ayrıca.benim doğuştan mordur gözaltlarım.bir kere takıntı yapmadım.yüz bir bütündür.ilk bakışta güzelsek güzelizdir.öyle detaya inilse yüzde doksan insan da kusurlar bulunur.tüm cilt bakımına odaklanın daha iyi.göz altına da kırışmayı sarkmayı engelleyecek ürünler kullanın bitti gitti.

Eskisi kadar rahatsız edici göz altı morluğum kalmadı beybi. Benim göz altlarımda milyonlarca çizgi oluyor gülünce. Onların derinleşmesini istemiyorum. Şimdiki tek hedefim bu. Mor görüntüm çoktu çünkü çok fazla bilgisayar kullanıyorum ve uyku düzenim yok. Fakat Purest'in serumu bayağı azalttı morluklarımı. Kalanlar da geçmez çünkü Akdeniz anemisiyim.

Cantella gotu koladan elde ediliyordu değil mi? Ben bir ara onun gıda takviyesini, çayını kullanıyordum. Cidden çok faydalı bir bitki. Önerdiğin ürünü denemezsem çatlarım Bilirsin benim meraktan çatlamalarım meşhur. Merakşov cankiyiz ahahah

Evet gotu kola kaplan otu da denir
Zaten kaplan benim erk hayvanım gibi bişey otuna sevdalı olmam da şaşırtmadı umarım faydasını görürsün sende vitaminli peptitli bi kremle layerla bakalım

hangi ürün bu?ben içeriği yüzde doksan temiz diye döner dolaşır yves rocher den alışveriş yaparım.belki de zararlı değildir içindekiler bu ürünün.
Lorealin midnight serumu...yanlış bilmiyorsam ürünlerin içeriğini en fazladan en aza göre siraliyorlar,yani üründe en çok hangi maddeler varsa ilk o sıralanır
Yani sonlarda olsa daha iyidi bi nebze bu pegler alcoller

Patentli içerik bukunduruyor.Patentli ürünler benim çok ilgimi çekiyor. Skinceuticals bu yüzden çok dikkatimi çekiyor mesela İçinde Kombuchka var kombuçya değil karıştırılıyor da çok Cilde çok güzel dolgunluk veriyor. Parlaklık ve tokluk verme bakımından da çok önemli. Trüf mantarı ve chaga içeriyor mantar şuan çok çok konuşulan bir içerik yakında daha da önemi artacak.Çok da pahalı içerikler çok lüks ürünler de var aslında. Adonezin var. Sinyal molekülü. Bariyer destekleyici. Anti age. Capryloyl salisilik asit de var. Nazikçe ölü hücreleri gideriyor. E vitamini de var antioksidan. Squalane de var.4. Sırada alcohol denat var bazen ürünlerin etkisini arttırmak için koyuluyor da biraz cildi irrite edebiliyor özellikle benim gibi hassas ciltler için o yüzden sıkıntı. La roche un hylau b5ı da bu yüzden çok topa tutulmuştu o yüzden bazı insanlar da formülasyon için gerekli olabiliyor ve zaten ona göre formüle ediliyor sorun olmaz diyor. Eleştiren de çok. Son sıralarda bolca fragrance ve pigment var onlar da sıkıntı yaratabilir. Koruyucular da var tabii son sıralarda tabii onlar da olmalı ama bazı hassas ciltler de hassasiyet yapabilecek koruyucular. 5.sırada Peg8 var bazı kişiler karşı kanserojen diyorlar bazıları da sıkıntısız böyle bir etkisi yok diyor.2. Sırada silikon var bazı insanlar karşı ben aksine seviyorum. Çok tartışıldı en son fda okey verdi sorun yok dedi ama hala sevemeyeni de bol.Artısı da var eksisi de ben alkol denata takıldım en çok. Hassas ciltli olunca ama fiyatına göre efsane şeyler de var. The end

Son düzenleme:
ben devamlı loreal in aloe vera serumunu kullanırdım.nisa loreal ürünlerine sıcak bakmayınca bıraktım.hala yarım şişe evde var ama yüzüm yerine koluma vs kullanıyorum bitsin diye.kömürlü yüz temizleme jelinin de müdavimiydim onu da bıraktım.

Birde şişesi var baktıkça 5 yaş gençleştiren Ay ikna oluyorum nisa saçımı başımı yolacak dur

Birde şişesi var baktıkça 5 yaş gençleştiren Ay ikna oluyorum nisa saçımı başımı yolacak dur
boş şişesine talip olsan uygulamalardan falan.valla satan olur bak.liğme liğme derisi dökülen ceketine hala kullanılabilir diye yazan var orada.boş şişeyi valla bak sevinerek satarlar

Ben önem vermem paketlemeye açıkçası beni o yönden etkilemez Dediğim gibi süper içerikler de var tartışılan konular da. Silikon mesela ben çok severim ama karşı olana da okey. Fda onay verdi. Benim için sorun alkol denat olabilir güneş kremlerinde formülasyon için gerekebiliyor kaçmıyorum mesela ama serumda bilemedim. Aslında onda da formülasyonu kolaylaştıran etki etmesini kolaylaştıran bir şey mesela çok meşhur skinceuticals blemish agede de var alkol denat. Hassas olmasam sorun etmem ama ben bayağı hassasım ama özellikle mantarlar efso. Chaga ve trüf. Öyle

Evet güzel içerikleri de okudum zaten sende teyit ettin ama ne bileyim bi duraksadım bakalım nisa ne diycek..
Valla cok ambalaj takıntım yok benim de hatta güneş kremimin kokusunu bile sevmedim ki 1-2 saat gitmiyo da o koku ama urun güzel kullaniyorum ama bu şişe ah bu şişe dile geliyor 'al beni' diye
Böyle bi farkli farklı enerjilerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…