- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Nisamed serum hangisi Yeni mı çıkmışNisamed serumum da var ayriyeten oyuzden kararsız kaldım çünkü bu nemlendiricimin içinde herşey var maşallah
Koş koş, nisamed yazmış vallaaaaHersey olabilüüü bence evet
Ay sen de çok cinsin ha, aslan burcu zekâsıSondaki simgeyi goremedim. Rica etsem ekran goruntusu atar misiniz?
yeni üye hoşgeldinnn.nikine bayıldımmm.gözlerin bir afettt galibaa.bizim kremlerle serumlarla 5 katı afet olurrr.Peki öyle diyorsanız rahatladim şimdi
yeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızdaKimse gerizekalı değil onu diyom
Tamam beybi, senin koruman altındaysa asla ses etmezükyeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızda
Evlat edin. Bonusu da annesi olur.yeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızda
onunda mı annesi var?cıks olmaz.analı kızlı sebboyu evlat ediniyorum zaten.kontenjanım dolu anacığımmmEvlat edin. Bonusu da annesi olur.
Agac kovugundan cikmadi ya.onunda mı annesi var?cıks olmaz.analı kızlı sebboyu evlat ediniyorum zaten.kontenjanım dolu anacığımmm
sebboma kimseler tatlı şapşikkk diyebilemezzz.bugüne bugün evladım sayılırrr.hamili kart yakınımdırrrAgac kovugundan cikmadi ya.
Neyseki ayni kisi olunca sorun degil. Bir takim kucuk tatli sapsiklikler
Estagfirullah.sebboma kimseler tatlı şapşikkk diyebilemezzz.bugüne bugün evladım sayılırrr.hamili kart yakınımdırrr
heee pardonnn.sebbo olunca konu gözüm kimseleri görmüyor.bir koruma içgüdüsü kabarıyor içimde.Estagfirullah.
Sapsik demedim, sapsiklikler dedim. Yapilan hareketi betimledim.
Allah muhabbetinizi artirsin ne diyelim.heee pardonnn.sebbo olunca konu gözüm kimseleri görmüyor.bir koruma içgüdüsü kabarıyor içimde.
Annem var çok şükür hala hayatta ablamonunda mı annesi var?cıks olmaz.analı kızlı sebboyu evlat ediniyorum zaten.kontenjanım dolu anacığımmm
Nasıl da tınlamıyor amaKoş koş, nisamed yazmış vallaaaaGaliba düşündüğümüz şey
Puhahhahayeni üyeye dokunmayın aman.benim pek bi kanım ısındı.bir enerji bir sinerji hissettim aramızda