Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T turnagozlum8 benim bir sebbom vardı. Ben dahil hepimize cinnet geçirtirdi. Ya sabır çekmekten illallah demiştik. Ama sen ona benzemiyorsun aklı başında bir kadın gibisin sankim
Tsk ederim sadece beraber güzelleşelim cilt bakımı yapalım tecrübelerimizi aktaralım hoş sohbet yapalım yeter bana

yüzde yüz kardeşimin hesabı diyecek

Simdi tek tek aciklayayim:

- Kullanilan telefon ayni telefon. Alarm, sarj vb simgelerinden anlasilabilir.

- Tmdir ve Nisamed yazan tek kisi Sebbo’dur.

Kimse kendisine git de demedi oysa. Kendi adiyla gelmesini yeglerim. O bizim Sebbo’muz.

Eklentiler

• EF35DE05-2B17-4DD1-BFFB-FABED0EEA818.png
    178,7 KB · Görüntüleme: 33
  • A7FEB12D-4C52-4B51-AD9A-E2D81AEAB084.png
    193,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 6C2F5C9E-29B9-4549-A66D-0C47646F9D71.png
    202,7 KB · Görüntüleme: 29
  • E0FEBC7F-16C0-4B22-A78E-568BFB4152B4.png
    222,4 KB · Görüntüleme: 29
Maşallah görl. Sen gene de dikkat et. Bariyer bozulursa toparlaması zor valla. Benim hassas biliyorum yani. Temkinli gitmekten zarra gelmez.
Ya bu bariyer bozulmasını nasıl anlayacagiz ki mesela ben gozumle ugrastikca mimiklerimde derinlesti sanki bundan olmasin ya :/ Zaten ben karmaşık bisiler yaptığım için supheliyim. Şimdi sabah göz serumu güneş kremi
Akşam celenes temizleyici cerave temizleyici sonra göz serumu nemlendirici (celenes cvit)
İki güne bir de niacinamide %10 suruyorum yeni değiştirdim bunu hergun sürmeyi bıraktım sabahta nemlendirici uygulamiyorum
burnumun üstüne kadar comedon olmusum. N nscckts goz kremi alacağım ecz gitmeyi bekliyorum teşekkür ediyorum

Dün okuyayim dedim mesajları yarım kalmış sızıp uyumuşum Söyle uzun bi tatile ihtiyacım var ücretsiz izine ayrılacağım sanırım

Yani şöyle:Bozulursa anlamaman imkansız zaten. Öncelikle, yanma batmalar başlar ve kızarıklık olur. Normalde kullandığın ürünleri kaldıramaz cildin. Yastık kılıfı bile irrite eder ve batışma yapar. Canın bile acıyabilir. Kılcal damarların daha görünür olmaya başlayabilir.

Barışma yapar ne canki, kırışma mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…