- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Ay çok güldümBunu düşünen sadece ikimiz olmamalıyız değil mi? Yok yok, o değil galiba
Amin, insallah.Zor kararlar valla insanın duyguları ve mantığı arasında kalacağı.. olsa yaş farkı güzel olur gerçekten sizin de ama o en zor eşikleri de geçirince süreçler gözünde büyüyor insanın. Zaten ikinciler hep büyükler için yapılıyor aslındaçok az çift vardır heralde canımız küçük bebek çekti yapalım da oyalanalim diyen herkes için en doğru zamanda olsun her şey
Boğa için nediyor acabaBı sayfa keşfettim burçlarla ilgili komik şeyler yapıyorlar topige uygun olan 2 tanesi gözüme ilişti
Boga burcu musunuz?Boğa için nediyor acaba
Aaa bende boğaBoğa için nediyor acaba
Bilgilerinizde 28 Temmuz yaziyor. Aslan burcu oluyor onun icin sormustum.Oo Süper harikayiz boğa kadınları olarak
Siz hangi burçBilgilerinizde 28 Temmuz yaziyor. Aslan burcu oluyor onun icin sormustum.
Doğru bilgi girmiyorum bn sosyal medyaya ama sorun olacaksa değiştirebilirimBilgilerinizde 28 Temmuz yaziyor. Aslan burcu oluyor onun icin sormustum.
Sistem degistirme hakki tanimiyor diye biliyorum.Doğru bilgi girmiyorum bn sosyal medyaya ama sorun olacaksa değiştirebilirim
Ama kullanım sırasını çözemedi ne hikmetse alsın ekran görüntüsü..Ekran goruntusu degil, urunlerin kendisini aliyor direkt. Misssss.
Terazi aksine tartışma kavga gürültüden kaçar hep ya. Girmesi gereken tartışmaya bile girmek istemez.
Hersey olabilüüü bence evetAy çok güldümBunu düşünen sadece ikimiz olmamalıyız değil mi? Yok yok, o değil galiba
Bende ona şaşırdım ama terazi ile nokta atışı paylasimlar da var burçlar diyor ki ve artoflost sayfalarındaTerazi aksine tartışma kavga gürültüden kaçar hep ya. Girmesi gereken tartışmaya bile girmek istemez.
Dengesizlik olarak belki olabilirBende ona şaşırdım ama terazi ile nokta atışı paylasimlar da var burçlar diyor ki ve artoflost sayfalarında
Artı kararsızlık evetDengesizlik olarak belki olabilirAma onun nedeni de içsel oluyor genelde. Ruh hali iyi olmayınca iletişimde sorun olabiliyor.