Ayy Terazi burcu da mı kararsız.Artı kararsızlık evet
Tmdir sıkıntı yokSistem degistirme hakki tanimiyor diye biliyorum.
Ben de Aslan burcuyum; onun icin boga deyince sasirdim.
Ama kullanım sırasını çözemedi ne hikmetse alsın ekran görüntüsü..
anca
Nisamed serumum da var ayriyeten oyuzden kararsız kaldım çünkü bu nemlendiricimin içinde herşey var maşallahAma kullanım sırasını çözemedi ne hikmetse alsın ekran görüntüsü..
anca
Ben kararsız değilim yaArtı kararsızlık evet
Niacinamide nisa diyen tek bi kişi biliyorumNisamed serumum da var ayriyeten oyuzden kararsız kaldım çünkü bu nemlendiricimin içinde herşey var maşallah
Rica ederim yağlı ise anlaşmayabilirsin arkadaşım sırf bu yüzden bana verdiBence karma cildim bi ara analiz için gideceğim inşallah
Yine de bir sans vermek.istiyorum
Çok teşekkürler cevap icin
Ben de tmdir diyen.Niacinamide nisa diyen tek bi kişi biliyorum
Valla yazması zor uğraşmak istemedim nediyorsunuz anlamadım amaNiacinamide nisa diyen tek bi kişi biliyorum
Sondaki simgeyi goremedim. Rica etsem ekran goruntusu atar misiniz?Tmdir sıkıntı yok
Kimse gerizekalı değil onu diyomValla yazması zor uğraşmak istemedim nediyorsunuz anlamadım ama
Estağfirullah onerden çıktı öyle demeyinKimse gerizekalı değil onu diyom
Bizim sebbo adında bir arkadaşımız vardı o da öyle söylerdi onu hatırladıValla yazması zor uğraşmak istemedim nediyorsunuz anlamadım ama
Hangi simgeyiSondaki simgeyi goremedim. Rica etsem ekran goruntusu atar misiniz?
Anladım bence de gerek yok öyle birşeye kalmak istiyorsa kalınır gitmek isteniliyorsa gidilir sanırsam rahatsız ettim bn siziBizim sebbo adında bir arkadaşımız vardı o da öyle söylerdi onu hatırladıKova hatunu
Sizinle ilgili bir durum yok
Ama o yeni bir üyelik alıp buradaki herkese çok afedersiniz aptal muamelesi yapmayacak kadar akıllı gibiydi.
Sondaki emoji.Hangi simgeyi
Anladım bence de gerek yok öyle birşeye kalmak istiyorsa kalınır gitmek isteniliyorsa gidilir sanırsam rahatsız ettim bn sizi
Sizinle ilgili olmadığını söyledim neden alınıyorsunuz?Hangi simgeyi
Anladım bence de gerek yok öyle birşeye kalmak istiyorsa kalınır gitmek isteniliyorsa gidilir sanırsam rahatsız ettim bn sizi
Peki öyle diyorsanız rahatladim şimdiSizinle ilgili olmadığını söyledim neden alınıyorsunuz?