- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Ha dibinde dibindesebbommmm yavrummmm yuvana dönnn.annen kollarını açmış bekliyor seniii
Eyi bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha dibinde dibindesebbommmm yavrummmm yuvana dönnn.annen kollarını açmış bekliyor seniii
İçgüdün niacinamide serumu kollasın daha mantıklıheee pardonnn.sebbo olunca konu gözüm kimseleri görmüyor.bir koruma içgüdüsü kabarıyor içimde.
İçgüdün niacinamide serumu kollasın daha mantıklı
bak olmuş nisamed
Bak hala...
Kendisi Turnagöl hanım değil mi?Bak hala...
Kızzz sebboooo
Ciks değilKendisi Turnagöl hanım değil mi?
Tsk ederim sadece beraber güzelleşelim cilt bakımı yapalım tecrübelerimizi aktaralım hoş sohbet yapalım yeter banaT turnagozlum8 benim bir sebbom vardı. Ben dahil hepimize cinnet geçirtirdi. Ya sabır çekmekten illallah demiştik. Ama sen ona benzemiyorsun aklı başında bir kadın gibisin sankim
Siz bu bakım işinden iyi anlıyorsunuz galiba. Neler önerirsiniz bizlere?Tsk ederim sadece beraber güzelleşelim cilt bakımı yapalım tecrübelerimizi aktaralım hoş sohbet yapalım yeter bana
kendi çapımda yapmaya çalışıyorum birşeyler kendimceSiz bu bakım işinden iyi anlıyorsunuz galiba. Neler önerirsiniz bizlere?
Ay çok güldüm Bunu düşünen sadece ikimiz olmamalıyız değil mi? Yok yok, o değil galiba
Ben pek anlamıyorum. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Depresyondayım. Siz bana bir el atsanız da güzelleşsemSiz bu bakım işinden iyi anlıyorsunuz galiba. Neler önerirsiniz bizlere?
yüzde yüz kardeşimin hesabı diyecek
Ya bu bariyer bozulmasını nasıl anlayacagiz ki mesela ben gozumle ugrastikca mimiklerimde derinlesti sanki bundan olmasin ya :/ Zaten ben karmaşık bisiler yaptığım için supheliyim. Şimdi sabah göz serumu güneş kremiMaşallah görl. Sen gene de dikkat et. Bariyer bozulursa toparlaması zor valla. Benim hassas biliyorum yani. Temkinli gitmekten zarra gelmez.
Turnagöl Hanım değil, hanımefendinin hası diyeceksiniz. Bilinçli bir uzman o.Kendisi Turnagöl hanım değil mi?
Yani şöyle:Bozulursa anlamaman imkansız zaten. Öncelikle, yanma batmalar başlar ve kızarıklık olur. Normalde kullandığın ürünleri kaldıramaz cildin. Yastık kılıfı bile irrite eder ve batışma yapar. Canın bile acıyabilir. Kılcal damarların daha görünür olmaya başlayabilir.Ya bu bariyer bozulmasını nasıl anlayacagiz ki mesela ben gozumle ugrastikca mimiklerimde derinlesti sanki bundan olmasin ya :/ Zaten ben karmaşık bisiler yaptığım için supheliyim. Şimdi sabah göz serumu güneş kremi
Akşam celenes temizleyici cerave temizleyici sonra göz serumu nemlendirici (celenes cvit)
İki güne bir de niacinamide %10 suruyorum yeni değiştirdim bunu hergun sürmeyi bıraktım sabahta nemlendirici uygulamiyorum
burnumun üstüne kadar comedon olmusum. N nscckts goz kremi alacağım ecz gitmeyi bekliyorum teşekkür ediyorum Gözümle uğraştıkça derken nasıl bir uğraşma? Gözçevresi en sıkıntı yerlereen biri çok ince deri olunca.
Dün okuyayim dedim mesajları yarım kalmış sızıp uyumuşum Söyle uzun bi tatile ihtiyacım var ücretsiz izine ayrılacağım sanırım
Barışma yapar ne canki, kırışma mı?Yani şöyle:Bozulursa anlamaman imkansız zaten. Öncelikle, yanma batmalar başlar ve kızarıklık olur. Normalde kullandığın ürünleri kaldıramaz cildin. Yastık kılıfı bile irrite eder ve barışma yapar. Canın bile acıyabilir. Kılcal damarların daha görünür olmaya başlayabilir.
Keşke barışma olsa savaşma oluyor Batışma demek istemiştimBarışma yapar ne canki, kırışma mı?