Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç iki artı Bir kızdan sonra ikiz kız oldu sürpriz
Aaa masallah ne guzel. Yaslar kac? Ev Lunapark gibi.

Ben de su an hayatimin “İkinciyi ne zaman yapacaksin?” diye sorulma evresindeyim. Yas 41, benden gecti diyorum yine de daraltiyorlar dort koldan. Kizim olacagi kesin olsa bu ise varim ama yine de risk alamiyorum.

Aynen pgmenttl kasdediyordum ama sizin kullandığınız da neden olmasın
Elimmdeki bitsin birinden birini sececegim artık

Çok teşekkürler cevapicin

Hazırsan giriş valla bana kalsa 1 yetoo ama son kontenjan 2 olabilir büyük 4 , tek yumurtalar 20 aylık Şubat'ta 2 olacaklar

Aynen pgmenttl kasdediyordum ama sizin kullandığınız da neden olmasın
Elimmdeki bitsin birinden birini sececegim artık

Çok teşekkürler cevapicin
Rica ederim. Karma ciltliysen bir tık fazla gelebilir ikisi de gene bayağı nem bombası. Kışın belki ama yaza doğru bunaltır bence.

effectha nemlendiricide aldım bu arada yazmayı unutmuşum:) onu arbutin nicamide gibi ürünlerle nasıl kombinleyebilirim yardımcı olabilir misiniz
sabah effectha akşam dermoskin arbutin uygularsınız hepsinin içinde niacinimade ve arbutin , hyaluronik çinko falan da olduğu için sonrasında başka takviyeye gerek de yok

Hazırsan giriş valla bana kalsa 1 yetoo ama son kontenjan 2 olabilir büyük 4 , tek yumurtalar 20 aylık Şubat'ta 2 olacaklar

Allah bagislasin, aralari cok iyi olmus. rabbim tahtlari da, bahtlarini da guzel eylesin.
Benim Çincap’im da 2 gun sonra 26 aylik olacak insallah.

Oglum alerjik bir bebekti. Ben de asiri evhamli bir anne. Uzamis lohusa sendromu yasadim, anca toparlaniyorum. Acikcasi bu surecleri yeniden yasamak istemiyorum. Diger yandan da oglumu omur boyu kankalik yapacak bir kardesten mahrum mu birakiyorum diye dusunuyorum.

He tabi bir de 15 cm civari myomum vardi, 5 ay yataktan kalkamadim, ilk gunden beri perinatolog takibindeydim. Once ameliyat, sonra gebelik dersem 43 yasimdan once olmaz bu is. Hayirlisi olsun bakalim.

Kardeşinizin evliliği hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu bir evlilik nasip olsun.

Zor kararlar valla insanın duyguları ve mantığı arasında kalacağı.. olsa yaş farkı güzel olur gerçekten sizin de ama o en zor eşikleri de geçirince süreçler gözünde büyüyor insanın. Zaten ikinciler hep büyükler için yapılıyor aslında çok az çift vardır heralde canımız küçük bebek çekti yapalım da oyalanalim diyen herkes için en doğru zamanda olsun her şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…