Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç iki artı Bir 😀 kızdan sonra ikiz kız oldu sürpriz 😂
Aaa masallah ne guzel. Yaslar kac? Ev Lunapark gibi. 😍:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben de su an hayatimin “İkinciyi ne zaman yapacaksin?” diye sorulma evresindeyim. Yas 41, benden gecti diyorum yine de daraltiyorlar dort koldan. Kizim olacagi kesin olsa bu ise varim ama yine de risk alamiyorum. :KK70:

Ben, Face Protection SPF 50 olanı kullandım. Yazın kullanmıştım ve çok nemli gelmişti bana.Onun haricinde bir sıkıntısı yoktu Allah için güzelce korudu ve sivilce vs yapmadı. Muhtemelen çok sıcak diye öyle geldi bana. Siz pigmently kastediyorsunuz galiba onun da içeriği efso ama yapısı bir tık yoğun gibi diye almadım ben.
Aynen pgmenttl kasdediyordum ama sizin kullandığınız da neden olmasın
Elimmdeki bitsin birinden birini sececegim artık

Çok teşekkürler cevapicin

Aaa masallah ne guzel. Yaslar kac? Ev Lunapark gibi. 😍:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben de su an hayatimin “İkinciyi ne zaman yapacaksin?” diye sorulma evresindeyim. Yas 41, benden gecti diyorum yine de daraltiyorlar dort koldan. Kizim olacagi kesin olsa bu ise varim ama yine de risk alamiyorum. :KK70:
Hazırsan giriş valla 😅 bana kalsa 1 yetoo ama son kontenjan 2 olabilir 🤭 büyük 4 , tek yumurtalar 20 aylık Şubat'ta 2 olacaklar

Aynen pgmenttl kasdediyordum ama sizin kullandığınız da neden olmasın
Elimmdeki bitsin birinden birini sececegim artık

Çok teşekkürler cevapicin
Rica ederim. Karma ciltliysen bir tık fazla gelebilir ikisi de gene bayağı nem bombası. Kışın belki ama yaza doğru bunaltır bence.

effectha nemlendiricide aldım bu arada yazmayı unutmuşum:) onu arbutin nicamide gibi ürünlerle nasıl kombinleyebilirim yardımcı olabilir misiniz
sabah effectha akşam dermoskin arbutin uygularsınız hepsinin içinde niacinimade ve arbutin , hyaluronik çinko falan da olduğu için sonrasında başka takviyeye gerek de yok :KK66:

Hazırsan giriş valla 😅 bana kalsa 1 yetoo ama son kontenjan 2 olabilir 🤭 büyük 4 , tek yumurtalar 20 aylık Şubat'ta 2 olacaklar

Allah bagislasin, aralari cok iyi olmus. 😍 rabbim tahtlari da, bahtlarini da guzel eylesin.
Benim Çincap’im da 2 gun sonra 26 aylik olacak insallah. 🌸

Oglum alerjik bir bebekti. Ben de asiri evhamli bir anne. Uzamis lohusa sendromu yasadim, anca toparlaniyorum. Acikcasi bu surecleri yeniden yasamak istemiyorum. Diger yandan da oglumu omur boyu kankalik yapacak bir kardesten mahrum mu birakiyorum diye dusunuyorum.

He tabi bir de 15 cm civari myomum vardi, 5 ay yataktan kalkamadim, ilk gunden beri perinatolog takibindeydim. Once ameliyat, sonra gebelik dersem 43 yasimdan once olmaz bu is. Hayirlisi olsun bakalim. 🌸

Selam kızlar nasılsınız? Ben dün akşam şehir dışından döndüm kızkardeş yuvadan uçtu 🤩 saçlarımın ve cildimin işlem ve makyajdan 3 gün anasi ağladı toplamaya çalışıyorum.cilt ürünlerini götürdüm orda da devam ettim. Dün itibariyle bı gece leke kremine başladım yeni ve centella kremim geldi celladerm onu da asitli günlerde yatıştırıcı niyetine uygularım. Aklımda ise dermoskin arbutin var.
Kardeşinizin evliliği hayırlı uğurlu olsun. Bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu bir evlilik nasip olsun.

Allah bagislasin, aralari cok iyi olmus. 😍 rabbim tahtlari da, bahtlarini da guzel eylesin.
Benim Çincap’im da 2 gun sonra 26 aylik olacak insallah. 🌸

Oglum alerjik bir bebekti. Ben de asiri evhamli bir anne. Uzamis lohusa sendromu yasadim, anca toparlaniyorum. Acikcasi bu surecleri yeniden yasamak istemiyorum. Diger yandan da oglumu omur boyu kankalik yapacak bir kardesten mahrum mu birakiyorum diye dusunuyorum.

He tabi bir de 15 cm civari myomum vardi, 5 ay yataktan kalkamadim, ilk gunden beri perinatolog takibindeydim. Once ameliyat, sonra gebelik dersem 43 yasimdan once olmaz bu is. Hayirlisi olsun bakalim. 🌸
Zor kararlar valla insanın duyguları ve mantığı arasında kalacağı.. olsa yaş farkı güzel olur gerçekten sizin de ama o en zor eşikleri de geçirince süreçler gözünde büyüyor insanın. Zaten ikinciler hep büyükler için yapılıyor aslında 😀 çok az çift vardır heralde canımız küçük bebek çekti yapalım da oyalanalim diyen 🙈 herkes için en doğru zamanda olsun her şey 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X