Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben yoğurtla yemiştim ben miyim acaba hemen üstüme alındım :KK70: başka varsa bilemem neyse başkası adına rica edeyim ne fark eder hepimiz birimiz birimiz hepimiz için :KK70:

merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz evet uygun gayet güzel ürünler
yıkama jeliniz yağ bazlı temizleyiiciniz hangisi ? bunlarda var değil mi
Olabilir valla hatırlayamadım, geri bakmaya da üşendim 😂 teşekkürler 🌺

Selam kızlar nasılsınız? Ben dün akşam şehir dışından döndüm kızkardeş yuvadan uçtu 🤩 saçlarımın ve cildimin işlem ve makyajdan 3 gün anasi ağladı toplamaya çalışıyorum.cilt ürünlerini götürdüm orda da devam ettim. Dün itibariyle bı gece leke kremine başladım yeni ve centella kremim geldi celladerm onu da asitli günlerde yatıştırıcı niyetine uygularım. Aklımda ise dermoskin arbutin var.

Selam kızlar nasılsınız? Ben dün akşam şehir dışından döndüm kızkardeş yuvadan uçtu 🤩 saçlarımın ve cildimin işlem ve makyajdan 3 gün anasi ağladı toplamaya çalışıyorum.cilt ürünlerini götürdüm orda da devam ettim. Dün itibariyle bı gece leke kremine başladım yeni ve centella kremim geldi celladerm onu da asitli günlerde yatıştırıcı niyetine uygularım. Aklımda ise dermoskin arbutin var.
Cankisu aşk bahçem gelmiş 🥰 Hele bakın kim gelmiş. Gönlüme bahar gelmiş yaz gelmiş.😂Hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın.Herılds bir canki asla bakımlarını eksik etmez dünyanın neresinde olursa olsun 😂Gece leke kremin Caudalie mi acabası?

Allah mesut etsin. Bir omur birlikte hep mutlu olsunlar. Tez vakitte yegen sevin. 🫠🤣

İyi akşamlar hanımlar. Kolajenden konuşurken biriniz yoğurda katıp yenebilir demişti (kimdi hatırlayamadım 🤗) bu akşam öyle yaptım. Gayet güzel oldu valla, ne o kötü kokuyu ne de kötü tadı aldım. Tavsiye ederim kullananlara. Teşekkür ederim fikri verene de 🌺
Bendim o, afiyet olsun, yarasın.🤗

Kızlar ya la posay güneş kremim bitince

Ben sanırım dermoskin de değerlendirebilirim videolar izliyorum anlık pek övmüşler

Sizlerden kullanan varsa yorum isterim demek isterdim ama önce geçmişi okuyayım demi

Arama Kısmına dermoskin gunes yazıyorum çıkan mesajları okuyorum.tamam tamam:)

Normal centella içeriklere gore cok uygun fiyati ama ilk defa gördüm bu ürünü ve markayı. İyi bir marka mi memnun musunuz? Ben de retinol rutinim icin yatıştırıcı krem ariyorum ama her sey aşırı pahali :KK43:
Evet çok pahalı ben missha madecosside kullanmıştım bı jel bı krem formu, sonra benzer İşler la Roche aldım o bitmek centella nin chamos marka toniğni aldım essence gibi o çok hoşuma gitti. Fit Alive i ben ikizler grubundan bı arkadaş bebekler için instant morluk yanık durumlarında kullanılacak ürününü almıştı ki o çok organik sağlıklı araştırmalar yapar. Bir de takip ettiğim erkek bı hesap kullanmış ondan görüp aldım ama henüz açmadım onun için bişey diyemiyorum ama güzel olduğunu hissediyorum 😀

Allah mesut etsin. Bir omur birlikte hep mutlu olsunlar. Tez vakitte yegen sevin. 🫠🤣
Amin teşekkür ederim 🤩 biraz evliliğin tadını çıkarsınlar ya ben yaş geçiyor diye çok uzatmıyim diye hemen yaptım sonra gene iki oldu şaftim kaydı 😂 şaka bı yana hayırlısı inşallah herkese en hayırlı olan zamanda versin

Cankisu aşk bahçem gelmiş 🥰 Hele bakın kim gelmiş. Gönlüme bahar gelmiş yaz gelmiş.😂Hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın.Herılds bir canki asla bakımlarını eksik etmez dünyanın neresinde olursa olsun 😂Gece leke kremin Caudalie mi acabası?
Ooo seda sayan karşılamasi gibi oldu 😂. amin aminnn inşallah 🙏 yani dimi 🙈 Yok Yok caudalie ye çıkacak money şuan Yok şey aldım indirimde iken misecea onu. İçinde arbutin,kojik asit, mürver vs birşeyler var 😀

Dün deneme kitapçığı hazırlarken kimya sorularının birinde asitlerle alakalı soru vardı. Salisilik asit yazmışım ya🤦 dün de rüyamda gördüm, cildine çok iyi baktığım için ödül kazanmışım. Ne dersiniz, yavaştan tırlatma hareketleri değil mi bunlar?

Kızlar ya la posay güneş kremim bitince

Ben sanırım dermoskin de değerlendirebilirim videolar izliyorum anlık pek övmüşler

Sizlerden kullanan varsa yorum isterim demek isterdim ama önce geçmişi okuyayım demi

Arama Kısmına dermoskin gunes yazıyorum çıkan mesajları okuyorum.tamam tamam:)
Ben kullanıyorum hatta stokladım cildiniz kuruysa anlaşırsınız

Amin teşekkür ederim 🤩 biraz evliliğin tadını çıkarsınlar ya ben yaş geçiyor diye çok uzatmıyim diye hemen yaptım sonra gene iki oldu şaftim kaydı 😂 şaka bı yana hayırlısı inşallah herkese en hayırlı olan zamanda versin
Amin, insallah. Her sey gonullerince olsun. 🌸

Benim tek cocukla saftim kaydi vallahi. Tebrik ediyorum senin iki cocukla kaymis. :KK70:

Bence karma cildim bi ara analiz için gideceğim inşallah
Yine de bir sans vermek.istiyorum
Çok teşekkürler cevap icin
Ben, Face Protection SPF 50 olanı kullandım. Yazın kullanmıştım ve çok nemli gelmişti bana.Onun haricinde bir sıkıntısı yoktu Allah için güzelce korudu ve sivilce vs yapmadı. Muhtemelen çok sıcak diye öyle geldi bana. Siz pigmently kastediyorsunuz galiba onun da içeriği efso ama yapısı bir tık yoğun gibi diye almadım ben.

Dün deneme kitapçığı hazırlarken kimya sorularının birinde asitlerle alakalı soru vardı. Salisilik asit yazmışım ya🤦 dün de rüyamda gördüm, cildine çok iyi baktığım için ödül kazanmışım. Ne dersiniz, yavaştan tırlatma hareketleri değil mi bunlar?
Sen ufaktan going to go 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X