- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Üzerine ekstra Niacinamide kullanma bence görl gerek yok. İrrite de edebilir.Kızlar bu arbutin in dokusu ne güzel oylr yaaa
Minnacık sürdüm ve bu verdiği nem ne oyleeeee
Içinde niacinmaide de varmış
Ben bunun üzerine niacinimin de kullanacağım her akşam klasik kullandigim inşallah çok güzel
Sonra da göz altı kremi bunu denemek için de coook heyecanliyim
Üzerine ekstra Niacinamide kullanma bence görl gerek yok. İrrite de edebilir.
Maşallah görl. Sen gene de dikkat et. Bariyer bozulursa toparlaması zor valla. Benim hassas biliyorum yani. Temkinli gitmekten zarra gelmez.Nasi bi ciltse benimki kütük gibi ne versen yiyo ne versen yiyo hahagshla ama haklisin canım çok gelmesin
Kızlar ya bu yazdığım aşırı aşırı saçma gelebilir
Hele bi dur sen daha ne gördün ki çaylak diyebilirsiniz ama
Kullandigim tüm ürünler içinde
En en en en çok dermoskin arbutin sevmem normal mi
Ama daha bir kere kullanıp
Eğer cok saçmaysa yazdığım açık açık demeyin emi içinizden off daha bir kere kullanmis ürün güzel diyor he he falan deyin
Bence bir kaç gün daha deneyin eğer ki böyle devam ederse alerji yapıyor demektirKızlar günaydın
Bu göz altı peptitli kremin biraz Şişlik yapması normal mi
Yoksa bu şişlik vardı da benim mi yeni dikkatimi çekiyor gece biraz geç yattım da çok da değil ama gececi mi acaba bilemedim ki
Bence bir kaç gün daha deneyin eğer ki böyle devam ederse alerji yapıyor demektir
Sivilceli hassas karma cildim bugün ku siparişlerim bunlar nasıl kizlar
Aynen güzel uyumlu değilmiOooo arbutin kardeşliği:)
Fondoteniyle toniği arasında takılı kaldım gerçi rengi tutturamam diye vazgeçtimOooo arbutin kardeşliği:)
ben yoğurtla yemiştim ben miyim acaba hemen üstüme alındımİyi akşamlar hanımlar. Kolajenden konuşurken biriniz yoğurda katıp yenebilir demişti (kimdi hatırlayamadım) bu akşam öyle yaptım. Gayet güzel oldu valla, ne o kötü kokuyu ne de kötü tadı aldım. Tavsiye ederim kullananlara. Teşekkür ederim fikri verene de
merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz evet uygun gayet güzel ürünlerSivilceli hassas karma cildim bugün ku siparişlerim bunlar nasıl kizlar
Mrb bununla cosmedi dönüşümlü olarak kullanıyorumben yoğurtla yemiştim ben miyim acaba hemen üstüme alındımbaşka varsa bilemem neyse başkası adına rica edeyim ne fark eder hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz evet uygun gayet güzel ürünler
yıkama jeliniz yağ bazlı temizleyiiciniz hangisi ? bunlarda var değil mi
en sevdiğim insan tipi yaa . direkt mantıklı biri allahımMrb bununla cosmedi dönüşümlü olarak kullanıyorum
Artik çoğunlukla Kore dizisi seven biri olarak bu yorum hemen dikkatimi cektikore dizime devam edeyim.well intended love adı.bu 6.kore dizim.kadınlar çok güzel ciltleri pırıl pırıl saçlar kusursuz erkekler kılsız tüysüz kaslı.koreli doğmak varmış tühh.ama tabi ki güney koreli.kuzey kore yi bir manyak yönetiyor çünkü.
Bu bahsettiğiniz serumun tam adi NIVEA LUMINOUS630 LEKE KARŞTI SERUM mu? Hangi tür lekeleriniz icin kullanıyorsunuz annemde kahverengi lekeler oluşmuş onlar için etkili mi bilgi verir misiniz? Ben genelde dermokozmetik kullandığım için bu niveayi tam bilmiyorum. Sizde etkisi nasıl merak ettim eğer işe yarıyorsa anneme alirimpeptiti 2 3 gündür kullanıyorum.hyaloronik ve niacinamide i hergün.onların üstüne peptid kullandım 1 saat sonra dün.gece yatarken de nivea leke serumu.